Petre 779 Napisano Septembar 22, 2019 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno iskustvo bi uvek odabralo Sunstar lancanike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @steefanv Ja bi uvek uzeo ono sto fabrika preporucuje, bar sto se tice tih bitnih stavki, ,a jaci lanac bi trebao duze da traje, pa ako je razlika u ceni zanemarljiva, onda sigurno vredi uzeti jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @Petre Gde se mogu naci sunstar lancanici? Moze prodavnica i kod nas, a moze i u EU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo u Sofiji, pre nekoliko godina, ali sigurno rade jos uvek. Prijatelji znaju da odu tamo. Manje vise roba iz Louisa ali i nesto plus. http://www.motorco.biz/catalog/ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Petre je napisao: Ja uzeo u Sofiji, pre nekoliko godina, ali sigurno rade jos uvek. Prijatelji znaju da odu tamo. Manje vise roba iz Louisa ali i nesto plus. http://www.motorco.biz/catalog/ . Imaju na sajtu(51115 i 560147) ali ne vidim da salju za Srb ili Nemacku/austriju/hrvatsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Momci su korektni, mozes pitati mail-om. Nisu lenji, odgovore brzo, ja na makedonskom oni na bugarskom... ali bitno kad neko zeli taj se i razume. Probaj srpski druze . 2 leva = 1 euro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam macku po stazi, i lepo nam je bilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 25, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy Lepo ona ide po stazi. Meni najlepse lezale duze krivine na navaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se bas odusevio, povozniji mi je od CBR600F2 s kojim sam ranije isao na Navak, i sporije i brze krivine su mi bolje lezale, steta sto se nisu merila vremena, siguran sam da sam popravio vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna i od mene sa Navaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 26, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E da, Pirelli Diablo Strada gume koje sam montirao proletos su se odlicno pokazale na stazi, ni u jednom momentu nisu popustale, topla preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Octobar 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam vozio na stazi na Navaku, i ne mozes porediti voznju po stazi u kontrolisanim uslovima i voznju na javnom putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Octobar 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To stoji, gume su extra, potpisujem jedino je pitanje koliko ce da izguraju, ja sam s mojima presao malo preko 5000km, i nisu ni do pola potrosene, ako izvucem 15-ak hiljada iz njih ja cu biti srecan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Octobar 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U Austriji sam uzeo, za otprilike iste novce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Novembar 26, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Toliko od mene za ovu sezonu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 27, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan skini mu nosac kofera ,bar u kuci kad ga gledas da ti bude lepsi osim ako ces da stavis kofer da ti sluzi kao komoda ako zadnji tocak podignes na stender,a ne na copavu ,mozes vise da ga pribijes uz zid,da manje mesta zauzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Novembar 27, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam velik dnevni boravak pa mi nije frka s prostorom, a još uvek nemam štender, kad čistim-podmazujem lanac potpačim daščicu ispod zadnje viljuške sa desne strane, pa stoji u tri tačke, pr.točak, ćopava i daska. Nosač kofera svakako ide dole jer treba da ga preradim, biće još bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2553 Napisano Novembar 27, 2019 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam zeleo da stavim motor u sobu...Nisu mi dali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2019. at 22:51, Biker-Boy je napisao: Toliko od mene za ovu sezonu Odlican primerak On 27.11.2019. at 7:48, milos-v je napisao: skini mu nosac kofera ,bar u kuci kad ga gledas da ti bude lepsi osim ako ces da stavis kofer da ti sluzi kao komoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, nema lepse stvari nego imati mogucnost da uvezes motor u sobu. U proslom stanu sam mogao to ali sad ne mogu i bas mi je zao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Januar 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nekako lakše prebrodim zimu kad mi je tu na dohvat ruke svaki dan, kad prođem pored samo pomazim Gromovnu mačku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Januar 7, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha zavidim, vec drugi dan kako je u garazi tako da ne mogu ni s prozora da ga pogledam. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2019. at 22:51, Biker-Boy je napisao: Toliko od mene za ovu sezonu Stvarno lep primerak... Ja moj pokrio ceradom, da ga manje gledam jer me onda ne vuče toliko da ga vozim... (valjda se vodim onom izrekom: ˝daleko od očiju - daleko od srca˝) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Januar 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ceradu al eno je stoji u ormaru, motorče mi dodje ko kućni ukras preko zime Čekam akciju Hel pancirnih kočionih creva u Motomaniji, pa da je obradujem, mada, malo kasne sa akcijom ove godine, još ništa, valja će je biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Januar 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec tolko nahvaliste, evo jos jedna fotkica sa Crnogorskog primorja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...