Наш 158 Napisano Jul 18, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Погледај и шта "Sym" има да понуди. Нису за потцењивање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj, naravno, šta ostali nude ali što se Delte tiče i nabavke delova za Hondu stvarno nemam prevelikih zamerki. Sve što ti treba, uglavnom, nikad nemaju na stanju ali stvarno sve što sam poručio u Delti stiglo je za 10-14 dana. Isto je bilo i kad sam vozio 24 godine starog VFR-a, za Hondu možeš da naručiš od delova šta god ti padne na pamet i to ćeš dobiti za dve nedelje. Ne znam kakva je situacija kad je SYM u pitanju. Za Yamahu je drugar čekao sajlu kvačila za Fazer-a 600 mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Наш je napisao: Погледај и шта "Sym" има да понуди. Нису за потцењивање. Imaju Sym Jet. Skuter je po dizajnu na foru PCX-a pogledacu baš recenzije po jutubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 5 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Novak Lazovic je napisao: Pogledaj, naravno, šta ostali nude ali što se Delte tiče i nabavke delova za Hondu stvarno nemam prevelikih zamerki. Sve što ti treba, uglavnom, nikad nemaju na stanju ali stvarno sve što sam poručio u Delti stiglo je za 10-14 dana. Isto je bilo i kad sam vozio 24 godine starog VFR-a, za Hondu možeš da naručiš od delova šta god ti padne na pamet i to ćeš dobiti za dve nedelje. Ne znam kakva je situacija kad je SYM u pitanju. Za Yamahu je drugar čekao sajlu kvačila za Fazer-a 600 mesec dana. Hvala ti. Da li je bolje kupiti Yamahu u Barelu ili Plattneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jul 19, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao, najbolje je da odes i do jednih i do drugih pa da vidiš šta ko nudi. Možda ti neko od njih da bolju ponudu kad kažeš da si bio kod drugog prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Jul 19, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u Plattneru, cene su bile iste. Poust nisu davali jer im je zabranjeno da spuštaju cene od strane Yamahe. Tako su mi rekli. Poklon može. Dobio sam kao poklon jet kacigu do 20,000din , koju izaberem. To je bilo 2021. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 644 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, LuKenzi55 said: Hvala ti. Da li je bolje kupiti Yamahu u Barelu ili Plattneru? Bolje Hondu :). Zanimljive su Yamahe - ali mislim da je PCX kvalitetniji, najpopularniji je u aziji, vise ga cene od Yamahe (aeroxa, nmax), motori su izdrzljivi. Ja ga vozim dosta, 150/160 verzije za aziju. Od Yamahe mi se Aerox155 dosta svideo zbog siroke zadnje gume, i sportski je orijentisan, brzi/bolje koci. Ali opet nekako PCX drazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 24, 2023 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Sym jet x 125 uopšte nije loš, u rangu je sa hondom pcx samo je malo jeftiniji. Čak razmišljam na proleće da ga pazarim. Gledao sam dosta recenzija i sve su bile dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jos bolja opcija ovaj novi XDV 125...malo je skuplji od PCX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Тренутно је акција у Еуросумару. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slucaju ST200...nebi razmisljao o nekom drugom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 3039 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Loshmi82 said: U ovom slucaju ST200...nebi razmisljao o nekom drugom.. Sad hteo da kažem, imao sam novog PCXa ali mislim da bi sad sebi uzeo ST200i, Best Buy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Imam ST200 I, odličan, udobno sedište, veliki točkovi, abs, stvarno ga obožavam, ali rezervni delovi, čekanje , tako mi upalo .... Redovan servis završavaju bez problema, oko 1h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao vizir konačno, koliko mu dobro stoji da je to fantazija! Promenio Avgust 16, 2023 član MikeleST 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 17, 2023 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sad ide malo brže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Avgust 17, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne ide, toliko brzo ide da u jednom trenutku poleti i digne se sa zemlje Šalu u stranu, manje duva i lepše mi izgleda sada. Promenio Avgust 17, 2023 član MikeleST 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/25/2023 at 1:14 PM, Mugos said: Imam ST200 I, odličan, udobno sedište, veliki točkovi, abs, stvarno ga obožavam, ali rezervni delovi, čekanje , tako mi upalo .... Redovan servis završavaju bez problema, oko 1h. Sta kaze potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan 3,6 sa ženom u gradskoj vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pazaren PCX 125 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/16/2023 at 10:49 PM, MikeleST said: Stigao vizir konačno, koliko mu dobro stoji da je to fantazija! Pozdrav, koji je vizir u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MikeleST 23 Napisano Septembar 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Yamaha FZR 600, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druže, Srećna kupovina PCX-a, uzeo si zver od motora, ja sam toliko oduševljen sa njim da nemam reči. ja sam ga kupio u Maxmomentu pre 2 meseca, Puig je marka Vizir V-TECHLINE TOURING HONDA PCX125 20637H | Maxmoment MAXMOMENT.RS WINDSHIELD V-TECH LINE TOURING FOR MOTORCYCLE HONDA PCX 125 2022 Give your bike extra protection... vidim da ga sad nemaju na stanju, ali pozovi da pitaš, možda dobiju opet uskoro Promenio Septembar 9, 2023 član MikeleST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivi je, smesno mi sto ima opreme ko neki veci motru, vozi smo se u nedelju do Navaka, jedni problem je preticanje vecih vozila, kamiona, autobusa, dobra mu brzina, drzi 80-90 bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Septembar 10, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i gde te "bije" vetar? Uzeo bih sto veci vizir, ali gledam i da ne preteran, nisam pametan.. Ranko, isao je i 107 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isao 107 kad gurnes glavu u korman i stisnes se posto si mu ko jedro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Septembar 10, 2023 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I bilo je nizbrdo Ali mogao je jos haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...