francuz69 1876 Napisano April 11, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan LAzu more. Ja gde god odem po unutrasnjosti prodjem jeftinije za stagod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano April 11, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da odem malo u offJa radim sa vocem i povrcem i kad svrate i krenu da kukaju kako su cene visoke,kako pobogu mi smo poljoprivreni kraj a sve tako skupo???Ja onda pokusam da objasnim,da iako smo poljoprivredni kraj,ja prodajem jagodu u februaru iz Grcke i ona kosta isto koliko i u Beogradu(mozda i malo jeftinije) jer je niko neproizvodi u februaru.I onda opet pa jeste al kod vas na selu treba da bude jeftinije nego u Beogradu.... i nema kraja i objasnjenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas prekrsen zavet i mesto metzelera montiran dunlop.Prvi utisci su dosta dobri:) Послато са IRON Pro уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 12, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prosto zaljubio u Metz... Zašto? Jer na gumi iz 2012 (DOT 0212) godine mogu da vozim do ivice i da ne osjetim nikakvu nesigurnost!free screen capture softwareInače sada već ne izgleda ni ovako kao na ovoj fotki... sada je oguljena DO KRAJA. Sledeće srijede/četvrtka zamjena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,ako nekome treba poklonio bih metzeler 110/90/13. Nije nova ali ako nekome treba da premosti sezonu. U sustinu guma drzi dobro. Ja sam je menjao sto sam i nazad stavio dunlop pa ajde reko i prednju. Послато са IRON Pro уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 24, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Sv. Nikola... Vidjećemo kako gutač zadnje gume među skuterima jede ovu novu... Ako se bude trošila brzo, sledeća ide neka koja je dvo-komponentna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 24, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Metzeler je osnovan u Njemačkoj da bi ga nekada u modernom dobu, mislim u 80-im godinama, kupio Pirelli i preselio u Italiju... Više ne bih znao. A da je kineska guma nikada do sada od tebe nisam čuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 24, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda je Michelin srpski, ili Swarowski recimo ako ćemo tako, proizvode se u Srbiji... Na mojoj piše Made in Brazil, upravo sam zato i stavio sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan On 4/12/2017 at 1:04 PM, ws_woolf said: Danas prekrsen zavet i mesto metzelera montiran dunlop.Prvi utisci su dosta dobri:) Послато са IRON Pro уз помоћ Тапатока O hebote, šta sve treba raskupusati na Atlanticu da se zameni zadnja guma Nije ni čudo što sam u NS-u našao jedan jedini vulkanizerski servis koji skida točkove sa skutera Svi obično traže da im doneseš da izbalansiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Jun 3, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,vozim Burgmana 250,nemam nekog iskustva pa pitam... jel moguce da je guma losa pa kad naidjem na rizlu ili kamencice na putu u krivini da me izbacuje... nemam sigurnost,ne mogu da se opustim i vozim normalno,hitno mi treba pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vatropirac 2 Napisano Jun 3, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima jos neka varijanta zasto me izbacuje? Kako da znam da je samo do gume,kako gumu da proverim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 3, 2017 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ti stare gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Jun 3, 2017 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vatropirac je napisao: Ljudi,vozim Burgmana 250,nemam nekog iskustva pa pitam... jel moguce da je guma losa pa kad naidjem na rizlu ili kamencice na putu u krivini da me izbacuje... nemam sigurnost,ne mogu da se opustim i vozim normalno,hitno mi treba pomoc... Ne postoji guma koja nece proklizati u tim uslovima. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko svezija iskustva sa Savinim gumama ?Konkretno mi trebaju 110/70-16 i 140/70-16 Prodavac ih hvali kako su jeftinije od Miselina i duze traju.Meni deluju slicno Pireluju koji vozim godinama,znaci malo tvrdje ali lepo drze. Po kisi vozim jako pazljivo ali zimi vozim sve do 10 C,nekad i po hladnijem ako nema snega, dok po suvom umem i volim da zalegnem u krivine sto mi je Pireli lepo odradjivao.Uzeo bih opet iste Pireli medjutim nasao sam zadnju ali nema prednje (ili obrnuto). Sad je dilema,uzeti Savine i ustedeti par crvenih ili ne rizikovati i pazariti nesto provereno kao Miselin.Pireli,Metzeler.... btw procitao sam od pocetka sve postove,imam formirano neko misljenje ali trazim sto novije informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Jul 4, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis zimi, 10 stepeni? Ovde kod mene 10 stepeni jedino nema u mesecima koji nemaju R Ako si procitao starije postove onda je to to. Nema tu nekih promena jer nije bilo novih modela guma. To sto treba tebi su dimenzije kao na Bevu i koliko sam ja ustanovio kod njih se Michelin City Grip pokazao kao pravi pogodak. Ja sam licno vozio 3 Beva sa tom gumom i nisam nasao zamerku. Ja sam sebi uzeo pre neki dan Power Pure, ali jos nisam vozio motor nikako pa ne mogu da iznesem iskustva, ali javicu se posle 2-3000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,da, isto je kao na Beverliju,blizanci,isti agregat,skoro sve je isto osim kad ti nesto zafali pa se ispostavi da bas i nije isto (disk kocnice).. Michelin City Grip je sigurno uzi izbor,zavisno od dostupnosti i cene nego me ove Savine zanimaju.Razlika u ceni je 2500-3500 po gumi. Koliko sam video po forumima Savine se ukrte posle par hiljada KM a sa druge strane prodavac ih je nahvalio a ja jos uvek verujem ljudima pa i prodavcima pa reko da proverim ako ih neko vozi od vas ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Avgust 3, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio na Burgmana obe gume Power Pure. Pre neki dan tek registrovao motor i naravno odmah da se zalije. Kisom, kako bi drugacije. Dva dana vozio po mokrom i nekoliko dana po suvom. Malo je reci da sam, ovako na prvu loptu, odusevljen drzanjem guma. Ivanjicka opstina vazi za ekstremno klizavu, ali sa ovim gumama nema problema. Videcemo dalje dok se jos malo razgaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AmarBP 1 Napisano Avgust 3, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Suzuki DRZ-E 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hteo sam da pitam ako ko zna koliko široku gumu mogu staviti na felnu od 1.6 zoll-a (Suzuki DRZ400E). Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endru Martin 11 Napisano Avgust 4, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Carnaby 200 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2017 at 0:22 AM, DeepDrunk said: Hvala,da, isto je kao na Beverliju,blizanci,isti agregat,skoro sve je isto osim kad ti nesto zafali pa se ispostavi da bas i nije isto (disk kocnice).. Michelin City Grip je sigurno uzi izbor,zavisno od dostupnosti i cene nego me ove Savine zanimaju.Razlika u ceni je 2500-3500 po gumi. Koliko sam video po forumima Savine se ukrte posle par hiljada KM a sa druge strane prodavac ih je nahvalio a ja jos uvek verujem ljudima pa i prodavcima pa reko da proverim ako ih neko vozi od vas ovde. Ја сам их монтирао на Карнабија, мада није неки репер, монтирао сам их пре два месеца, рецимо. Никаквих проблема до сад, ни на киши, мада сам опрезан јер сам већ падао због клизања. Шара коју сам ја узео је МЦ-38. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1584 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 803 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, hteo sam da pitam ako ko zna koliko široku gumu mogu staviti na felnu od 1.6 zoll-a (Suzuki DRZ400E). Hvala unaprijed 90/90 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2162 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gumu za skuter. Dimenzija je 150/70/14.Nasao sam povoljno gumu 140/70/14 pa me zanima smem li nju staviti? Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mala je razlika, mada je preporuka da uvek staviš fabrički propisanu dimenziju. Imaš pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Avgust 23, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam imao neku voznju preko Zlatibora i imao sam jedno 100km dobre kise. Sto se mene tice Power Pure polozile ispit. Terao sam prilicno brzo i bas sam zadovoljan, posebno na kocenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Avgust 23, 2017 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li imao Dunlopke na istom motoru pod istim uslovima, ako jesi, kako se ponasa sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...