Jump to content

Moto Zajednica

srle73

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu srle73

  • Rođendan 04.08.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Beverly 250ie

Poslednji posetioci profila

105 profile views

srle73's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Kako rešiti curenje na poklopcu motora,gumeni dihtung?Kažu da novi isto ne valja,neko kaže da se malo obrade šrafovi da jače zategnu,neko kaže diht masa....svaki majstor ima svoj metod.
  2. Pozdrav Može li da se zameni samo silen blok a da se ne rastura ceo sklop pošto su mi dobri svi ležajevi a silen se već rastegao kao žvaka?
  3. Pozdrav i srećna nova 2024.svima Kako da proverim kaiš kad ga skinem,ima li neke dimenzije ispod kojih više nije za upotrebu?
  4. Pozdrav svima Koliko se kreće zamena silen bloka i igličastih ležajeva na bev 250 ie 2009g?
  5. A šta znači ovo da brže ukopava ležišta u varijatoru,skoro mi se desilo u toku vožnje da kad stanem na semafor motor lagano vuče unapred,na sledećoj vožnji se to nije pojavljivalo,kao da neka rolnica nije mogla da se vrati?
  6. Sve sam rasturao,kvačilo nema nikakvog lufta je čvrsto,zamenio klizače,rolnice mi je rekao majstor da su dobre ali i dalje se čuje kao kad smo kao klinci stavljali komad plastične čaše u žice od bicikle da čangrlja,posle par kilometara se smanji taj zvuk ali kad tek krenem baš se čuje.Kad majstor kaže:Ma dobro je to,teraj ,to se kod svih čuje.
  7. Kako se manifestuju istrošene rolnice?
  8. Baš ovaj prekidač mi je zadao toliko muka,ni na kraj pameti da može tolike probleme da napravi,sredio sam ga i prešao već 500km i sve fercera. Hvala svima!
  9. Ćopavu sam prespojio i dešava se isto.Kad se ugasi sija mi lampica kontakta.Nije mi palo na pamet da pogledam kill switch,sutra gledam.
  10. Pozdrav svima, Imam problem što mi se skuter(bev 250ie 2009g) gasi u vožnji,promenio sam pumpu goriva,prevezao prekidač pomoćne nožice(samo da probam) i ništa,desi se da prođem 100km bez problema i onda krene na svaki kilometar da se gasi.Kad se ugasi neće da vergla,kao kad je otvorena nožica,onda isključim kontakt nekad jednom,nekad par puta i onda upali.Danas nije hteo nikako pa kad sam ga popeo preko ivičnjaka na gurku onda je upalio,kao da ga neki kontakt zeza.Na dijagnostici ne prijavljuje nikakvu grešku.Ako neko ima ideju šta da gledam....hvala
  11. Pozdrav svima, Kako skidate crevo sa uloška pumpe i vraćate na novu,da se izvuče nema šansi jer mi deluje da je zagrejano i stoji kao saliveno na pumpi,a novo nema da se kupi?
  12. Pozdrav svima Zamenio mi je drugar koji ima servis pločice i prednje i zadnje,stavio atc kao jedne od boljih,međutim one cvile pri kočenju kao voz kad koči.Može li biti problem u kleštima ili je samo do pločica?
  13. Pozdrav svima, Jedno pitanje,drugar mi je gledao kaiš i rolnice i kao sve je još dobro ali u varijatoru se čuje kao neko zvono kad je na leru,cin,cin,cin,i pod malim gasom rolnice "čangrljaju" baš onako ružno.Nisam do sad imao skuter,samo sam motore vozio,pa mi malo pojasnite šta bi to moglo da bude,inače povlači lepo i lepo ide. Hvala svima
  14. Koji antifriz sipati,G11,G12,crveni,plavi,ima i Valeo G11 žuti?
  15. A kako znaš na koliko je stepeni temperatura kad nema obeleženi stepeni nego samo crtice,i u uputstvu piše da temperatura treba da bude oko sredine skale?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja