Kuzma63 139 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da parkiram azdaju i sacekam Dareta da se vrati sa odmora da je opravi. Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Avgust 30, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu ;-) На то и рачунамо! Неко треба да плати рачун! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Avgust 30, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na AK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu ;-) На то и рачунамо! Неко треба да плати рачун! dogovoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Avgust 31, 2014 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ste cepali sladzu u Kgu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Неки смо хтели да рикнемо.....е сад....размисли да ли су конобарице или сладолед Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ste cepali sladzu u Kgu o da,cepali...zamisli svi su jeli ferero roshe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Septembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Сладолед је ,ни кафа није лоша,ал сам рекао синоћ. Ко ме буде звао на још један овакав сладолед одбијам,одем на сладолед у1030 а вратим се у 21х . Жена ће да ме рокне следећи пут П.С. Хвала колега Пантићу на свему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Septembar 1, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je bila super, a i sladoled. Svratili smo i kod Sashe u vikendicu gde smo bili lepo ugosceni, hvala Evo i nekoliko slicica... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, da li ti je gorelo dugo svetlo u povratku sa Ralje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ima u planu za vikend neka voznja? Ponovo jasem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA, ako ne bude kise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Septembar 3, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, da li ti je gorelo dugo svetlo u povratku sa Ralje? Nije, samo kratko. Umesto pozicija imam led-ove koji nocu bljeste na sve strane. Inace. dugo svetlo koristim danju po gradu i van ali kada nisam u grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA, ako ne bude kise... Javili su lepo vreme. Ja sutra dobijam delegiranje... pa videcu kad sam slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1429 Napisano Septembar 3, 2014 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Сладолед је ,ни кафа није лоша,ал сам рекао синоћ. Ко ме буде звао на још један овакав сладолед одбијам,одем на сладолед у1030 а вратим се у 21х . Жена ће да ме рокне следећи пут П.С. Хвала колега Пантићу на свему Cekaj tigre pa ko je ova brineta koju si vodio, jos mi nije bilo jasno sto si je sklonio kad smo se slikali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, da li ti je gorelo dugo svetlo u povratku sa Ralje? Nije, samo kratko. Umesto pozicija imam led-ove koji nocu bljeste na sve strane. Inace. dugo svetlo koristim danju po gradu i van ali kada nisam u grupi. Onda ti je kratko svetlo ubica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 6, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Драги моји, ево предлога за недељну вожњицу бај Големи јахач енд моје маленкости: 1. Чортановци тврђава 2. Стари Сланкамен 3. Винарија Ковачевић на ФГ Наравно уз малу вожњу по околини... Окупљање за БГ екипу стандардно 10 х на АК, екипа са Севера нас чека у 11 х у Инђији. Ко је за, нек' се прибележи: 1. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Septembar 6, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ideeemoo ... Nedeljna vožnja: 1.Čortanovci tvrdjava 2.Stari Slankamen 3.Vinarija Kovačević FG 1.Rumba 2.Aleksandar NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 6, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uf.. jedva docekao motorce i sad da ne idem! Opreme sam bez, ali VOLJE SAM I PREGOLEME! )) Naravno, 3. DaliborBP Aleksandre javi se PP da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Septembar 6, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel ide neko iz Bg na ovu voznju? AKo ide, ja bih se stavio na spisak. 1.Rumba 2.Aleksandar NS 3. DaliborBP 4. Astrix 1402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rumba 2. Aleksandar NS 3. DaliborBP 4. Astrix 1402 5. Alexa 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Septembar 6, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rumba 2. Aleksandar NS 3. DaliborBP 4. Astrix 1402 5. Alexa 6. Gagi74 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4974 Napisano Septembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte kad Vam Bog dao :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Septembar 7, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznjica danas... ubio sam preko 200km. Lepo je ponovo jahati sa MSC! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...