Nole Bg 5602 Napisano April 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se iskreno. Evo posto su nas zatvorili u petak od 17:00, mislim da ce pasti jedna test voznja pa se javljam sa utiscima. Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21770 Napisano April 14, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci opanci za moju masinu ce biti od Mitasa "touring force" , Ima ih svih dimenzija i brzinskih indeksa primecujem. Je li iznosio ko iskustava o pomenutim a na skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano April 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam turio Mitas, mislim bas te. Do sada samo po suvom pa nisam koNJpetentan jos uvek. Za sad ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam da je lose iskustvo za skuter, i nije ista kao za motor. Za skuter jednokomponentna. Imao sam i tu bas povoljnu ponudu ali nisam uzeo u razmatranje, ipak ako na necemu ne treba stedeti onda su to gume. Ali opet kazem, sve zavisi, gde vozis, kako vozis, itd. Znaci gumu biras prema sebi i to je to....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21770 Napisano April 14, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juuuuuu nije li ovo prava cena?!? Toliko platih obe za satelis, MCG (150/17-14 i 120/70-14) P.S. Ala srocih post , uzdrmala me je cena mitasa, 13000 din sam pre par godina placao 180/55-17... Uporedite Mitas Touring Force-SC 150/70 D14 66S 66 S EAN: 3838947855288 uporedite | Autogume-online.rs WWW.AUTOGUME-ONLINE.RS Dobij Mitas Touring Force-SC 66 S Gume EAN: 3838947855288 ab 14,367.90 RSD online kupovina i pod 62159 još guma za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: Sledeci opanci za moju masinu ce biti od Mitasa "touring force" , Ima ih svih dimenzija i brzinskih indeksa primecujem. Je li iznosio ko iskustava o pomenutim a na skuteru? Ako si od onih što “zavrću” beži od Mitasa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21770 Napisano April 15, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam od tih Zasto? Je li moguce da nesto vise kliza od MSG? Trose se brzo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano April 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexa uvek daje tako opsirna objasnjenja, vec je postao urbana legenda po tom pitanju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto nemoj tako, postavlja dobre zene u devojci dana Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 15, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Takođe razočaran u MCG. Sa prednjom, doduše nisam imao nikakav problem, a bilo je situacija, a zadnja je opasna po život. Užas! Slažem se sa Alexinim ''objašnjenjem''. Ko vole da pegla, nek zaobiđe MCG!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 15, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pričam ja o MCG, nego o Mitasu. Ništa klizavije nisam vozio, sa Diablom sam na koncu bio mnogo sigurniji nego sa NOVIM Mitasom. Nisam siguran da bih sada bio pešak da umesto smrdljivog Mitasa nije bio Pirelli. Nadam se da je dovoljno opširno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano April 15, 2020 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pisah pre jedno 10 godina temu o MCG i sad mi se vi popisaste na to. Doduse, mozda su se stvari vremenom promenile. Ja sam tad na Leonardu bio bas zadovoljan, a vozio sam ga kao da sam ga ukrao i to uglavnom po kisi. Jedino ako je do velicine motora, mada i o tome smo ranije diakutovali u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na pirelli i ostao. Guma drzi za sve pare. Imao sam jedno lose iskustvo mada mislim da je i asfalt bio malo masniji i naravno pala je kisa, skrenuo sam lagano u ulicu i ne vise o pola gasa dodao samo je provrteo zadnji tocak mada u tom trenutku zadnja guma je bila pri kraju. Na suvom drzi kakvo god da je krivinarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano April 15, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim agresivno ali gledam da su gume provjerene. Skoro sam kupio Atlantica sa prednjom CityGrip i odmah sam je zamijenio sa Diablo Rosso, razlika ogromna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli Scooter Angel je bolja od MCG, a kamoli Diablo Rosso. Kad oderem ove fabričke, turiću "anđelčiće" na skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Imam Atlantica sa City Gripom na oba točka, jedno naglo kočenje s njima pri 40-50 km/h po suvom me koštalo vizira, plastike ispod kao i pocepane jakne, povelike masnice na kuku i bolova sledeće dve nedelje. A po kiši s njima jaaaaako lagana vožnjica. Nezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano April 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da cu izneti utiske posle prve voznje. Pirelli Diablo Rosso je takva guma da je malo reci da sam odusevljen. Vozio sam i nov mishelin power pure i bio izuzetno zadovoljan ali osecaj nije bio ovakav. Drugi motor bukvalno i takav osecaj sigurnosti i samopouzdanja da je to za nepoverovati. Dok vozim ovaj motor znam koju cu gumu voziti za sigurno Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom kada probas pirelli bices odusevljen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da, daaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano April 20, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Rekao sam da cu izneti utiske posle prve voznje. Pirelli Diablo Rosso je takva guma da je malo reci da sam odusevljen. Vozio sam i nov mishelin power pure i bio izuzetno zadovoljan ali osecaj nije bio ovakav. Drugi motor bukvalno i takav osecaj sigurnosti i samopouzdanja da je to za nepoverovati. Dok vozim ovaj motor znam koju cu gumu voziti za sigurno Kad sam ti onomad pricao, ti neces da slusas.... cuo si se sa M***m i sve utanaceno, posle je bilo sta je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda i da je do vozaca, Pirelli nisam probao ali ovo su mi drugi opanci MCG na ovoj makini, prosli su imali (pra)stari dot i pojeo sam ih za 7000km, doduse uvek voznja u dvoje.Nemam bas neka velika iskustva ali meni je sa njima kao na sinama.Ne vozim brzo u krivinama zbog gospodje(sem kad ih ima puno i ona se opusti i navikne na njih, pravac je vec nesto drugo) ali najbolji test je bila Rumunija i Semenik prosle godine.I ako su bile vec bile pred kraj 150+ km krivina je prolso bez i jedne jedine rizicne situacije a nije bas da sam ga milovao.Sto se kise tice, imao sam srece da je skoro nije ni bilo, doduse kad je kisa, bez obzira na gumu, razum mi kaze da vozim kao po jajaima, ipak su u pitanju dva a ne cetiri tocka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 20, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko s'vrha glave što bi se kaz'lo koje su sve dvokomponentne opcije za SilverWing? Sa prošlim silverom sam pojeo set i po guma za 10ak hiljada... rado bih kupio nešto što nije Feel Free, iako se za asfalt lijepe kao žvaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo i isključivo Pirelli Diablo Rosso. Amin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pirelli prosli izdrzao 6 soma. Ovaj videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se pirelli dosta hvali ali samo diabloo roso. A sta je s Pirelli ANGEL SCOOTER gumama? KupiGume.hr - Prodaja guma - Auto gume - Moto gume - Felge WWW.KUPIGUME.HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...