aspar 195 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa svojih 191cm se lepo napakujem na KLEa pa+ suvozacica,kofer,bisage i na more,bez problema.Visina sedista mu je 88cm sto ga cini jednim od visljih a veliki plus je sto ima dva cilindra a trosi ko upaljac,reg, rang do 500cm sto je oko 10500din.Odrzavanje krajnje jednostavno i jeftino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepsu ST nisam video. Odakle li je samo izvuce, Kepo. Inace AT ili ST vecita dilema. Neces pogresiti kome god carstvu da se privoliis. Ima samo da se nauzivas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepsu ST nisam video. Odakle li je samo izvuce, Kepo. Inace AT ili ST vecita dilema. Neces pogresiti kome god carstvu da se privoliis. Ima samo da se nauzivas. Mislim da je to samo T od ST... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, imacu to u vidu, ako ne promenis misljenje za mesec dana Sada imam nekih obaveza na faksu, ispitni rok i to, pa kad zavrsim sa tim, za mesec dana, krecem u lov! A i ujedno cu skupiti sve pare i znati na cemu sam. Ako nije problem, ja cu da te kontaktiram pa da se dogovorimo da mi pokazes tvoju KLEtvu, kako je zoves Nikakav problem. Inace pre nego sto sam uzeo KLEa(neplanirano moram da priznam jer mi je prijatelj dao jako dobru ponudu) bas mi je "mala" Tenera XTZ660 bila mozda i najzanimljiviji konkurent za prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1500 eur odlican promerk. Pouzdan, gabaritan, dovoljno jak za tebe, dobar za off, dobar za asfalt, stiti od vetra, moze da se natovari, ..... Odakle je ova slika? Jel neko prodaje bas ovaj motor? Ovo je reklamana slika sa neta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1500 eur odlican promerk. Pouzdan, gabaritan, dovoljno jak za tebe, dobar za off, dobar za asfalt, stiti od vetra, moze da se natovari, ..... Slazem se sa kolegom jedina mana je kada sedi dvoje. Nije kao sa dva cilindra ali Čeh se sit navozao sa Helenom na ovakvoj Teneri odličan predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je nemoguće porediti dva cilindra i jedan cilindar. Zna se čemu šta služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 18, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ne slusaj Popsyja, on je sadista prema motorima i mazohista prema sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Januar 18, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je nemoguće porediti dva cilindra i jedan cilindar. Zna se čemu šta služi. Tacno, ali ova Tenera jede KLE za dorucak, a Transalpa smaze za uzinu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ali i dalje trese.. razlika između 1 i 2 cilindra je kao između juga i mazde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide takođe za Tenere. Kažu da on najmanje trese od svih jednocilindraša te klase, ako je za verovati. Lepo poteže, može da se dosta natovari, ali za neku dužu vožnju u dvoje nije baš nešto, kao i svaki jednocilindraš. KLE je isto dobar izbor (što se tiče registracije i najbolji izbor, svega 10500 din). Transalp je isto dobar izbor ( ), ako se nađe u dobrom stanju, možeš sit da se navozaš, bez da razmišljaš. Freewind takođe. To su otprilike motori u cenovnom rangu do 2000€, mada ako si baš naumio tačno do 2000€, Tenere bi ti bila najbolji izbor, još ti ostane dobar deo kinte u džepu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Tenere... Moja ni malo ne trese, a ima 600 kubika na jednom cilindru... Za po gradu i blazi off je super, ali za dvoje na duze putovanje je malo zamorno... Inace sasvim solidno poteze i sa dvoje i pod teretom... P.S. Moja je na prodaju jer ja hocu nesto jos jace, mada tebi kao pocetniku ova Yamaha je idealna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam terao KLE-a, navozao se dve sezone bez problema i kvarova. Dobar je KLE-ca... jeftin za odrzavanje i eksploataciju, neces puno omanuti ako ga kupis. Ali...zbog tvojih gabarita ipak bi trebao da izaberes malo veci motor. Ja sam visok 190cm i KLE mi je bio za oktavu manji motor nego sto bi mi odgovaralo. Polozaj sedenja nije bas najsrecniji za visoke sofere, savijene noge malko vise, strcis iznad motora ko jedro...kad sam seo na Afriku to je bilo to, bas po mojoj meri. ...uf kad ce prolece Tako da moj glas ide za Super Teneru. Xi,xi...Vozio sam KLE-a, sad vozim Afriku a savetujem co`eka da kupi Teneru, pa da pojasnim da ne bide zabune Volim puno i AT i ST...jednostavno old skul zakon, ne volem nove motore. Teneru moze lepu da kupi do dve `iljadarke, dok za Trafiku koja nije zgariste mora ipak da izdvoji malko vise od 2000e. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Za 2000e mozes naci Kle iz ovog milenijuma koji kasnije ces moci prodati daleko lakse nego Teneru ili Super Teneru. To su dobri ali stari motori, cesci su i kvarovi, a i pojedini delovi mogu biti problem da se nadju, mada to neka ti Vlajko, Popsy, Sumar i ekipa kazu koliko je komplikovano. Znaj jedno - uvek ces lakse kupiti nego prodati motor. Ne bi bilo lose da pogledas kod forumasa motore koje oni voze pa onda da se odlucis za kupovinu. Ako ce ti ista znaciti i ako si iz Beograda uvek mozes da me cimnes da vidis Kle-a (ne prodajem ga) i da ti na licu mesta pokazem gde da gledas ako ga kupujes. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi kvarovi kakvi delovi.. to se samo menja potrošni materijal.. i delove uopšte nije teško naći.. mislim da niko od nas nije radio generalnu.. a kilometraže su pozamašne.. Pretprošle oko 25K.. prošle oko 20K km.. od kvarova ništa bitno..otloniš dečije bolesti u startu i samo teraš.. Emulzione tube se menjaju na oko 50K.. regler posle toliko godina 50e Joškin i ostalo je kozmetika koja može i ne mora.. Sutra bez straha mogu da krenem bilo gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do skora bio u situaciji sličnoj tvojoj, nabavljao sam prvi veći motor. Uz to sam sam i daleko od iskusnog vozača i gledao sam isti skup (KLE, Pegaso, Freewind, TA...). Moj izbor je pao na Freewind jer mi je tu bio ubedljivo najlakši za vožnju (sa najmanjom masom u toj konkurenciji), a uz to sa jednostavnom i pouzdanom konstrukcijom. Jedina stvar koja mi je veći minus je što je to ipak jedan cilindar. I to ne zbog vibracija (koje ja ni ne osećam nešto) ili zato što je slab ili šta već, već mislim da bi da ima dva cilindra bio još pitomiji za vožnju ("blaži" razvoj snage). Na drugom mestu mi je bio KLE koji mi se isto jaaako dopao (neka od novijih verzija), ali od koga sam ponajviše odustao jer mi se učinio previsok. Obzirom da si ti od mene viši 15cm, na tvom mestu bih verovatno uzeo baš KLE! U svakom slučaju, mislim da gledaš dobru klasu motora i da ni sa jednim nećeš pogrešiti, ako ga uzmeš u dobrom stanju. Transalp mi je recimo verovatno "ozbiljniji" motor od oba pomenuta, mada i masivniji i na oko su mi lepše tek malo novije verzije koje i više koštaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan KLE ....Majka ......moj glas za njega ako već nisi kupio nešto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 7, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM APRILIA PEGASO 650!!!! MOZETE POGLEDATI OVDE U OGLASIMA ILI NA POLOVNIM AUTOMOBILIMA! SUPER STANJE, PRODAJEM ZBOG NEODGOVARAJUCE VISINE! KONTAKT TEL: 060/571-85-75 IVANA http://www.polovniautomobili.com/oglas3104022/aprilia_pegaso_cube_650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Dobro sestro ne moraš da VIČEŠ!!! Ili ti je zaglavljen caps lock. P.S. Lep ti je motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...