Skols 25 Napisano Avgust 4, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan BEOGRAD - Na Kružnom putu, od Rakovice ka Ibarskoj magistrali, jutros u 8,22, dva motocikla su sletela sa puta na krivini i četiri osobe su teže povređene, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Jedan muškarac (41) je bio bez svesti, sa otvorenim prelomom leve noge i smrskanim kostima, dok je njegova saputnica (35) slomila levo koleno i zadobila tupu povredu stomaka, što može biti teška povreda, pa su prebačeni u Urgentni centar. Muškarac (34) sa drugog motora ima tupe povrede kolena i stomaka, a žena (33) je povredila koleno i oni su takođe prebačeni u Urgentni centar. Jel zna neko nesto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 4, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim im brz oporavak. http://www.blic.rs/V...voro-povredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega na zutom motoru je sa suprugom udario u auto mog drugara. Niko nije sleteo sa puta. Drugar kaze da ima otvoren prelom noge, a supruga je lakse povredjena, mozda je kasnije otkriven neki prelom. Na njih je kada su pali naleteo kolega sa KLE koji je isao iza njih i pao, ali je on ne povredjen. Prvi motor BMW (F nesto) je prosao krivinu bez posledica. Bila je grupa od tri motora koji su krenuli na Zlatiborski skup. U pitanju je ostra desna krivina cim se predje most, prebrzo je usao u krivinu i ispao u suprotnu traku. Sreca je sto je bocno udario u auto i ostao na asfaltu, jer je bas na tom mestu duboka provalija. Zasto su u blicu izmislili jos jednu zenu, ne zna se?! Kaze da su momci iz Rakovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Opasna je to krivina. Čudi me malo da je momak iz Rakovice napravio grešku u kraju koji odlično poznaje... Ozbiljne su povrede i želim im brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 4, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mozda je bilo zemlje ili sljunka na putu? a sto se "blica" tice jos malo pa ce postati "trece oko dva" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je pricao sa njim dok je lezao, rekao mu je da je kasno shvatio da je prebrzo usao i zategao kocnice, motor se ispravio i jbg. Nije bilo sljunka, nov suv asfalt, momak iz Rakovice, krivina u Rakovici... Samo ne paznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12696 Napisano Avgust 4, 2012 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju, dobra kontrola gasa i jos vise u nagib, do kraja pa ako prodje prodje a trebalo bi. Mada to i nije bitno, vazno je da se brzo i oporave bez posledica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nepaznja ili trenutni nedostatak koncentracije. jos veci bedak sto se to desilo na putu u "njegovom kraju", gde se realno osecao najsigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodna krivina, bas cesto prolazim tuda i vozaci se cesto precene, jer krivina izgleda mnogo bezazlenije nego sto stvarno jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je tacno ta krivina, moze neko blize da objasni, da napise neke repere! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo oznacio sam ja koja je krivina u pitanju. Kad se krene od kruznog toka u Kijevu ka Ibarskoj magistrali predje se preko nadvoznjaka i onda ide tri cetri blaze krivine, a onda ovaj lakat koji cudno izgleda i na slici, a nista manje ni kad se vozi. Krece blago da zavija, a onda od jednom 90 stepeni. Najgore sto se ljudi prvo opuste u nekoliko blazih krivina, a onda naidje ova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 5, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Krivina ko krivina, nista specijalno ako si koncentrisan na voznju. Posto vidim da se desilo oko 8 ujutro verujem da je zbog nepaznje i pospanosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kolega na zutom motoru je sa suprugom udario u auto mog drugara. Niko nije sleteo sa puta. Drugar kaze da ima otvoren prelom noge, a supruga je lakse povredjena, mozda je kasnije otkriven neki prelom. Na njih je kada su pali naleteo kolega sa KLE koji je isao iza njih i pao, ali je on ne povredjen. Prvi motor BMW (F nesto) je prosao krivinu bez posledica. Bila je grupa od tri motora koji su krenuli na Zlatiborski skup. U pitanju je ostra desna krivina cim se predje most, prebrzo je usao u krivinu i ispao u suprotnu traku. Sreca je sto je bocno udario u auto i ostao na asfaltu, jer je bas na tom mestu duboka provalija. Zasto su u blicu izmislili jos jednu zenu, ne zna se?! Kaze da su momci iz Rakovice. Moj kolega sa posla, Petko i njegova supruga bili su na zutom BMW F800GS. On ima prelom butne kosti, operisan je i stavili su mu sinu, dobro se oseca i kaze da nema drugih povreda. Supruga mu ima prelom potkolenice, noga joj je u gipsu i ona je ok. Inace nisu iz Rakovice, zive na Novom Beogradu. Dobro je kako je moglo da bude, zelim im da sto pre stanu na noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Krivina ko krivina, nista specijalno ako si koncentrisan na voznju. Posto vidim da se desilo oko 8 ujutro verujem da je zbog nepaznje i pospanosti Kaze da je usao prebrzo u krivinu, pokusao je da ga obori jos ali je video da ne moze i napravio kardinalnu gresku stisnuvsi prednju kocnicu u sred krivine, motor mu se uspravio i presao na levu stranu puta. Sreca da je bocno udario u auto, da nije ne daj boze bio direktan sudar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 5, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan I ja zamalo da izletim na toj krivini ali iz suprotnog pravca. Bas je tesko da se oceni dok neudjes u nju. Uf stao sam na pola metra od ograde. Kolegama zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 5, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje ima malo nelogicnosti koje po meni treba ispraviti ( da je kocio pod nagibom u krivini prednjom kocnicom,prednji tocak bi proklizao i siguran pad,a ne ispravio motor,pa mislim da se on prepao i sam ispravio motor,misleci da ce kocenjem moci izvaditi situaciju,a kola su naisla u tom trenutku i ..... ),ali kome je sad do toga. Bitno je da su nastradali dobro i da se brzo oporave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Avgust 5, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega na zutom motoru je sa suprugom udario u auto mog drugara. Niko nije sleteo sa puta. Drugar kaze da ima otvoren prelom noge, a supruga je lakse povredjena, mozda je kasnije otkriven neki prelom. Na njih je kada su pali naleteo kolega sa KLE koji je isao iza njih i pao, ali je on ne povredjen. Prvi motor BMW (F nesto) je prosao krivinu bez posledica. Bila je grupa od tri motora koji su krenuli na Zlatiborski skup. U pitanju je ostra desna krivina cim se predje most, prebrzo je usao u krivinu i ispao u suprotnu traku. Sreca je sto je bocno udario u auto i ostao na asfaltu, jer je bas na tom mestu duboka provalija. Zasto su u blicu izmislili jos jednu zenu, ne zna se?! Kaze da su momci iz Rakovice. Moj kolega sa posla, Petko i njegova supruga bili su na zutom BMW F800GS. On ima prelom butne kosti, operisan je i stavili su mu sinu, dobro se oseca i kaze da nema drugih povreda. Supruga mu ima prelom potkolenice, noga joj je u gipsu i ona je ok. Inace nisu iz Rakovice, zive na Novom Beogradu. Dobro je kako je moglo da bude, zelim im da sto pre stanu na noge. Super da su ok. Jel ok covek sto je naleteo na njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje ako nije problem- sta ciniti u ovakvim situacijama? Oboriti motor sto vise i moliti se bogu, mozda malo nagaziti zadnju kocnicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje ako nije problem- sta ciniti u ovakvim situacijama? Oboriti motor sto vise i moliti se bogu, mozda malo nagaziti zadnju kocnicu? Ako cemo posteno, na ovo tvoje pitanje nema univerzalnog odgovora, jer sve to zavisi od vise faktora: brzina, koliko je ostra krivina, kakav je asfalt, dal ima mozda na njemu rizle il peska, dal je suv il mokar i jos puno toga . Ja sam u nekim slicnim situacijama oduzimao gas i pazljivo dozirao obe kocnice, a u nekim dodavao gas i obarao motor. U svakom slucaju sam se trudio da ostanem u svojoj traci. Jedino pravilo koje tu postoji je to da treba gledati sto dalje ispred sebe, proceniti kakva je krivina i ne dovesti se u takvu situaciju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 6, 2012 (promenjeno) BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje ako nije problem- sta ciniti u ovakvim situacijama? Oboriti motor sto vise i moliti se bogu, mozda malo nagaziti zadnju kocnicu? Bolje spreciti nego leciti, dakle da su vozili normalno sve bi bilo ok... Juce sam doputovao iz NS u Podgoricu, vozio sam max do 80 ili 90.. jer krivine nisu ni bile za drugo, a nekim kolegama koje su me pratile ni to nije bilo dovoljno, a bili su sa saputnicama, sta vise reci.. Ja nzm kako oni u opste uzivaju u voznji i vide li ista od predela kojim putuju... Jednostavno nemam komentara.. Inace, jako veliki oprez u tunelima, opet ima prosutog ulja i slep sluzbi koje obilaze svoje zamke. Juce sam lelujao u jednom sa 30km/h Spaslo me je to sto sam zimi vozio po ledu na -15pa znam kako se treba ponasati na klizavom, i najvise mi je pomoglo od svega sto je jedan nas kolega koji je vozio bmw opisao svoj dozivljaj sa uljem u tunelu u CG, tako da sam jako pazio sto se tunela tice. Ipak vozimo na 2 tocka, i nisu 4, mora jako da se pazi, pogotovu kad smo sa saputnikom. Evo da dodam jos i ovo.. upravo citam vesti... i podaci su sledeci... ulje garant... PODGORICA - Motociklista A.N. (23) iz Kragujevca teško je danas povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio kod tunela Mogren, na putu Budva-Tivat, saopštila je crnogorska policija. Kako se navodi, Kragujevčanin je, zbog povreda zadobijenih u sudaru sa kamionom, hitno prebačen u bolnicu u Kotoru. Zbog udesa, saobraćaj na putu Budva-Tivat bio je u prekidu nekoliko sati, saopštila je crnogorska policija. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/336497/Motociklista-iz-Srbije-tesko-povredjen-u-udesu-kod-Budve Promenio Avgust 6, 2012 član Iron_Floyd 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan samo ti vozi 30kmh u tunelu pa kad te pokupi neki šleper džaba ti ta bezbedna vožnja i oprez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ta prica sa uljem je opsteprisutna,ja prosto ne zelim da verujem da postoje ljudii sa takvim mentalnim sklopom,da zbog par evrica,budu u situaciji da snose odgovornost za nesrece,ili ne daj boze neciju smrt.Da bog da goreli u vecnom paklu,a gorece,i loza im se zatrla do nulte tacke,mamu im j...m,ako to zaista rade...alo bre o cemu mi ovde pricamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan A da vas ja pitam: koji cete bre kurac vise u crnoj gori; da li citate novine, da li imate trunku samopostovanja....poslednjih par godina nisam cuo ni jednu pozitivnu kritiku, ni jedno pozitivno iskustvo nasih ljudi! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se nenade sa tobom. Za iste pare u odes u Grcku bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Avgust 6, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se nenade sa tobom. Za iste pare u odes u Grcku bez problema. ili za upola manje na Ohrid. Ko nema kinte nek samo skupi za gorivo, ostalo je dosta jeftino. Sinoć mi kum šalje poruku, najskuplje pivo po kafićima 1,5 eura. Pljeska takođe. Ja sam prole godine plaćao oko 1,2 evra na plaži u kafiću. + na Ohridu ima svašta da se poseti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...