Arakis 5847 Napisano Februar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, izričito im je zabranjeno da i jednu gumu prodaju u Srbiji....bzvz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima,savetima... Samo mi jos ostaje da razmislim CityGrio vs PilotSport 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moj Malaguti Madison ce obuci CityGrip,malo pre narucio. Jedva cekam da se namontira ali tek kada se prolepsa vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kod Mate sam i ja uzeo,tj tamo me cekaju Imao ponudu za iste kao kod Mate za 130e i to bez montaze,i reko aj da nazovem i ja kad ono jeftinije toliko da odem do tamo,klopa usput i ostane za par pica za izlazak Mata No1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki info od bg maxi skuterasa cene menjanja guma,balansiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Februar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Moto Laboratoriji, pitaj Peđu (bodymorph) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja dodam iskustvo sa gumama, kupio sam xcitinga r300i i prednja mi je bila za zamenu (metzeler free 120/70 15), citao sam ovde koliko hvalite michelin city grip pa reko da vidim koliko kosta jer sam se premisljao izmedju nje i pirelija gts23. pronadjem city grip ali sa novom sarom pure power, za mene vrhunski izgleda i cim sam je montirao razlika do neba, mnogo meksi na volanu, i konstantno vata kao da ima lepak, nikad ovakvo iskustvo nisam imao. s toga samo preporuka michelin, iako je made in serbia guma je do j... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja naizad promenio obe,city grip i razlika neverovatna,tek sada treba skupiti hrabrosti za ozbiljnije obaranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja naizad promenio obe,city grip i razlika neverovatna,tek sada treba skupiti hrabrosti za ozbiljnije obaranje. Ovo si baš u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro brate, moracu da te posaljem na kurs obaranja kod Culleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano April 14, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..zna li neko gde ima Michelina ili Pirelija za novce...dakle,dam pare i dobijem gume ili porucim pa mi posalju nekom postom sa otkupom?Licno nisam u mogucnosti da radnim danima obilazim radnje po NS ili BG...necu nikome da uplacujem gume i da cekam x dana dok ih taj pribavi..zna se gde se placa unapred...hvala za svaku info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde - michelin-RYU .. klikni na sliku modela gume da vidiš dostupne dimenzije i cene Ja pazario pilot sport - jako korektni .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano April 28, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... i ja danas bio kod mate i montirao city grip .. negde oko keca i nevidoh nikog sa maxijem .. a utisci ..ne znam josh je rano mada je sve drugachije ... mnogo bolje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 28, 2012 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirane Michelin-ke (City Grip naravno ), pala je i mala voznja po gradu, definitivno drugacije iskustvo i skuter se odlicno ponasa. Guma se prosto lepi, kao sto su i ostali rekli stvarno je odlicna guma za svaku preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja iste stavio na Atlantica danas..potpuno druga prica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... pa neki utisak da kazem u vezi novih guma .. preshao 30km vishe za istu kolichinu goriva po gradu .. 7.7 po gradu ...nisam verovao da moze za litar da smanji potroshnju zbog guma ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Montirana prednja Michelin Power Pure,samo reci hvale,prezadovoljan sam Preporuka Drago mi je da uzivas i da ima jos neko sa takvim utiskom za nju kao i ja uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su vas izasle Power Pure sa montazom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Mene malo skuplje 6700 ali sam sve zavrsio u jednom danu, isto montirao prednju kao i kolega Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a koja je dimenzija za prednju na xcitingu? hm, nije mala razlika u ceni u odnosu na city grip.. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan 120/70 15a koliko je c.grip? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ista dimenzija i kod mene na AA. City Grip kosta 45EUR. ali bez montaze.. Ne znam koliko bi me kostala demontaza i montaza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan oko 1000 din zavisi mozda naletis i negde jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 15, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ... pa neki utisak da kazem u vezi novih guma .. preshao 30km vishe za istu kolichinu goriva po gradu .. 7.7 po gradu ...nisam verovao da moze za litar da smanji potroshnju zbog guma ... 7,7 litara ti trosi po gradu?? Au, ala srce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da vozi GP800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...