mohikanac 1209 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim nego sam definitivno siguran... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Avgust 18, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Idi kupi taj motor,sedi na njega i viči brrrrrm brrrrrrrrrrrm bRm bRm pa malo u blokadu brmbrmbrmbrmbrm i onda pukni na auspuh koji put BAM,BAM,BAM pa tako u krug,sve dok te kolege mafijaši ne pozovu da igrate CS ili dok te keva ne otera u kuću zato što se nisi obukao kako treba... Iskreno boli me brige za pare tvoje keve,tvoj život kao i većinu ljudi koji su ovde pisali,ako ne želiš da poslušaš savete mnogo iskusnijih od tebe idi radi nešto korisno umesto da nerviraš ovde ljude... I ja sam imao nekada 17 godina ali ovo....Isuuuuseeee.... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Avgust 18, 2012 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa 18 vozio MZ 125 Trophy ('75 godiste) i balavio sam na Hondu NSR 125, Cagivu Mito, RG125, TZR125 i slicne zujalice, 750ccm mi nije bilo ni na kraj pameti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Avgust 18, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u njegovim godinama prodao biciklu da kupim svoj prvi motor,apn4 krs samo takav,al bio je moj:) niko srecniji od mene,2x dnevno sam ga prao a svaki 3 dan cistio svecicu...pa polako...na ovo sto sad vozim sam seo sa svojih 38 godina,sad kad uizvam u sporoj voznji i kezim se vetru u lice..pa moj cale brze vozi kamion nego ja motor...al briga me ja uzivam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...