Čorta 172 Napisano Septembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ajd OK je ! Bolje tako, ima vremena, pa tek ide jesen !! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 292 Napisano Septembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... sad dok jos nema prijavljenih... khm ... ovaj ... ja sam se prijavio ... al' sve je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Septembar 17, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kaki ti je to posao kad nikad ne znas da li i kad radis prosle godine a ni ove nidje te nije bilo u svakome slucaju lep predlog za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Septembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi se dogovarali da dođe u ZA za moto-skup i gitarijadu, pa onda makar uveče za koncert Atomskog Skloništa, ali nije uklopio zbog posla!! Mislim da je neki privatnik u pitanju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, radim kod privatnika, a sef magacina je izdrkotina koja pravi smene uvece oko 8 za naredni dan, tako da nista ne mogu da planiram.. @satelis i prosle godine za sokobanju ste me cekali zbog posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eh sto mi to nesto poznato. Jedva uspeh jednom da se uklopim u jednoj voznji, i to sam jos morao da molim kolegu da me menja taj dan. A koliko sam imao isplaniranih destinacija da posetim ove godine (mada sam bio i zdravstveno sprecen a ne samo poslom). Tako da od sada neplaniram pa ako moze radujem se taj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 20, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dugo nismo napravili neku voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Septembar 20, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slobodan u nedelju,99%, pa ako nešto bude javite da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajte u Kraljevo sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bando http://forum.bjbiker...ii/page__st__20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Septembar 26, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bando http://forum.bjbiker...ii/page__st__20 Procitah, ta subota mi je neradna tako da se mozda pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene tamo.....kontaktirao sam komsiju da vidim sta treba.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Stavljajte se na spisak tamo,ne se stidite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13132 Napisano Septembar 27, 2013 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto dolazite opet u Smederevo s'obzirom da ste me prosli put ispalili. Ko me jebe kad vozim motocikl Obavezno ponesite nesto protiv komaraca za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ti ponesi kupaći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 27, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ove bilo ispod pojasa ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Већ дуго желим да посетим планину Цер и да обиђем спомен костурницу на Текеришу,такође и манастир Радовашницу..али иако је близу то све релативно,ове сезоне увек некако или смо негде на другој страни или кад пролазимо нема се времена ... синоћ неко питАо да ли има нека вожња на Вајберу и ко има какав предлог и мени паде на памет и предложим Цер... одмах се доста људи заинтересовало,па реко да и овде поставим у теми!!! Неки план је да је у недељу 06.окт иде,или у суботу ...па да видимо за који дан има више заинтересованих!!! Од НС до Цера има око 100 км а од БГ око 115 и још тамо да провозамо 50ак ...ја бих да НС екипа крене око 8 из НС исто тако и БГ екипа и нађемо се у Шапцу око 9 до 9.30 и онда лагано према Церу..тамо обиђемо шта смо планирали ,негде евентуално ручамо или попијемо пиће...е сад што се јела тиче.пошто нас је већина у к..цу са финансијама,не морамо јести у ресторанима може свако нешто да понесе и да лепо негде у планини у шуми једемо,али и за то нека одлучи већина!! Ето толико .. ајде изајшњавајте се око датума па да видимо кад!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Мени лично више одговара субота (пре свега због сунца, које је најављено за тај дан) али се не буним и да идемо у недељу. Значи овако: 1. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Octobar 2, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Румба 2. Mishke (Ako se realizuje voznja i Djuxy samnom) Sve mi jedno Subota ili Nedelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 2, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 3.SuperPOP, nedelja ... posle 100g ne radim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan и ја би недељу!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ako moze Subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan НЕДЕЉА !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Прво би ишли до споменика у Текеришу па преко Цера на манастир Чокешину,па манастир Петковицу и онда за крај манастир Радовашницу... ако неко има још неки предлог нека предложи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Octobar 2, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan subota mi je radna, nedelja bi odgovarala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...