Satelis 15794 Napisano Decembar 23, 2022 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DaliborBP je napisao: @Sateliskazi koju o mopedu. Ne secam se tačno... svašta nešto je radjeno, pretres od prednjeg do zadnjeg točka. Ima slika al nema se vremena za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Decembar 23, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da od 2007. idu plasticne prednje oplate prednje maske. Do 2006. su u boji motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su do 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1375 Napisano Decembar 27, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A inače je to i dalje karburator verzija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Decembar 27, 2022 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji SW karburator verzija, prve su bez lambda sonde i sa nesto vecom potrosnjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1375 Napisano Decembar 27, 2022 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, to li je u pitanju. Ja znam da jedne treba izbegavati zbog malo veće potrošnje. I znam da ove novije imaju lambda sondu ali sam to povezao sa direktnim ubrizgavanjem......i tako... Sad znam. Hvala. Onda opet, od koje godine je ubačena lambda sonda ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, jasminko VIR je napisao: Aaaa, to li je u pitanju. Ja znam da jedne treba izbegavati zbog malo veće potrošnje. I znam da ove novije imaju lambda sondu ali sam to povezao sa direktnim ubrizgavanjem......i tako... Sad znam. Hvala. Onda opet, od koje godine je ubačena lambda sonda ?? trebalo bi da 2007 godište ima l. sondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 28, 2022 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda forza 250. God: 2007 Km: 28000 Registrovan do 28.4.2023. Odličan primerak, pre 100 km zamenjeno ulje, zadnja guma. ABS na prednjem i zadnjem točku, mogućnost automatskog i manuelnog menjanja brzina, bez kontaktno paljenje, direktno ubrizgavanje. Prodaje se zbog nedostatka vremena vožnje istog, ove sezone pređeno 600 km, prošle 1100 km. Prenos obavezan, cena 2100 evra. Nenad 063/7-817-817 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 4, 2023 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da pomenem da motor ima i ručnu kočnicu. Kupac dobija na poklon navlaku za skuter za vožnju u zimskim uslovima (neka renomirana marka), slike stavljam čim navatam malo vremena da je slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Januar 8, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovde... Upravo sam dobio ponudu od drugara, koja se ne propušta... Nudi mi njegov motor, on prelazi na jaču kategoriju. Neću pominjati koji je model, osim godine (2004.) i redna 4 cilindra za 300 evra ispod cene, koja je dosta veća ... Pa, da budem parlamentaran, spuštam i ja cenu za isto toliko. Sledeća 24 sata cena dobrog maksi skutera, 2007.godište, sa svim manama i vrlinama, je 1.600 evra !!! i fiksna je... 0641234595 Blaža https://www.polovniautomobili.com/motori/20912666/aprilia-scarabeo-400ie Promenio Januar 9, 2023 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 10, 2023 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2023 at 11:54 AM, Pauk said: Zaboravih da pomenem da motor ima i ručnu kočnicu. Kupac dobija na poklon navlaku za skuter za vožnju u zimskim uslovima (neka renomirana marka), slike stavljam čim navatam malo vremena da je slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1375 Napisano Mart 5, 2023 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ovde da se oglasim. Kupujem za svoje potrebe dobar,ono baš, baš dobar maxi skuter. Poželjno bi bilo da je radne zapremine motora preko 380 ccm, ali nije totalni uslov, kao što bilo poželjno i da je Honda ali ni to nije pod obavezno. Što se tiče cene vrlo sam fleksibilan, od 1000 do 5000 eura, važno je samo da je u extra stanju. Pa ako neko ima nešto da preporuči ili posavetuje, tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto да ли ико више чита правила форума? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Mart 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd KoleZa @Braja24 se malo zaneo... Pozeljno je da procita uvodni post teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Mart 8, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan On 3/5/2023 at 2:31 PM, jasminko VIR said: Hajde i ovde da se oglasim. Kupujem za svoje potrebe dobar,ono baš, baš dobar maxi skuter. Poželjno bi bilo da je radne zapremine motora preko 380 ccm, ali nije totalni uslov, kao što bilo poželjno i da je Honda ali ni to nije pod obavezno. Što se tiče cene vrlo sam fleksibilan, od 1000 do 5000 eura, važno je samo da je u extra stanju. Pa ako neko ima nešto da preporuči ili posavetuje, tu sam. Brat je prodavao sw 600. Ne znam da li je jos uvek aktuelna prodaja, ako te interesuje...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1375 Napisano Mart 8, 2023 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pratim oglase, pogotovo za SW, ali nisam ga primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan SW ganjaj 2006.+, oni stariji troše bože sačuvaj, mislim na 600cc. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Mart 8, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, jasminko VIR said: Pratim oglase, pogotovo za SW, ali nisam ga primetio. 1 hour ago, Alexa90 said: SW ganjaj 2006.+, oni stariji troše bože sačuvaj, mislim na 600cc. NJegov je 2006. Kolko znam u bas dobrom stanju. evo kontakt pa se mozda mozete dogovoriti @jasminko VIR 0631566693 Promenio Mart 8, 2023 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 29, 2023 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda forza od par postova iznad prodata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 29, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ako neko prodaje neki krsten mladji 125ccm skuter neka pise, moj drugar koji nije na forumu trazi za sina za prvi motor. Ne bi kineza, i prati oglase, tamo nije nista pametno nasao za realnu cenu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Mart 30, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se Skarabeo... 2000 evra, 2007.god, za forum dogovor... Preuzet od Dareta gde je uradjena reparacija prednjih amortizera, zamenjeni lezajevi prednjeg tocka i semerinzi, zam lezaj u traverzni, proverene kocnice i zam poluge, zam ulje u motoru i f vazduha, proverena svecica, prestelovani ventili. Sredjen CVT gde su zam klizaci, lezaj dekle i ubacena je bela malossi opruga kvacila. Rolnice, roler i kais odlicni. Aprilia Scarabeo 400ie WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Scarabeo 400ie, 2007. godište, Scooter, vozilo prešlo... Promenio Mart 30, 2023 član Blaza 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Mart 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Bolence91 Procitaj uvodni post teme. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano April 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Gunđalo Pravila foruma vaze za sve. Ne vidim ni jedan razlog da ti budes izuzetak. Uskoro ce u okviru foruma biti odeljak motooglasi pa tamo mozes oglasiti svoj maxi. Do tada, strpljen - spasen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunđalo 6 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Ne vozi više, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, alexanto said: @Gunđalo Pravila foruma vaze za sve. Ne vidim ni jedan razlog da ti budes izuzetak. Uskoro ce u okviru foruma biti odeljak motooglasi pa tamo mozes oglasiti svoj maxi. Do tada, strpljen - spasen Sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Skarabeo čeka u garaži novog vlasnika ! Dva vizira, mali i veliki, sa nosačima -imam dva kofera, kupac bira koji će, a može i bez njega, ako mu "ruži" motor -prošle godine stavljene nove Mitas TF gume (prešle max 2.000 km), balansirani točkovi, novi ležajevi, nov kaiš, slajderi, termostat, ulje iz Grčku i filter, filter vazduha, nove ručice kočnica, nova Malossi bela opruga, presvučeno sedište itd... 1.700 evra, bukvalno sedi i vozi ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...