Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih dana se malo se radilo oko motora a onda se malo uzivalo motorom uradjen nosac kofera u kucnoj radinosti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14549 Napisano Avgust 11, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sto nagrdi tako lep motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, moram negde da stavim prtljag, veruj mi najradije bi poslao prtljag na more brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14549 Napisano Avgust 11, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na cevi, nije ostar ugao pa si ih mogao blago saviti da prate rep motora, ovako bas upada u oci i ruzi ga (srafove takodje odseci sto drze plocu), steta, msm kada si se vec trudio,da i kofer vise ka motoru, mozda je do ugla slikanja ali kada nagnu nazad sve imam osecaj da ce spasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14549 Napisano Avgust 11, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da nije motor u takvom stanju sve bi bilo manje primetno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Radicu prepravku, i bice kofer malo blizi motoru, tu smo najveci zajeb napravili, bice lepse i cvrsce jer cu mu dodati jos dve male cevcice od dole, mada nosac i sad radi za sve pare, odradio turu do Crne Gore i nazad bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se juce na Macki, viljuska dobila nove semeringe i ulje, sad je Macka spremna za Navak, nadam se sledeci termin je moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Avgust 22, 2019 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koje ullje za amortizaciju koristis? Meni je dostupan ultra jeftini agip ali nisam nesto odusevljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio motul fork oil 10w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika kaze da u Thundercat ide 5w, i mene je iznenadilo kad sam procitao, to je najmekse, vecina motora koje sam do sad imao traze 10w ili 15w, Uzeo sam IPON ulje, pa videcemo, nisam ga jos redovno provozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Avgust 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci posle servisa viljuske, zakljucak je da je sad osetno tvrdja, e sad, da li je prethodno ulje bilo staro 100 godina ili je bilo neko jos mekse 2,5w za motocross, ne znam, sustina je da cu morati malo da se igram sa podesavanjima, posto Thundercat ima potpuno podesivu viljusku po svim parametrima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 7, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Koja sva ulja ste sipali u Tcat i kako su vam se pokazala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 7, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10-40-nisam bio zadovoljan Ipone ful katana 15-15- super je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10-40 bio zadovoljan eneos max performance 10/40 jos zadovoljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @nenad.yzf Gde uzimas taj Eneos i koja je cena? Ja sam sipao Holandski KROON OIL Expulsa 10w40, i zadovoljan san, posle skoro 4000 predjenih kiilometara motor super radi, prethodni vlasnik je navodno sipao Motul, i sa ovim KROON OIL-om mogu reci da kvacilo bolje radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan U Sapcu, u prodavnici koja prodaje eneos ulja za automobile. Odem kod njih oni mi poruce za motor, posle par dana stigne. Ne znam odakle oni porucuju. Cena je ispod 1000 din po litri, ne secam se tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 7, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do sad sipao motul 5100 10/40 pre 5 minuta, nenad.yzf je napisao: U Sapcu, u prodavnici koja prodaje eneos ulja za automobile. Odem kod njih oni mi poruce za motor, posle par dana stigne. Ne znam odakle oni porucuju. Cena je ispod 1000 din po litri, ne secam se tacno. Kako se zove radnja u Sapcu?@Biker-Boy Vidim da lavauto ima prodaju eneos ulja, a imaju i sajt za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cena ispod 1000din po litri zvuci primamljivo, i ovaj Kroon oil koji sam ja sipao je bio 800 i nesto din po litri, a inace sam hteo da sipam Fuchs Silkolene, ali nisu imali u radnji u tom momentu pa sam uzeo Kroon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, steefanv said: Kako se zove radnja u Sapcu? U Jurku. Nemaju na stanju ali poruce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 20, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Koji lanac uzeti za tcat? Fabricki bi trebao biti 530 108 i odnoz zupcanika 15/47 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nebih dirao fabricki odnos, sigurno je to najbolji odnos za ovu masinu. Za svoj prethodni motor CBR600 sam uzeo DID lanac sa JT lancanicima, presao 25.000km i prodao motor, lanac i lancanici su bili u odlicnom stanju. Cena je bila 120 eura, uzeo sam u Motodelovi WWW.MOTODELOVI.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Septembar 20, 2019 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sestotice kao po pravilu napred uzimam zub manji lancanik... Na F4 sam se preporodio tom izmenom, R6 takodje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 20, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy Odnos lancanika(pogresno sam se izrazio gore) ne bih menjao, znaci ostalo bi 15/47. Samo ne znam oko lanca sta kako, nikad do sad nisam kupovao lanac niti citao o njemu, oznakama.. Sta tacno znaci oznaka na lancu? 530 je kao "jacina lanca", sto je veci broj moze vise da izdrzi, duze traje i tezi je? 108 je broj "karika" na celom lancu? Znaci da mogu da uzmem 530 110 114 120 i da skratim na broj "karika" koji mi treba? Jel tacan podatak da 108 ide fabricki? Ja taj podatak nisam mogao da nadjem u manuelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Septembar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam nasao, vec mi je lik gde sam kupio pogledao u katalogu koliko clanaka (karika) treba da bude u lancu, posto je lanac u kompletu bio duzi pa sam skracivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 22, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam i ja u par kataloga i 108 linkova ide fabricki. 99% cu uzeti JT lancanike 15/47 Ali oko lanca imam malo dileme. 530/108 ide svakako., znaci sve fabricke mere ostaju Posto tcat ima 100-105ks mogu da idu dve verzije lanca: DID ZVM-X i VX JT Z1R i X1R Da li vredi uzeti jacu verziju? Kao i iskustva sa ova dva proizvodjaca, ili mozda neki treci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...