Djuxy 1752 Napisano Octobar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio baš večeras do njega, pomazio ga i pitao ga da li mu nedostajem i da li mu se jede gulaš od mangulice? Rekao mi je da on, kao i svaki pravi talijan preferira samo paste... Kad budete stavili predlog za lazanje eto mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 18, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па знаш како, укуси су као дупета, свако их има. Обећавам ти да ће следећа вожња бар пролазити поред неког фенси италијанског ресторана. Знамо ми да се неки помало гаде стално те примитивне свињетине. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Octobar 18, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim mnogo je ovde tenzije u poslednje vreme, što iskreno škodi reputaciji kluba!!! Sve više Predsednik ovog kluba opominje da nema potrebe za nekim tonovima! Ponekad se smejem nekim postovima, a ponekad mi se zgadi. Da li neko ne treba da ide na voznju zato što nema gulaša za njega??? APSURD!!! Ja prvi da imam priliku da se vozim isao bi na voznju, bas me briga sta cu da jedem! Akcenat je na voznji i druzenju, a ne na hrani!!! Ne kazem da nije bitna hrana i organizacija istog, ali nikako ne treba negativno reagovati na članove ako žele da se voze... Sve u svemu svima lep provod i prijatan ručak!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je bilo gde ćemo se voziti, a sad je gde ćemo jesti. Naježim se kad neko izgovori "kasnimo u kafanu". Ko hoće neka se ljuti, ali tako je u poslednje vreme nažalost. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4953 Napisano Octobar 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo društvo, samo pozitivne misli Ko je iz provincije, vreme mu je da kreće lagano Bezbedan drum svima danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam lepu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Octobar 19, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ala proleces juce oko 18,00 pored mene. a sajmu. Ide AA ,za sekundu te nema. Skontao bele kacige ! Lep provod danas. Nema svadje,prijatno svima! Ako vas put nanese,preko skele mozete do moje Palanke! imate 20km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 19, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Екипа севера стигла кућама,вожња прошла супер,гулаш још бољи!!! Ето толико од мене што се тиче јавног организовања вожњи... надам се да је велика већина била задовољна мојим идејама и организацијом... Поздрав свима !!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vrhunski!! Sledeci put bez Mileta Kitica..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojnikd 11 Napisano Octobar 20, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Било баш фино, време послужило, да није могло боље. Драго ми је да сам упознао још један део екипе, радујем се скорим сусретима и дружењу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Octobar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo loše ... osim Mileta K. al' nisam ga ni primetio tako da mi je i to bilo ok ... nadam se da će Dare brzo i što bezbolnije da sredi svog ata Druga me jedna stvar kopka. Saša je pomenuo prvi ili drugi vikend u novembru i vožnju do Ostrovice kao finale sezone. Pretpostavljam da to organizuje već neko i bio bih zahvalna svima koji imaju info o tome da ga proslede ... čini mi se da je to do sada bio lep događaj aa da će takav biti i ove godine pa bih rado da idem(o) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Octobar 20, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve dosadašnje vožnje na Ostrvicu (a ovo bi trebalo da bude osma) je organizovao naš kolega Lalajko, pa i ove godine možemo očekivati da se oglasi u posebnoj temi i pozove nas na još jednu turu planinarenja. Naravno, sve zavisi od vremenskih uslova ali je do sada to nekako uspevalo da se desi prve ili druge nedelje u novembru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Octobar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan hvala Saša ... nadam se da se vidimo i tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Octobar 20, 2014 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nije bilo loše ... osim Mileta K. al' nisam ga ni primetio tako da mi je i to bilo ok ... nadam se da će Dare brzo i što bezbolnije da sredi svog ata Druga me jedna stvar kopka. Saša je pomenuo prvi ili drugi vikend u novembru i vožnju do Ostrovice kao finale sezone. Pretpostavljam da to organizuje već neko i bio bih zahvalna svima koji imaju info o tome da ga proslede ... čini mi se da je to do sada bio lep događaj aa da će takav biti i ove godine pa bih rado da idem(o) ... Brzo ki brzi gonzales.... makina sredjena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 20, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ni sumnjali da ce to kod tebe da potraje...mislim na kvar ) @Satelis bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put sam ucestvovao u zajednickoj voznji iako par godina pratim 4rum, a posebno su mi interesantne MS putesestvije. Do sada sam se samo divio na volji, sposobnosti i "petlji" da ih realizujete, a ovaj put nisam mogao da odolim - slozile se i neke kockice u kuci i......eto i mene I nisam se pokajao - naprotiv: dobra organizacija, opustena, prijateljska atmosfera, zezanje, sigurnost (sto je najvaznije) u voznji....osecao sam se kao da se znam sto godina sa svima a ne kao rookie. Priznajem: imao sam mali strah da nesto na skuteru ne krene naopako, malu "tremu" da li cu se uklopiti u manire voznje, atmosferu, drustvo, ali sam se brzo opusio i uzivao u divnoj voznji, prelepom danu i novom iskustvu. Hvala svima na svemu, vidimo se opet 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što pitam, a ko si ti beše? Mislim šta voziš? Bilo je više ljudi koje ne znam pa sam se pogubio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4953 Napisano Octobar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidiš u podaTcima šta vozi Sedeo čovek sa nama za stolom u restoranu (vama okrenut leđima, pored matorog - ako se ne varam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam sedeo okrenut ledjima i pored matorog, Aleksa sad cu ti objasniti ko je covek, Dragan iz NS, skuter mu je bio parkiran ispred restorana u morovicu a on u Sidu nije jeo sladoled. Nego dosta šale, našao sam način da svi budemo zadovoljni. Sledeću vožnju organizujemo do znamenitih kafana Srbije, npr najstarija kafana u Srbiji pa onda kafana u kojoj je Miloš Obrenović prvi put popio kafu sa Kučuk Alijom, kafana je bila a i sad je važan aspekt našeg bitisanja. S obzirom da se sve veći broj ljudi pridružuje vožnjama ne treba da se ograničavamo samo na jedno jelo već da organizator na vreme dostavi listu od bar tri jela od čega bar jedno treba da bude vegetarijansko a prijavljeni kada izaberu opciju ako se kojim slučajem predomisle do vožnje u pogledu izbora jela onda lepo neka otvore podforum u kome će menjati jela jedni sa drugima, nešto kao panini sličice. I još jedna jako bitna stvar je raspored sedenja u kafani, predlažem da se seda u pravcu kazaljke na zidu u istom rasporedu kako se vozimo u formaciji. Svi novi članovi da nose nalepnice sa imenima sve dok ih Aleksa ne zapamti. Ako sam nešto propustio izvinjavam se mada sam uveren 56,32% da sam se setio bar 67,9% stvari koje su unele tenziju i pokvarile užitak bar za 20%. A sad najozbiljnije, brat Bigi je duša od čoveka i svim srcem se daje prilikom organizovanja vožnje i želi da to sve ispadne kako treba, da ga ne poznajem verovatno bih i ja reagovao na njegove postove jer da bi neko shvatio šta stvarno Bigi hoće da kaže mora da ga poznaje, razumem da onima koji ga ne poznaju zvuči isključivo i grubo ali baš zbog toga ga treba lično upoznati u vožnji a ne stvarati sliku preko foruma, mislio sam da postavim par Bigijevih fotki da vide ljudi koji ga ne znaju kakva je duša od čoveka ali još uvek nisam našao fotku koja ne bi izazvala kontra efekat pa molim Kuleta i Aleksu da se malo pozabave tim efektima i našminkaju jednu fotku. Dosta je bilo ozbiljnih tema, evo jedne šale. Ako još koji put budemo išli u Morović može slobodno da bane ko hoće nenajavljen daću mu ja moj gulaš. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 21, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam sedeo okrenut ledjima i pored matorog, Aleksa sad cu ti objasniti ko je covek, Dragan iz NS, skuter mu je bio parkiran ispred restorana u morovicu a on u Sidu nije jeo sladoled. Nego dosta šale, našao sam način da svi budemo zadovoljni. Sledeću vožnju organizujemo do znamenitih kafana Srbije, npr najstarija kafana u Srbiji pa onda kafana u kojoj je Miloš Obrenović prvi put popio kafu sa Kučuk Alijom, kafana je bila a i sad je važan aspekt našeg bitisanja. S obzirom da se sve veći broj ljudi pridružuje vožnjama ne treba da se ograničavamo samo na jedno jelo već da organizator na vreme dostavi listu od bar tri jela od čega bar jedno treba da bude vegetarijansko a prijavljeni kada izaberu opciju ako se kojim slučajem predomisle do vožnje u pogledu izbora jela onda lepo neka otvore podforum u kome će menjati jela jedni sa drugima, nešto kao panini sličice. I još jedna jako bitna stvar je raspored sedenja u kafani, predlažem da se seda u pravcu kazaljke na zidu u istom rasporedu kako se vozimo u formaciji. Svi novi članovi da nose nalepnice sa imenima sve dok ih Aleksa ne zapamti. Ako sam nešto propustio izvinjavam se mada sam uveren 56,32% da sam se setio bar 67,9% stvari koje su unele tenziju i pokvarile užitak bar za 20%. A sad najozbiljnije, brat Bigi je duša od čoveka i svim srcem se daje prilikom organizovanja vožnje i želi da to sve ispadne kako treba, da ga ne poznajem verovatno bih i ja reagovao na njegove postove jer da bi neko shvatio šta stvarno Bigi hoće da kaže mora da ga poznaje, razumem da onima koji ga ne poznaju zvuči isključivo i grubo ali baš zbog toga ga treba lično upoznati u vožnji a ne stvarati sliku preko foruma, mislio sam da postavim par Bigijevih fotki da vide ljudi koji ga ne znaju kakva je duša od čoveka ali još uvek nisam našao fotku koja ne bi izazvala kontra efekat pa molim Kuleta i Aleksu da se malo pozabave tim efektima i našminkaju jednu fotku. Dosta je bilo ozbiljnih tema, evo jedne šale. Ako još koji put budemo išli u Morović može slobodno da bane ko hoće nenajavljen daću mu ja moj gulaš. Macko svaka ti je ka' u Negoša, svaka ti se dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4953 Napisano Octobar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boki (macko) ((onaj sa oranž Versysom)) (((onaj što uvek kasni))) obajsnio :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sladoled u Šidu i gulaš u Moroviću su bili toliko dobri da niko nije stigao snimiti ni jednu sliku. Imate li neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 21, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Бокиии.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4953 Napisano Octobar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sladoled u Šidu i gulaš u Moroviću su bili toliko dobri da niko nije stigao snimiti ni jednu sliku. Imate li neke slike? Ne VolEmo da mastimo opremu Ma brate, sramota nas da slikamo bruku... 21 motor na vožnji i 3 koja su došla samo da nas isprate... Ne mož' da se sastavimo nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što pitam, a ko si ti beše? Mislim šta voziš? Bilo je više ljudi koje ne znam pa sam se pogubio.. Srebrni Malaguti Madison 3 iz Novog Sada, prevalio 5 banki, prosed...ali, da ne bude zabune, nisam stavio svoju sliku u avatar 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...