Nele11 2452 Napisano Octobar 7, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav motoristi koji me je uplasio na begaljickom brdu,znaci ja vozim u srednoj traci posto florida se muci ko pocetnik sa prvim picem,i bacim pogled na retrovizor vidim motorista daleko od mene,i ja i dalje vozim u srednjoj traci,i on odjednom kad proleteo pored mene,a onaj auspuh se dere ko pijana tinejdzerka,znaci usr'o sam se..u pitanju je neki r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 7, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Danas naletim na CARA od čoveka. Hyndai neki sa 4 vrata plavo srebrni, čovek malo mlađi od mene juri za mnom i blica u Ruzveltovoj posle groblja. Ja usporim jer i tako stajemo na semafor kod vatrogasne brigade. Čovek otvara prozor i pruža mi paklu cigara govoreći "momak, ispale su ti kod groblja pa sam ih pokupio jer nema gužve. Pazi malo, to je od pre par dana suvo zlato." Reko, ajmo odma na kafu, piće, pivo, šta god želiš, care! Samo se nasmejao i tad se upalilo zeleno. Nisam zapamtio reg. br. al ako čita forum, ponuda za piće ostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 7, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve: da li se zahvalite kad se neko pomeri da se provučete motorom? Ja to ne propuštam da učinim. Uvek i bez izuzetka! Al` zato ima i pajsera i nabedjenih rejsera na skuterima i motorima, kojima je izgleda cilj u zivotu da zatvore prostor izmedju 2 kolone i stanu oni prvi na semafor, tu izmedju, pa onda dozivim da mi se lik u dzipu u levoj traci pomeri jos malo levo da ja mogu ipak da se provucem pored ovog na skuteru... Inace, da pozdravim cara u Ruzveltovoj, na belom Hornetu, koji ima dobru moc zapazanja, pa mi lepo rece lik: Evo nas opet zajedno na semaforu al` ovog puta oboje u istom smeru! :D I, da... Baja u kombiju 'Mauricijus', cini mi se... Kako me lepo isek`o kad sam iz tunela na Terazijama isla ka Bulevaru. I, taman da pocnem da mu redom svasta kazem, lik se izvinio krajnje ljudski sa: Brate, izviiini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 8, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve: da li se zahvalite kad se neko pomeri da se provučete motorom? Ja to ne propuštam da učinim. uvek naravno, jednom nisam stigao da dignem ruku ali sam svirnuo, dvojica na semaforu mi se pomerila da se provučem. a ne verujem za lika što je pokupio pljuge, legnda... Nadalinice čuvaj se tih što dobro zapažaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 8, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim momka i devojku u nekom bmw-u na ibarskoj ka BGu, posle Lazaravca, i da im se izvinim što sam ih uplašio pri pokušaju preticanja............ da ne ispadne da smo svi najpametniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Octobar 8, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za sve: da li se zahvalite kad se neko pomeri da se provučete motorom? Ja to ne propuštam da učinim. Obavezno, svakom dobronamernom postupku kako u saobraćaju tako i u svakoj drugoj situaciji! I, ajd da pozdravim iiihhhiiihihi mentola u AR- kombiju hitne koga sam pretekao, pa pustio da me stigne jer je bio uporan i da bih ga pustio ispred mene i učinio mu nastavak vožnje neprijatnom, jer sam mu bio u retrovizoru sa xenonom "evo me, tu sam, pazi..." ... i paze, jer pre no zgazi kočaljku gleda u retrovizor! Inače praktikujem to da uradim kad neće da naprave ustupak! Zbog neprijatnog osećaja koji steknu, shvate-u to sam ubeđen- da nema razloga za tim ... Eeee, umalo zaboravih ...kolegičicu na crnom hornetu koja je inače na manijačkom forumu-možda je i na ovom- koju prepoznah na svetaforu u Knjeginje Zorke, eto, baš ima lepo mezimče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 10, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalim se ovima sto se maknu, ali i onima sto su vec maknuti (ti uglavnom i sami voze motore ...ili svaki dan peru auto i voze u papucama ) @boki64 I mene je jednom tako neko drugi spasio... doduse bili smo oba u autu, ja iza, guzva, ja blejim desno u livadu, a on stao (i svi ispred njega)....ja poceo da skripim i klizim, a on se kulturno pomakne tih krucijalnih pola metra napred....uffff Mahnem mu ja sas naklonom, a on odmahne sa osmjehom "u redu je". Drugaciji svijet je moguc... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 10, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim genija na R-u (ne generalizujem) koji je odlucio da je pametno uraditi polukruzno preko duple pune na sred jevrejske u guzvi. Lik izgleda nikad nije procitao knjigu teoretske nastave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 11, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim majstora u belom kombiju (nisam stigao da zapamtim firmu). Em pada kao iz kabla, em me baja ladno zapljusne iz baruštine na sred raskrsnice iako je troje njih prošlo tuda pre njega jer sam ih propuštao na STOP. Svo troje je izbeglo baru, e samo on nije mogao da skrene pola metra levo nego posred nje! A njemu u suprotnom smeru nikoga jer je ulica jednosmerna. Stoka ostaje stoka Poželeo sam da imam nadnaravne moći i da mu stvorim jendek pun govana da upadne u njega do guše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 11, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekima je to smjesno. Kao neka fora ili nesto ... ne znam bas sta...tesko mi za dohvatiti. Ima i na tubi, voze tako kroz baru pored bus stanice i kupaju ljude sto cekaju. Crkose od smijeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim majstora u belom kombiju (nisam stigao da zapamtim firmu). Em pada kao iz kabla, em me baja ladno zapljusne iz baruštine na sred raskrsnice iako je troje njih prošlo tuda pre njega jer sam ih propuštao na STOP. Svo troje je izbeglo baru, e samo on nije mogao da skrene pola metra levo nego posred nje! A njemu u suprotnom smeru nikoga jer je ulica jednosmerna. Stoka ostaje stoka Poželeo sam da imam nadnaravne moći i da mu....... Moramo učiniti nešto povodom toga: Samo napred podržavamo te ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav mom vernom lancobranu koji je tragično izgubio život u vrčniskom blatištu malopre kada je ogromna količina blata naglo uletela između njega, gume i viljuške. Ožalošćeni: Andreja, Yamaha XT i rodbina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav mom vernom lancobranu koji je tragično izgubio život u vrčniskom blatištu malopre kada je ogromna količina blata naglo uletela između njega, gume i viljuške. Ožalošćeni: Andreja, Yamaha XT i rodbina on je sad sa andjelima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 14, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim dve budale: 1. Pumpadziju koji mi je juce na NISovoj pumpi tankao gorivo na motoru i uredno mi, dok sam otisao da platim, stavio kljuc u bravu. 2. Mene, koji nisam proverio, vec do kuce, nekoliko km vozio sa otvorenim rezervoarom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 16, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim jednog kolegu na KTMu koji je danas u spicu, kod Vuka, na jednom semaforu posao na zadnjem da bi na drugi semafor stigao na prednjem tocku, uz urlanje otvorenog izduva. Bilo me sramota toliko da sam hteo da sidjem sa motora i nastavim peske. :-( 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Octobar 16, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim jednog kolegu na KTMu koji je danas u spicu, kod Vuka, na jednom semaforu posao na zadnjem da bi na drugi semafor stigao na prednjem tocku, uz urlanje otvorenog izduva. Bilo me sramota toliko da sam hteo da sidjem sa motora i nastavim peske. :-( hahahahahah Tvoj post me potseti: juče se vraćam sa posla i na semaforu iznad Zvezdinog stadiona u smeru ka Banjici, sledeća situacija: blagi početak neke gužve, 4-ti sam u redu u koloni koja se mili ispred crvenog svetla na semaforu. Neki čovek na skuteru se provlači između automobila, što očigledno nervira nekog taksistu koji ga iz desne trake gradi i nedozvoljava mu da se provuče između. Kolona staje na crveno svetlo, a lik na skuteru se zainatio da pokaže taksisti kako će ga ipak obići, pa kreće da se provlači iza taksiste, pa iza auta koji je skroz u levoj traci i pokušava da obiđe kolonu skroz sa leve strane - e tu nastaje zez - čvrknuo je prednjim točkom u ivičnjak i srušio se sa 0.5 km/h. Bukvalno situacija kada te sramota umesto nekoga i kada želiš da siđeš sa motora i nastaviš peške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim jednog kolegu na KTMu koji je danas u spicu, kod Vuka, na jednom semaforu posao na zadnjem da bi na drugi semafor stigao na prednjem tocku, uz urlanje otvorenog izduva. Bilo me sramota toliko da sam hteo da sidjem sa motora i nastavim peske. :-( Nauči da točkiraš pa te neće biti sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim vozaca slepera koga sam jutros podsetio da se javi blizoj i daljoj familiji. Sreca pa sam stajao na semaforu inace da sam naisao na zeleni talas, sada bi ovo pisao iz bolnice. Majstor je namestio ceo kamion kao da se sprema da skrene u ulicu desno. Kada se otvorio semafor, krenuo je tamo i kada mu je kabina i pola prikolice vec bilo u toj desnoj ulici naglo je namotao levo. On je u stvari hteo da napravi dovoljno prostora za prikolicu da bi mogao da skrene u ulicu levo. Ali, samo je prevideo jednu sitnu stvar, mi iza njega to nismo mogli ni da pretpostavimo jer orangutan nije ukljucio nijedan migavac. Valjda bi trebalo da nosimo po kristalnu kuglu? Sreca pa sam stajao iza njega i tek sam krenuo, pa sam imao i mesta da stanem. I sta mi je rekao kad sam dosao do kabine - "sto se bunis, vidis da moram da skrenem" Stvarno bi trebalo da uvedu ogranicen rok trajanja dozvole i periodicne provere sposobnosti i znanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Moram, jače je od mene Pozdrav za sve mentole koji nisu naučili da prelaze ulicu, a pogotovo pešački uz Borinu opasku "pešaci su dosadni, pešaci su spori, zato ih obori!" Na kružnom na bogosloviji, bi u roku od sat vremena mogao napuniti autobus- (i to onaj zglobni)-nesposobnih i odvesti na ekipnu obuku u prelaženju preko zebre! Krene do pola pa se vrati, ne gleda ispred sebe a zakoračuje, stoji ispred pešačkog i zvera ko tele, prelazi ko preko svoje livade itd. Alo bre, učestvujte u saobraćaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim kamiondziju u Crvenki koji je parkirao sleper uz bankinu kod raskrsnice gde se zavrsava pravo prvenstva, i samim tim zaklonio STOP znak. Pre toga 4 coska sam prosao i imao prvenstvo prolaza, srecom usporio sam skroooz jer sam se bojao da neki pesak ne istrci tu. Nadam se, posto nije previse prometna ulica, da se nece neko sudariti u sred raskrsnice zbog tudje nemarnosti. Pa rodjace, znam da je tezak posao, ali mogao si bar 30m ranije da ga parkiras kad vec ne mozes u avliju da ga uteras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Novembar 18, 2012 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim decka koji se vratio zaustavnom trakom na autoputu Е75, vratio se covek nekih 100 metara nazad ka meni, samo da proveri da li mi je potrebna neka pomoc jer sam se zaustavio. Ostao sam bez teksta, ipak je to retko danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 26, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan da pozdravim lika na nekom besnom crnom ktmu, ja krenuo pre jedno dve nedelje (sveža vest) ka karađorđevom parku od autokomande, razvukao lepo gas, ali pošto tad nisam imao desni retrovizor, ne vidim ga gde je, samo čujem da grmi u blizini, tu sam okrenuo glavu i malo usporio da bih prešao u njegovu traku i da ga ne udarim, a baja u punoj vagi piči skoro paralelno sa mnom sa jedno 140 - 160 ... jeste dejane, mi, ovakvi, treba da kupimo bre tomose automatike inače, već dugo (da ne ureknem) nisam imao situaciju da bih pozdravio nekog 'majstora'... da li je to vozim opreznije, ili je samo kolo sreće, ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Novembar 26, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E nekada su ludnice bile zakljucane!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim kovrdzavu, plavu koleginicu na plavoj Nindzi. Sretoh je u sredu predvece, kod G. bolnice u Zemunu. Odlicno izgleda, i ona i motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim celavog gospodina u belom A5 audiju, koji, osim sto me isekao, trubeo i pokazivao mi srednji prst dok je njegov kolega spustio prozor i spominjao mi majku , a ja ni kriv ni duzan, covek umesto da mi se izvini on tako... I ja ih lagano ispratio skroz do kafane u koju su stali, i prilikom stajanja izadje iz kola i rasiri rukama kao "sta hoces?", samo sam produzio jos jedan krug da napravim. PS: Menjam levi retrovizor od audi 5ice za konjsku mast ili fastum gel, posto sam nezgodno stao na metalni nosac retrovizora. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...