francuz69 1873 Napisano Avgust 9, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pravim zabunu. Ja sam tvrdio da je pritisak u momentu kada nisam razumeo tj. video na slici koji problem kolega ima. Ovo neravnomerno trosenje leve i desne strane kanala nema veze sa pritiskom u gumama. A sa cime ima veze, ne bih znao. Kako stvari stoje, to Burgman nest jede drugacije nego drugi motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Avgust 9, 2022 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan I moja Honda Silver Wing je dosla sa tako potrosenim gumama. Gledano po dubini sare, gume su mogle jos gurati, ali su me savetovali da ih menjam. U pitanju su Brigdestone u orginalnoj dimenziji i ako nesto znaci bile su made in Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Avgust 9, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Oko pritiska u gumama..pitanje je koliko su tacni meraci kod vulkanizera i na pumpama.. prilikom tehnickog pregleda sam pricao sa vlasnikom koji mi je pokazao kompresor na kom je merac koji je bazdaren i sa nekom nalepnicom stavljenom od strane neke inspekcije koja je ustanovila ispravnost.. gume sada proveravam samo na tom mestu.. oko nejednakog trosenja.. da li tocak stoji u ravni ili da li je u centru ose ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Septembar 10, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jedno pitanje... Danas kad sam menjao disk primetih na zadnjoj gumi ovu malu pukotinu ili sta je vec. Idem u ponedeljak do vulkanizera da proveri a zanima me i neko vase misljenje. Predpostavljam da nije vise za voznju ova guma? Inace dot je 2021 Michelin City Grip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo si na staklo, ostru ivicu kamena ili neki drugi predmet. Ispod toga imas zicano platno pa jos jedan sloj gume tako da vozi i ne brigaj mnogo. Prati sa vremena na vreme dal ce se siriti ma d ane bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Septembar 11, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1263 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja 8.500 km, malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Septembar 11, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Šta si to samo pravo vozio, nisi nigde skretao. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja MSG 1 nakon 38350km 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li resio da je menjas ili cekas zimu pa da stavis lance.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha...nije moja.. Sigurno ovo nebi vozio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Octobar 28, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje dobri ljudi, Interesuje me da li postoje gume koje su all season tačnije koje su korektne za niske temperature i zimu koja nadolazi. Koristim skuter kao primarno prevozno sredstvo i vozim povremeno Wolt imam City grip 2 gume da li su one relativno odgovarajuće za nadolazeći period. Pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin City Grip 2 jesu all season gume. Kad su se pojavile, mislim da su bile jedine takve za skutere na tržištu. Ja sam ih imao, bile su mi dobre i po hladnom vremenu, ali nisam nikad vozio baš zimi, kad padne temperatura ispod nule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano Octobar 29, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim, skoro sam stavio Michelin City Grip 2, imaju oznaku M+S, a i šara malo podseća na neke zimske automobilske gume (ima više šara). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4002 Napisano Octobar 29, 2022 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vozim isto, cele prošle zime po hladnom i kišovitom, jednom čak i po ozbiljnoj vejavici i novom snegu na putu (ne preporučujem, uhvatilo me). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SugarMan 14 Napisano Novembar 1, 2022 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Kymco Downtown Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fejbi 3 Napisano Novembar 8, 2022 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Dorćol Motocikl: Aprilia Sportcity 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Skoro sam kupila skuter Aprilia Sportcity 250. Zanima me gde mogu da kupim gume za njega i koje biste mi preporucili. Hvala! Promenio Novembar 8, 2022 član Fejbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Novembar 8, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su gume nekako individualna stvar jednim delom kako nekom legne, u mom slučaju ja sam uzimao uglavnom Michelin, imao sam dobro iskustvo i sa Pirelli i dunlop gumama za skutere. U svakom slučaju mislim da bilo koju gumu poznatijih proizvođača da kupiš nećeš pogrešiti. I savet da zaobiđeš kupovinu polovnih već da kupiš nove. Što se tiče toga gde kupiti, da ne reklamiram prodavnicu izguglaj, imaš dosta informacija o prodajnim mestima na internetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Novembar 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колегинице, само две теме изнад твоје новоотворене( беспотребно) има тема о гумама, више пута прежвакана, као што колега рече, личне преференце и финансије одређују бренд произвођача. Било који од познатих и нећеш погрешити, а где купити или наручити исто има у тој теми. Макси поздрав! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 8, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Baki doo KG je prava adresa. Sigurno ces naci nesto po tvom ukusu/ceni. Ako nisi agresivan vozac ,mitas ce i cenom i kvalitetom da zadovolji tvoje potrebe. Ako ces ,premium brend. Potrazi pireli ili miselin. Od vise klase dunlop.... vecina ga vozi i nema zamerke. autogume info ako ces dunlop. To ti je u BG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fejbi 3 Napisano Novembar 8, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Dorćol Motocikl: Aprilia Sportcity 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DaliborBP je napisao: Baki doo KG je prava adresa. Sigurno ces naci nesto po tvom ukusu/ceni. Ako nisi agresivan vozac ,mitas ce i cenom i kvalitetom da zadovolji tvoje potrebe. Ako ces ,premium brend. Potrazi pireli ili miselin. Od vise klase dunlop.... vecina ga vozi i nema zamerke. autogume info ako ces dunlop. To ti je u BG. Hvala, to je odgovor koji mi je trebao. Ima dosta online, ali s obzirom na to da prvi put kupujem, ne bih tako. A nisam nesto nasla radnje u Bgd. Opet, citala sam 1000 postova vezano za mitas i otprilike nasla 50% za 50% protiv. Pa kao, ajde da pitam bas za skutere, posto su se postovi ticali uglavnom motora. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Novembar 8, 2022 Drug član, 3645 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se potrudiš, za svaki brend ćeš da nađeš mišljenja i za i protiv. Ovome wobluje, ovome kliza na pešačkom prelazu, nekome smeta po kiši, nekom se brzo troši, nekome opet presporo pa su plastične... Skroz subjektivna stvar, što već rekoše kolege. Možeš tako naići i na mišljenja i da je pušenje (duvana) zdravo, ili recimo matematičke teoreme koje dokazuju da je krokodil zeleniji nego duži Svakako, bolje nova guma nego stara, pa biraj šta ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Novembar 8, 2022 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Fejbi je napisao: Skoro sam kupila nov skuter Izvini na off-u, šta je sa tvojim gumama, valjda su i one nove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 8, 2022 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Izvini na off-u, šta je sa tvojim gumama, valjda su i one nove ? Ja predpostavljam kad kaze 'nov' motor misli na polovan,a za nju je nov. 'Odomacilo' se to tako u narodu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Novembar 8, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Fejbi je napisao: Hvala, to je odgovor koji mi je trebao. Ima dosta online, ali s obzirom na to da prvi put kupujem, ne bih tako. A nisam nesto nasla radnje u Bgd. Opet, citala sam 1000 postova vezano za mitas i otprilike nasla 50% za 50% protiv. Pa kao, ajde da pitam bas za skutere, posto su se postovi ticali uglavnom motora. Hvala Mitas za motocikle je Ok ali Mitas za mopede i ne baš. Da sam na tvom mestu uzeo bi Miselinku. Pored guma zameni ventile, proveri pločice, ležajeve točkova kad se već skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...