pižon 240 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se pozabavio razbijanjem mita... uci cu u drugu sezonu sa rasparom... napred city grip, pozadi power pure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 11, 2014 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno stavite gume različitih proizvođača na prednji ili zadnji točak ali moraju da budu do 2 godine starosti i sa dobrom šarom. Guma glavu čuva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 11, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Fanki je prvi razbio mit o gumama u paru, prednja Power Pure, a zadnju je uzeo ScootSmart. Ма није мени што је Фанко разбио мит.....мени је да се не разбијем ја! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prelomio, nisam moga da cekam 15 ili 20-ti u mesecu da bih uzeo drugu Power Pure, ne znam, imam neki utisak da sam brzo istrosio zadnju a da drzi to stoji, da li je bilo zbog losih amortizera pa se guma pojela ili je jednostavno takva,nemam pojma, u svakom slucaju dva su proizvodjaca na motoru pa cemo videti granice u zaleganju u krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas uzeo diablo scooter 150/70-13 za x9.. napred imam gts23... videcu kako ce to da se ponasa kad montiram.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 11, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos pre nego sto sam preuzeo skarabea promenio prednju i stavio city grip, sad sam se dvoumio i dvoumio da li ih rasparivati .... imao sam scoot smart za 6000 u keleni, ali jbg, kad deca imaju para .... kramari vašare @carlito za 7000 ima se vozim 35000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 12, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pope mozes da se vozis i 50000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jel su feel free wintec model? e sad videh jeste feel free model,ja sam je obarao maltene do kraja i nikad mi nije mrdnula,meksa je sigurno bolja ali se ova slabije trose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 12, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan oko 140e su obe metzeler feel free za silvera... maalo skuplja varijanta... ( 90e obe pirelli diablo) mislim da ce diablo dobro da mu stoji,a meni ostane 50e da ga casim ksenonom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 13, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Shomi, obavezno xenon!!! Ovaj grad je lud, a xenon je spas u svakom smislu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio obe metzeler feel free wintec u Pilotu na nekoj akciji 110e... Taman da ih neko isproba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa feel free ili wintec? Koliko sam shvatio iz prethodnih postova, to su dve razlicite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam gledao po netu, ovaj Pilot sport mi nekako dodje za sada najpristupacniji sa cenama, mozda gresim ali gde god da sam pitao cene su bile za nekih 1000 do 1500 din. vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @aleksa Feel free je jedna guma, a Feel free wintec je druga... Tj . Ima dodatnih šara (sastav gume je isti) na vec postojeće zbog zimskih uslova pa su dodali" wintec" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je lesanovic najjeftiniji sto se tice pirelija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je lesanovic najjeftiniji sto se tice pirelija.. Kod lesanovica su bile 12500 pirelli, a u Gevari 10900... za silvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan izvini, moja greska.. na njih sam mislio.. gevara je najpovoljnija.. nego sam dosta njih zvao ovih dana jer sam trazio gumu za x9 pa sam nesto izmesao lesanovica i gevaru a nisam pogledao na papiru sta pise... jos jednom se izvinjavam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 13, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Fanky Pilot sport sam imao na burgmanu odlična, ali nestane posle 7000 km u mom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Scootsmart 5300din. a uz to i poklon, guma je 5/13, pazario danas u Trznom centru Ustanicka, firma se zove Pilot sport Nesto sam gledao po netu, ovaj Pilot sport mi nekako dodje za sada najpristupacniji sa cenama, mozda gresim ali gde god da sam pitao cene su bile za nekih 1000 do 1500 din. vise. @ Fanky Pilot sport sam imao na burgmanu odlična, ali nestane posle 7000 km u mom slučaju Gotovo..Prso si Popoviću 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Popovicu ja cu se maksimalno potruditi da je ogulim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan metzeler feel free wintec stavljene pre neki dan... malo da ih izvozam pa cu ih komentarisati... ne znam bas da stavim slike kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 24, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @Djura jel ti stvarno nemas pametnija posla :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 11, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li je moguce da u Srbiji nema da se kupi komplet guma za Beverly 500? Ako neko zna neka me uputi, prilicno mi je hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoza 0 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari . Ja imam Majesty 400 i ovih dana bi trebao da kupim komplet gume za njega. Preporucite mi neke . Ako imate neke informacije , javite. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Mart 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si iole pregledao ovu temu videćeš da se dve gume izdvajaju: Michelin City Grip i Dunlop Scoot Smart. Najbolji odnos uloženo - dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...