bimba 86 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost - bez mene. Do pre neki minut sam pokusavao da resim problem sa zadnjom kocnicom ali nisam uspeo, a bez zadnje mi se ne penje na planinu., Potonula je, a nemam gumice ni neki drugi klip pa da promenim. Trazio sam i gledao neke slicne ali ne odgovaraju. Ako neko ima resenje neka javi (RD04 '92) Sa srecom voznja i druzenje, pomno cu vas pratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 22, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bimba, AT ima odlicno motorno kocenje, ubacis u prvu ako treba i polako nizbrdo. Glupo da zbog toga odustajes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost - bez mene. Do pre neki minut sam pokusavao da resim problem sa zadnjom kocnicom ali nisam uspeo, a bez zadnje mi se ne penje na planinu., Potonula je, a nemam gumice ni neki drugi klip pa da promenim. Trazio sam i gledao neke slicne ali ne odgovaraju. Ako neko ima resenje neka javi (RD04 '92) Sa srecom voznja i druzenje, pomno cu vas pratiti. Lepo ti je rekao aca-pn ali ok, kako ti kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stivog odustao a za njim i Bimba "Svi junaci nikom ponikose!" 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. VladaSD 4. Profesorkosmosic 5. Deniro 6. Kloktor 7. Kepo 8. Dario 9. Cope 10. Miša-Pei 11. doktor 12. Miroslav 13.Raca 14. aca-pn 15. Iron_Floyd 16. Cilesd 17. cedax 18. wanjamoto Spremili smo i soft rutu tako da ne morate da odustajete.... To je to .... Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je ispravan motor dosao bih a posto je neispravan ne dolazim. Hvala na savetima ali mislim da je bolje da mi pomognete kako da nadjem neke zamenske gumice ili cilindar sa klipom od nekog drugog motora ili neko ima od Afrike da proda, pozajmi ili sta vec i eto mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put braco Endurasi zelim vam vlazan off i suv asvalt i dobar provod.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 23, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan otkazao i baltrekk ali upao kawazoki 1. Jager + Jager junior 2. kawazoki 3. VladaSD 4. Profesorkosmosic 5. Deniro 6. Kloktor 7. Kepo 8. Dario 9. Cope 10. Miša-Pei 11. doktor 12. Miroslav 13.Raca 14. aca-pn 15. Iron_Floyd 16. Cilesd 17. cedax 18. wanjamoto To je to .... Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Sad upravo video afriku, i jos neke nisam zagledao, odose prema Babusnici,mozda do jezera ili manastira, bili na sladoled u Palanku sutra ujutru stizu 3 palanacke cvaje pa da zujimo pored vasih prdavaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Vidoh danas Kepa,Daria i ostalu ekipu,kod Studenice odose put Stare,lep provod ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da javim da su svi ok i zezaju se pored vatre u kampu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 23, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste spremni? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 24, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan lep provod drugari!!! I probajte sto vise slika da zabelezite da mozemo da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan lep provod drugari!!! I probajte sto vise slika da zabelezite da mozemo da Propade nam ova godina jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto zaglavio na poslu. Pozdrav za drustvo i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo malopre se vratio sa planine. Ja i kolega sa teskim masinama resismo da krenemo laksim putem grupi u susret i vecinu smo susreli. Neki su rekli "golgota" a nekima se svidelo. Bilo je i komentara "nikad vise" pa cemo njihove utiske kasnije da saznamo. Oni odose prema midzoru, a mi se vratismo nazad u grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam stigo sad pa da napisem nesto . Voznja ( moja ruta koju sam i predlozio ovde ) jer je ova druga bila za harlije i chopere bila je extra . Druzenje i nova prijateljstva extra . Ali neznam kako je orginizatoru palo na pamet da kam bude udaljen 40 km od Pirota i jos ko zna koliko do pocetka offroad rute da bi se ljidi provozali oko 50 a moza i vise km. Iskreno a i nemojte da se nadjete uvredjeni VAN SVAKE PAMETI . Da se nismo upustili u tezi offroad i isli onom rutom koju sam predlozio a nas nekolicina malo i u inostranstvo , pa po samim vrhovima planina do Midzora bilo bi po meni propast . Ja necu reci NIKAD VISE doci cu opet i ako me i ne pozovete , zbog druzenja a uvek cu da nadjem neku bolju rutu da se vozimo . Ali zamerka za toliko udakjen kamp a da se idatle ne polazi na offroad nego se ljudi vracaju nazad pa opet tamo a sutra opet nezad nema nikakve logike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja, organizacija puta je bila ocajna, da ljudi nisu imali garmine i mape, svako bi otiso svojom stranom puta,u Bugarsku , ali sve je proslo super, jos me boli ruka od kepine masine 50 metara je bio pravi romaniacs, ali smo ga izneli na rukama, kao sto i oni rade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Samo su cvaje sa nasom grupom izasle do mizdora, ostali posustali, zbog umora ocigledno, jer ja ne osecam nista, kao zombi se krecem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan RISPeKT :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je dobro,prvi deo staze od Dojkinca pa narednih 15-20km ekstra...Hard enduro, Veliki Pozdrav drugarima iz Soko Banje!!! Belo Palancaki Team. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mana 0 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Bela Palanka, Srbija Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja je bila extra, druženje takođe! Radujem se nekom novom ovakvom okupljanju! Još jedan pozdrav iz Bele Palanke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moje šepavo magarence se dokotrljasmo kuci. Meni je bilo super. Posto sam novajlija u svemu ovome, bilo mi je veoma drago upoznati sve te nove, zanimljive ljude i endurase. Veliki pozdrav svima! Starom planinom se moze voziti mesec dana, a da se ne upozna cela :-D Magarence (Sprint Apollo RX250) je pocelo da se raspada (pukao amortizer, a ubrzo je otkazala i zadnja kocnica) pa smo ovoga puta morali da propustimo Midzor. No, ja sam zadovoljan. Bice druge prilike. ( nadam se da cu tada poci pravim motorom :-D) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Stara planina je posebna prica ...treba je videti ili odvozati ovo je bio jedan malecki delic ali se isplatilo provesti ovaj vikend sa ovom ekipom koja je proterala motore gde se dosta njih ne bi ni pesice uputilo....verujte mi.Ja se moram zahvaliti Kepi i Dariju na guranju,teranju i podizanju mog motora jer bez njih ne bih ovo prosao. Ostalim momcima ,lokalcima samo reci hvale....vidimo se neki drugi put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 25, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...