B0JAN 57 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam delove,samo mi fale semerinzi i 1 osigurac....jeste javio se covek ima delove..hvala svima na savetima,uzeo sam motor pre neki dan i nista nisam znao o njemu pa malo internet,youtube i to.. malo vasi saveti i resavam problem po problem,vise volim da sam popravim nego da teram kod majstora uvek,nemam posao pa imam vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan kod paracinca subotom na pijaci u svilajncu,, :)kao bivsi svilajncanin znam gde ima delova ... nabavio sam semeringe,videcu za taj osigurac jedino,a ostali delovi stizu aks-om...hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa..i osiguraci kod perice kusiljevca.sto prodaje lagere preko puta lipovog lada u sv,u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan pa..i osiguraci kod perice kusiljevca.sto prodaje lagere preko puta lipovog lada u sv,u nema osigurace,mada nisam ni poneo da pokazem kakav mi treba al reko je da nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nađe li delove i majstore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Nađe li delove i majstore? jos samo taj osigurac,ako ga nadjem danas pakujem masinu..... sta ce mi majstor kad je jednostavan motor,nije to gsx-r ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Pravi to i samo teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan spakovao sam danas levu stranu,kvacilo i ostalo,i stublinu,ostala je desna strana kod paljenja ali cekam taj osigurac,moram da narucim iz kataloga nema gde da se nadje... ko zna kad ce to da mi stigne,a jos malo pa zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 29, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti to osigurac treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 29, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Treba mu ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Treba mu ovo to breeee! ako neko ima to neka mi javi preko poruka,jer tek mogu u toku sl ned da narucim,tj jedan lik da naruci pa ko zna kad da mi stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 30, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan javio se covek,poslace mi sutra! ako bude sve kako treba prekosutra voznjaaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan stigao osigurac,poslao mi 'stampar' iz Banje Koviljace besplatno,spakovana masina,radi ko sat,jesam bre majstor..hahahhaha,sledeci zahvat ce da bude zamena semeringa i ulja u prednjoj viljusci,posto mng spiluje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 3, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan E, to je vamilija! I moja iskustva sa Štamparom su veoooma pozitivna. Pozdrav za Štampara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan stigao osigurac,poslao mi 'stampar' iz Banje Koviljace besplatno,spakovana masina,radi ko sat,jesam bre majstor..hahahhaha,sledeci zahvat ce da bude zamena semeringa i ulja u prednjoj viljusci,posto mng spiluje.... Mogao si bar jedno HVALA da kazes coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan stigao osigurac,poslao mi 'stampar' iz Banje Koviljace besplatno,spakovana masina,radi ko sat,jesam bre majstor..hahahhaha,sledeci zahvat ce da bude zamena semeringa i ulja u prednjoj viljusci,posto mng spiluje.... Mogao si bar jedno HVALA da kazes coveku. naravno da jesam! svaka cast coveku,retki su ljudi koji hoce da ucine drugom a da ne traze nista za uzvrat,ko zna koliko bih jos cekao na taj deo...ovo pokazuje kakvi su bajkeri ... malopre sam dosao sa probne voznje 20 i nesto kilometra,radi lepo,k'o da sam ga ja pakovao ,hvala i svima vama na savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne slike,danas pored vikendice-odmaramo i ja i on 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 15, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan na red dosli amortizeri,napred menjam ulje i semeringe..e sad,koje ulje preporucujete? viljuska mi je ko da nema ulja,ja po prednjoj kocnici ono ukopa se da poljubim asfalt ...stavio bih neko gusce ulje,da uklonim ovo a i tek ponekad bih vozio van asfalta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 10-40 za automobile, 250ml u 1 stap! ima negde tema o rasklapanju viljuske! potrazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan 10-40 za automobile, 250ml u 1 stap! ima negde tema o rasklapanju viljuske! potrazi.. zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sve sam skoro uradio,ide ko munja samo me jedna stvar nervira: jel to normalno da prima gas ko lud a kad pustim sporo vrati na ler,bas ono njegovo brm brm brm...trebalo bi da brze vraca na ler jbm mu,bas nervira...ko zna pomagajte,i da razmisljam da mu promenim auspuh,da stavim od neke druge 250-ice,da prestane to brm brm u potpunosti... pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Tu zadrsku u vracanju gasa sam predlozio i u fabrici (dok je bila u Turskoj) resiti ugradnjom usisne lamele . Odgovor je bio da im Nemci ne dozvoljavaju . Jer dali su im licencu ali ne i pravo za izmene . To po meni samo debelo potvrdjuje opravdanost te ugradnje , ali .... , vec smo to elaborirali i ranije . ALI , brzi povrat , na manje obrtaje , mozes postici i ugradnjom kvalitetnijeg karburatora . Npr. BING-ov , koji se originalno ugradjivao u model 300 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan sta fali tom bum bum? kupis kineza od 250ccm 4t i nema bum bum, MZov fabricki auspuh je najbolji za njega i njegov rad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Шта ће ти МЗ ако нема то карактеристично брм-брм? Ал' озбиљно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...