Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sam vrh , prelaz Port d'Envalira je malo razocarenje, budale postavile benzisku pumpu , ne jednu , nego njih nekoliko , a na samomvrhu se nalazi nekakav kamenolom sta li , kamioni se tu okrecu .. Nema veze , slikamo se i tu .. - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Spust nije los , ali nazalost sam prelaz nije i granica , pasu uspeli da naprave jos jedan gradic – Duty Free Shop pre prelaska u Francusku.. - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo posle francuske strane skrecemo na Col de Puymorens - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet nekim dolinama kroz Francusku usli u Spaniju ,skrenuli levo i dosli do znaka . Video sam ga , ali nismo stigli da ga uslikam, pa ako se ne ljutite , skidoh sliku sa Google StreetView , da vidite o cemuse radi - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Iza tog znaka krenuo je jos jedan prelaz La Collada deToses , jedan od ubedljivo boljih puteva koje sam ja ikad prosao … zaistafenomenalan put … moje slike i dva kratka klipa ne mogu da docaraju to upotpunosti , ali da probam - Putem gore , jos sam vozio turisticki , zena se nijejavljala - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Vrh , morao sam da pripalim .. - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan A putem dole , toliko me vec izludele krivine da sam poceosve vise da uzivam Dok zena nije prestala da snima , i pitala dali hocu , kadsidemo da ostavim nju i torbe u selu i obidem prelaz jos jednom . Nije sesalila , niti bila ljuta , ali moja zena u sustini ne voli motore , na put idesamnom motorom jer mi veruje , inace nema sanse . Nazalost , nije bilo vremena, inace bi ozbiljno razmotrio taj predlog … - - - - - - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Odatle smo otisli na more , cetiri dana relaksiranja , nemanesto slika , pa cu to i da preskocim , nije tema ovog putopisa , putnastavljamo u jednom malom kanjonu u Francuskoj , bili smo vec tamo , ima islika , ali tad moja zena jos nije savljadala tehniku slikanja u pokretu (citaj plasila se , prva godina motorom ) , pa eto sad par slika iz pokreta … - - - - - - - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan A posle , jos jedna vazna destinacija , nasao sam ovu slikuna internetu , i morao sam to da vidim … - - - Ovo je profesionalna slika , stativ , osvetljenje , bla blabla .. Pecina je u sustini prirodni tunel , pametnjakovici su gamalo prosirili da mogu tu proci bar manji kamioni i zviznuli kroz njega put … Tunel se inace nalazi nadomak sela Le Mas-d'Azil uFrancuskoj , a eto kako smo mi to videli iz pokreta - - - - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Izlazak sa druge strane , okretanje - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan I ponovo , sa druge strane .. - - - - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako to izgleda kad prosetate .. - - - - - Evo ga i moj pokusaj , da imitiram onu sliku sto sam nasaona internetu i ulaz u pecinu - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Odatle , autoput , spavanje Bairitz , ali cu da zavrsim putopis ovde , fotoaparat nismo ni nosili to vece , sutradan brod i kuci - To bi bilo to , sto se naseg upoznavanja Francuske tice , bar za sad A kad ponovo kupim motor , ako bude srece i zdravlja , ima toga jos da se vidi …. Pozdrav , Simo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale82 5 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi je pala vilica na radni sto. Ne znam kako ću je podić. Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Simo care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 657 Napisano Novembar 11, 2012 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 477 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i tebi i zeni, lep ali ni malo lak put. Iz ovog tvog putopisa crpim inspiraciju da kupim nesto pristojno i uvrnem desnicu. Imas li predstavu o trosku ove rute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i tebi i zeni, lep ali ni malo lak put. Iz ovog tvog putopisa crpim inspiraciju da kupim nesto pristojno i uvrnem desnicu. Imas li predstavu o trosku ove rute? Prijatelju , hvala na lepim recima Sto se troskova tice , ja i moja zena smo putovali na ''ogranicenom'' budzetu plus , moja zena ne voli kad sve nije unapred izplanirano , ruta , spavanja itd .... Tako da sam spavanja najcesce uzimao u lancu hotela Etap , gde jih ima , kad placas unapred bude od 20-35 Eura nocenje redko vise jedino u Spaniji i Pirenejima je izbor hotela malo kratak , ali i tamo moze da se nade spavanje izpod 50 Eura , na spanskoj strani i jeftinije Ako ne racunas trajekt , mada ti i neces da kraces iz Engleske , definitivno mozes da prodes sa manje od 100 Eura na dan ako mogu detalnije da ti pomognem , javi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Novembar 11, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre ovog tvog putopisa nisam bio svestan da je Francuska tako lepa i da ima toliko dvoraca koji su mi se najvise svideli, nesto nesvakidasnje sto se ne vidja cesto u putopisima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 11, 2012 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ulozenom trudu, nesebicno si nam poklonio svoje vreme i priblizio ove lepote. Zelim ti da sto pre dodjes do novog motora, pa da podelis s nama najavljeno osvajanje Spanije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 12, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasne slike - pozz iz Londona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 13, 2012 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част и хвала за путопис , требало је издвојити време за овако нешто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za putopis, extra je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto se podelili ovo sa nama P.S. Slike su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je Francuska fantastična lokacija i sigurno ću je posetiti, fotografije su ti odlične, hvala, sve u svemu fantastični predeli i dosta toga za posetiti i videti, svaka čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...