Satelis 15798 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stize mu roba sutra i meni svašta nešto treba, verujem da će imati sajlu. Imaš br na netu, nazovi ga i pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mareeeee21 8 Napisano Septembar 30, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: subotica Motocikl: beverly 250 karb Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je za zamenu karburatora, otisla je membrana i nesto zeza siber. Neko dal ima proveren i pristojan za beverlija 250. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir2211 5 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: U fazi kupovanja Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi otkazala kilometar sajla i reko danas taman da zamenim sa novom originalnom. Ceo dan se petljao i skidao prednji deo i konačno zamenio, medjutim brzinometar i dalje ne radi. Šta može da bude?Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir2211 5 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: U fazi kupovanja Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je greška do mene negde.. Sad video sa daretom šta može da bude, i negde sam ja preveslao izgleda. Edit: zamenjen pinjon danas i sve radi kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 5 Napisano Octobar 22, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2023. at 23:11, Satelis je napisao: Cangrljanje + pad performansi + brže ukopava ležišta u variatoru. A šta znači ovo da brže ukopava ležišta u varijatoru,skoro mi se desilo u toku vožnje da kad stanem na semafor motor lagano vuče unapred,na sledećoj vožnji se to nije pojavljivalo,kao da neka rolnica nije mogla da se vrati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Octobar 22, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rolnica ima svoje ležište u variatoru što je ujedno radni deo. Kad je ista lošeg kvaliteta (rms recimo) ili kad je potrošena ili kad pukne tad dolazi do povećanog habanja ležišta rolnice ili ti ukopava se u tom delu. Tvoj problem leži u oslabljenim oprugicama kvacila. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Octobar 24, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno promenjen km sat na Bevu, na preporuku kolege sa foruma (Blaže) sat poručen iz Bjeljine, čovek poslao pre par meseci, tek danas zamenjen! Sat koji sam kupio je bio u jako ocajnom stanju (verovatno stojao napolju, na kiši i suncu, totalno izguljen, prljav iznutra, plastika pocela da se raspada, štampana ploča porozna...) pa smo morali od 2 da sastavimo jedan, koji za sad funkcioniše! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle73 5 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Koliko se kreće zamena silen bloka i igličastih ležajeva na bev 250 ie 2009g? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeli86 0 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me informacija imam problem s beverly 250ie 2007 godina, temperatura mu varira znaci kad je na leru normalno stoji temperatura, međutim kada se motor vozi 20-tak minuta počne varirati kazaljka zna doci i do crvenog, gledali smo termostat skinuli ga ista stvar, i tako dođe do crvenog pa padne naglo opet na pola i opet se diže i tako radi konstantno, voda stoji na maximumu jeli netko imao iskustva kod ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 6, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi. Nema potrebe da otvaras novu temu,tema za postojeci model vec postoji. Verovatno je pisano o tom problemu,samo treba izlistati...ili sacekati da se jave iskusnije kolege. Ovo variranje mi deluje kao da ima vazduha u sistemu,ako vec tabla nije zveknula... Kada predje 'pola' jel upali ventilator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeli86 0 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne upali trazio sam po odgovorima nitko nema slican problem jedino na leru pali ventilator ako pustis motor na leru da radi 5 minuta dode malo preko pola i pali ventilator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4764 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo si tražio: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeli86 0 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim negdje situaciju vamo kao sto je mojaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4764 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa proveri opisanom metodom da li je termostat crkao, da to eliminišeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11031 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti vazduh u sistemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4764 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam. Kad su mi svojevremeno na Scarabeu loše (ili nikako) odzračili sistem pri zameni antifriza u servisu, vrlo brzo išlo u crveno i na otvorenom, a ventilator vrtio non-stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeli86 0 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam termostat skroz ozracio sistem isto se ponavlja pogotovo kad se dvojica voze na motoru jeli moguce da je problem u senzoru temperature? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11031 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan kad sve radi ok u leru moze da digne temperature posle nekog vremena.U voznji nikako do crvenog.Kad je ladan I kad se greje u voznji moze se videti pad na kazaljci kad otvori thermostat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeli86 0 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, cezarpa je napisao: kad sve radi ok u leru moze da digne temperature posle nekog vremena.U voznji nikako do crvenog.Kad je ladan I kad se greje u voznji moze se videti pad na kazaljci kad otvori thermostat. da ali meni znaci motor radi normalno na leru i sve i onda vozim 15 minuta digne do crvene pa spusti na pola pa opet malo digne pa spusti i tako stalno varira gore dole a motor nema termostat jeli mozda znas gdje moze bit problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11031 Napisano Novembar 7, 2023 Ne silazi, 2196 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ventilator se pali kad pridje crvenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Novembar 7, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo da napišem i za tu problematiku. Znači imamo situaciju gdejetemp motora i rad ventilatora Ok na leru, čim se krene vozati skala za temp. varira. Prva stvar.... kazaljka za temp motora varira na leru tj dodje do polja (crtice) pred crveno, uključi se ventilator i tada polako pada ka sredini. U voznji nema variranja već treba da stoji zakucana na sredini ako se vozi na otvorenom putu. Ako se pak voza po gradu ondak je normalno da će se ponašati kao na leru (gore-dole). Druga stvar.... nemoj vozati bez termostata jer ćeš sjebati agregat, takodje nemoj vozati ni sa vodom u sistemu, sipaj antifriz. Suzio bi problem na hladnjak, impeler pumpe vode, instalaciju/tablu. - Najpre bi pogledao kakav je impeler jer zna da pukne i ondak rash. tečnost ne može kružiti kako treba. - Ako problem nije u impeleru, ideš na skidanje hladnjaka. Može se desiti da je delimično zapušen, samim tim opet nema valjano kruženje tečnosti kroz sistem. Ove dve stavke baš tad dodju do izrazaja jer u voznji povećava se opterećenje kao i temp. pa mu samim tim treba dobar protok. Senzor temp motora na tom modelu nikad nisam zamenio za razliku od karb verziju. Kod karba zna da crkne senzor (odma ide u crveno skala i ako je jutarnje paljenje, znači skroz ladan) dok kod IE modela....meni nikad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis zato si ti,,doktor". 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir2211 5 Napisano Novembar 29, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: U fazi kupovanja Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć oko broja modela za vizir Beverly Cruisera (2007). Nećkam se već duže vreme da li uzeti original vizir ili ići na neku alternativu ali je jače od mene. Fabrika mi je jedino ono čime bih bio ispunjen. Našao sam na ebayu original vizir za nekih 240€. Eh sad "problem" je što ne mogu da provalim koja je razlika izmedju broja delova 656074 i 654391 (ovaj sam našao). Jer kada ukucam i jedan i drugi broj na netu, izbacuje mi istu stvar. Potreban mi je komplet vizir sa nosačima. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je razlika u novoj i staroj sifri...ili mozda u visini samog vizira.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir2211 5 Napisano Novembar 29, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: U fazi kupovanja Prijavi odgovor kao problematičan Ako je fora u visini onda nema veze, bitno nosači da odgovaraju. Poslao sam takodje i poruku "pgs parts" pa ćemo videti sutra, nadam se.Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...