Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @finidjecak Пусти све ове што ти серу, те купи ово те купи оно, међу којима сам и ја!!! Жени купи онај мотор који се њој свиђа и на који може да седне како треба, тј. кад седне да јој обе ноге буду на земљи. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Transalp.. 100% ljubav na prvi dodir jes da mu je plastičan šus pleh.. al neće da osvaja Rtanj sa njime.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam trenutno u toj dilemi, devojka prerasla chopera 125 i hoce sad nesto robusnije i malkice brze, u opticaju su Transalp druge generacije, Aprilia Pegaso, Cagiva Canyon, nekako se zaljubila u endurace presvega kaze da hoce da bude "mali rezervoar", nece sportaka da leze na njega cak je ni na F-a nemogu nagovoriti A drugarica bajkerka pocela sa Savageom LS650, pa SV650, pa ove sezone ER6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti, ali kad vec ti vozis chopericu, ukrasi i nju istim, video sam dosta parova po cestama i uglavnom svi voze isti ili slicni motori. Video sad u crnoj gori par na 1 F800Gs, kako je to lepo boze moj U svakom slucaju nikako Savag !! Imao sam para dana taj motor mislim da je troduplo tezi od svakog motora kog sam imao... ili GS450L ?! Srecko zar mislis zena da postane mehanicar?? Si lud?? Posto pare nisu problem, kupis DragStara ili Shadowa, nesto novije generacije, ima shadow u oglasima 5-6 god star za 3.200e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cbf500...od 2005 pa na gore, prelep motor, malo trosi, lepo ide, lagan...pravi zenski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 18, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sandra - šmizla vozi cb 500 i to poduže. Eto informacije iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Гиле, па зар је ова твоја што си поставио слике механичар?! Колико видим на првој слици и она је возила лаког чопера па кад га је прерасла прешла на нешто озбиљније. То је,уосталом, био мој предлог јер је мотор јако лако возити а нешто нисам баш налазио по немачким мото-форумима да се нешто претерано много квари упркос годинама, под условом да се нормално вози и одржава. Доста новије машине имају много више проблема од GS 450 L. После сам увидео да не треба претерано да серем, па сам се исправио а ти то ниси видео. @finidjecak Пусти све ове што ти серу, те купи ово те купи оно, међу којима сам и ја!!! Жени купи онај мотор који се њој свиђа и на који може да седне како треба, тј. кад седне да јој обе ноге буду на земљи. јер, свако од нас је живо биће и има неке своје жеље, па тако и његова жена сигурно има неки мотор који би радо поседовала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ER 6N! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 19, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Virago 1. a woman regarded as noisy, scolding, or domineering. 2. a loud, violent, and ill-tempered woman; scold; shrew 3. a large strong and aggressive woman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 19, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? a ima i modernija varijanta... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Octobar 19, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan @ sergio: Druže, pobrk'o si lončiće. Taj gornji izum mogla je da smisli samo neka žena, kako bi uvalila muškarcu metlu u ruke. Ženama ne treba animacija te vrste, dakle, to je tipična muška sprava. A ovde se traži bike za ženu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koxy 19 Napisano Octobar 19, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kanada Motocikl: R1200RT, Versys 650, XSR 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jadan onaj ko mora da trazi motor za zenu, izgleda da je lakse naci zenu sa motorom ili motor sa zenom. Kupi isti ko sebi pa ako jedan stane imas rezervu i tako. A ravnopravnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Octobar 19, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan moj glas za pegaso strada 650,lak,ide,lep,jednostavan za odrzavanje,moderan,sediste mislim najnize u klasi,zabavan za voznju,ne prejak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 19, 2012 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A da ti iskoristis priliku pa kupis sebi neku litracu ili sta vec volis a zeni...daj Agilu,vec je poznaje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Octobar 19, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Rekao si da vozi bez problema, to znaci da moze odma na 600+. Evo sta sam ja gledala kada sam sebi uzimala: Gladius 600 (pravi zenski motor) ER-6, hornet 600, CBF 600, GS 800. Prva dva su meni malo mlaka. Hornet je ok. Ja teram CBF-a 600 i meni je maximum. Tvoja zena je vislja od mene, njoj bi bez sumnje pasovala. Da sam ja njene visine ne bih se dvoumila, to bi definitivno bio GS 800 i to zuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 20, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Žena ima 171cm, 56kg, ima A kategoriju, vozi bez problema, ali ne bih je izlagao ekstremnim situacijama. Tako da, pre svega, udobnost, upravljivost, stabilnost. Sportske mašine definitivno ne, skuter ne-pa zamislite skuter pored Akvile od 650-skuter je skuter, a motor je motor. Gledam razne modele, ali voleo bih da mi neko (neka) kaže iz iskustva. A pare-jbga, para nikad dosta, pa tako 3-4000 za dobro očuvano mašinče.... Razmisli o Hornetu 600.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 20, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan To što ti radiš i biraš motor za ženu, to ne valja još iz temelja, jer... žene sasvim drugim očima gledaju taj svet, pa i motore na kraju krajeva. Koji su ti atributi i šta je bitno za njih? - boja (tu su u prednosti genetski - vide više boja nego mi) - dizajn - kul izgled - moda - trend - slaganje sa garderobom - ima još... a ne kubatura, moć, potrošnja... i ostale gluposti i banalnosti. Samo na takvom motoru, kojeg ona izabere, osećaće se prijatno i voziće ga sa zadovoljstvom. Jednom sam pitao neku poznanicu, koji avto ona vozi. Njen odgovor bio je: "Crven." Odmah mi je bilo jasno, da je ona stvarno prava dama. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan žene sasvim drugim očima gledaju taj svet, pa i motore na kraju krajeva. ... Jednom sam pitao neku poznanicu, koji avto ona vozi. Njen odgovor bio je: "Crven." Odmah mi je bilo jasno, da je ona stvarno prava dama. Kao npr. https://www.youtube.com/watch?v=h7POxqmQsnc od 3:30 do 5:30. Sausages, sausages.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan žene sasvim drugim očima gledaju taj svet, pa i motore na kraju krajeva. Koji su ti atributi i Potpuno si u pravu, moja cura ocenjuje motor sa lep i ruzan. Pokazem joj isti motor u dve boje i uopste joj nije isti motor. Cak i onaj koji je ruzan, pokazem joj crven takav, LELE STO LEP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo onaj koji sama izabere , eto me tomob preduhitrio u odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 5, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tvojoj zeni - bolji poklon ne moze ni sanjati Iskreno, ja motore ne dijelim na muske i zenske. jer mislim da je izbor "ljubimca" stvar samopouzdanja, iskustva, potrebe i naravno licnog ukusa. Skoro svaki dan vozim svoj ER-6F i prezadovoljna sam. Visina sjedala motora je 790mm (sto bi trebalo biti ok za tvoju zenu), a tezina motora oko 200kg+ (zavisi da li je N ili F model, da li ima ABS, i naravno ako zamijenis standardni auspuh motor ce biti jos laksi a i zvuk ljepsi ). Inace, rekla bih da uzi krug popularnih motora za bajkerice cine Fazer,Hornet,Honda Rebel,Gladius,SV650, D. Monster 695, Diversion, Sportster 883m, ER-6 n/f, i GSXR. Kao sto sam rekla, stvar je licnog ukusa i u principu sve zavisi od tvoje zene. Najbolji nacin da se ona odluci je da ode na test voznju (makar to bilo i na 1m voznje ispred garaze ) Ukratko, ERs su dobri za svakodnevnu voznju i za duza putovanja. Standardne kocnice su ok a tu je i ABS model koji je sve vise popularniji sa pocetnicima. Znam da su se neki pozalili na retrovizore jer su premali/rucice prekratke ali i to se moze poboljsati sa "mirror extensions" iako su meni retrovizori sasvim ok. Moj "Grom" je super za filtriranje u gradskoj voznji, na kisu se navikao (a vijeruj mi, ovdje je bas ima). Okretan je po krivudavim cestama & sa 649cc, ravnopravni konkurent tzv. jacim motorima na autoputu- Sretno & javi kad kupite makinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 5, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan To što ti radiš i biraš motor za ženu, to ne valja još iz temelja, jer... zene znaju o motorima i mogu da odluce same za sebe... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zeni je bitan lak motor, i ne znam sto u izbor ne ulaze dr650, gs650 i slicni , transalpic i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzana 3 Napisano Novembar 12, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bi sebi uzela Hondu CBF 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Novembar 12, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi sebi uzela Hondu CBF 600 E, ovo je relevantna informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...