BigRider 1659 Napisano Januar 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @MP3 pa povedi neku od onih silnih snajki sa kojima se non-stop slikas na fejsu!!! E da ili onu sto je bila na voznji po F.Gori!!! tzv. NEPAR!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @MP3 pa povedi neku od onih silnih snajki sa kojima se non-stop slikas na fejsu!!! E da ili onu sto je bila na voznji po F.Gori!!! tzv. NEPAR!!! Sa neparom sam u NE kontaktu, a ove ostale su sve fensi guske... Pitanje je zbog obaveza da li cu moci uopste da dodjem, a ako uspem tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09.Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da pozovem i raspitam se oko detalja vezanih za kafanu,naravno ako ostatak drustva ima poverenje u moju malu malenkost i moje kafansko vaspitanje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da pozovem i raspitam se oko detalja vezanih za kafanu,naravno ako ostatak drustva ima poverenje u moju malu malenkost i moje kafansko vaspitanje :-) Ahahaha.. Pa u koga cemo da imamo poverenja ako u tebe nemamo sto se kafane tice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam sada kafanu i oni mogu da smeste do 50 ljudi u prostoriji gde smo bili prosle godine i mislim da je to sasvim dovoljno za nas ( a daj boze da nas bude jos vise ).. a po pitanju cena je situacija sledeca : 1.mozemo da porucujemo sve po izboru sta ko hoce da jede i da dobijemo 20 % popust na hranu a pice bi platili po punim cenama.. 2.predjelo,corba,sac ili rostilj( moze i sac i rostilj ali da budu manje porcije),zimske salatei dezert . sva domaca pića u neograničenim količinama i muzika za 1300 din po glavi posetioca .... bilo bi lepo da se dogovorimo i izjasnimo sta bi ko voleo pa da se javi do utorka tacno bojno stanje i za kakvu smo opciju po pitanju hrane :-)) a bice i cevapa da nam se predsednik ne sekira kao u rumuniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09.Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12.cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo je čudo. Mislim da je opcija pod br 1 najbolja. Ja biH jedino tu muziku isključio. Željan sam da se ispričam sa svima a ne da mi falširaju na sav glas. ali ako ostali 'oće mjuzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ma muzika ce svakako biti prisutna ali mi nismo u obavezi da ih angazujemo i to ne utice na cenu ,a i ja sam za to da nam ne lupaju po glavi vec da mozemo ko ljudi da se ispricamo .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da ponudim kao provereno dobro je restoran Trpeza klopa je odlicna, cene nisu napucane, porcije obilne...s'moje strane sve pohvale za ovaj restoran. Hmmmm...dobar izbor Dare eno + mada bi meni vise odgovarao 19-01...pratim pa videcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za opciju 1 - da se vidimo i ispricamo, a moz'mo i da zapevamo...ja kako subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09.Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12.cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Januar 8, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za opciju 1 - subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 12. Januar, Karađorđev Vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15.Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 878 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari na moju veliku zalost necu moci da vam se pridruzim u ovom zimskom druzenju,kumcetu mi rodjendan bas u subotu. U svakom slucaju lep provod vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15624 Napisano Januar 8, 2013 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To cika Crni, poodavno te nema medj nas plastikanera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 12. Januar, Karađorđev Vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11533 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaaaj, ima neko dva mesta u aftomobilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 12. Januar, Karađorđev Vajat, u 18:00h 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari, ko još hoće da se prijavi, do sutra u podne da biH mogao da nas "rezervišem"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 239 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09. Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu 10. Laki_90....takodje SINGLE! 11. Rohirim i veverica 12. cobe + devojke (znam da cu da dobijem disciplinsku kada Milena ovo vidi ali je bilo jace od mene ) 13. Arsa i Slavica 14. sasha i Proleće 15. Lazarevici puta 3.(Dragan,Slavica,Pedja) 16. motor_che 17. drakula 18.Fanky ( imam ja mesta, verovatno ide Kulence i predpostavimo Djura tako da ostaje za Alexicu krakonju i dragu, mada ako jos zafali mesta zgusnucemo se ) 19. Zajec Pod uslovom da uspemo da se zgusnemo Mada stvarno ne znam kako mozemo cetvoro pozadi. Mene slobodno izbacite ako je neizvodljivo. Je l' se na kraju definitivno jelo uzima po zelji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da krenem ja i sa mojom limuzinom,mada moja limuzina je samo za lokal varijantu :) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da vozim....dodjem do BG-a pa se vratim tuda....vozum yugoslava...znaci ja + 3 putnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan To cika Crni, poodavno te nema medj nas plastikanera Jeste Dare bio sam opravdano odsutan,evo sad cemo druzenje da nadoknadimo ps.ima i kod mene 2 mesta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11533 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 'fala cika Fanky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...