BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan А да ипак боље дођете у Нови Сад па да се овде мало промувамо...и да вас водим на тај Индекс сендвич о коме је причао Фанки!!! Е још да додам да обим путем позивам све али баш све новосадске чланове да се коначно сретнемо мало и упознамо као што су Срђан НС,Илија И,Мандекс... Дакле око 12.30 часова у НС код пицерије Модена!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @BigRider U nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo raspoložen za vožnju i druženje u nedelju. Klinac mi ima takmičenje iz karatea u Futogu ali bi to tog doba trebalo već da se završi. Utanačite dogovor da znam gde da vas "vijam". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Да недеља!!! надам се да овог пута неће бити оправданја типа не да ми жена и сл. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Па да сви средили макине и иду да се возају а ја . Па ти дођи као сувозач као и Куле!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo sa spiskom za voznju u nedelju 03.03. u 11h na AK 1. Satelis 2. Mare70a 3. Carlito 4. Laki_90 5. P.S. dajte mi neku kartu kako da dodjem do pumpe na ak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Хајде овако, ако успем да одем сутра до Барајева и извучем мотор из гараже, ето и мене у недељу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da pocnemo sa spiskom za voznju u nedelju 03.03. u 11h na AK 1. Satelis 2. Mare70a 3. Carlito 4. Laki_90 5. P.S. dajte mi neku kartu kako da dodjem do pumpe na ak... Ако знаш где живи Даре онда дођи до њега па са њим до АК!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 1, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Oce neko sad,danas oko 16h neki djir po Bgdu da bacimo? Odoh do kuce,kacim se za po sata na net da proverim da li se neko javio ,ako nije odo sam... I gde je to AK,sta je to?Adresa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da izvisim za ovu voznju jer mi jos farovi nisu stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 1, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nece valjda neko da propusti prvu AK u 2013? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Аутокоманда знаш где је Маре е па тамо има ЈП пумпа ...е тамо сине!!! мора ја из НС да ти објашњавам!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12677 Napisano Mart 1, 2013 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvu AK smo vozili Kule, Arsa i ja Kasnite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Te egzibionisticke na minus se ne racunaju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 1, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan E danas sam se napokon provozao. Ubio sam 58 km. Malo po NBGDu,Novi most(tu na semaforu srecem nekoga na BMW F650 GS-u i naravno ne javlja se,nista bip,mah or what ever,ali,takodje ne uspeva ni da mi pobegne,iskljucio se negde pre Rakovice),Avala,Kosutnjak,Rakovica....centar malo po haosu zvani "petak u 17h",tankanje na Dejtonu da budem spreman 03.03.2013,auto put i gas kuci. Sad sam miran kao bubica,prijalo mi je skroz. Malo sam se smrzao na Avali,jos je rano za planinarenje. Ima i dosta rizle,nije ocisceno jos uvek,oci mi ispale do dole.Avalu bi jos neko vreme trebalo zaobilaziti. Napravio sam i par fotki.Sam sam slikao,pa kake su,take su.. Polazak... Seo,krenuo... Sad pijem kaficu,grejem se i cekam da je da se ladne da je ususkam pod ciradu. Avala...jos malo Sunca uhvatih,a manekenka htela da pozira... Ispod spomenika Neznanom junaku... BigRideru,hvala na uputama,jbg,ne moze covek sve da zna i da isprati.Vidimo se tamo u nedelju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Mart 1, 2013 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Mare70a JP na AK ili Jugopetrlova pumpa na Autokomandi Sve voznje u prosloj sezoni pocele su sa ove pumpe tako da se tradicija nastavlja ili se prikljucuje eskadrili ( gde je zgodnije ) zavisno od rute kojom se ide. @Fanky Auuuu sunac mu njegov, pa ti bas nemas srece, gde god ostavis Medu popravka traje min. mesec dana @Rumba Ako treba pomoc... ce pomogne celo selo il da palim 558, imam jaku sajlu pa valjda ce ga izvucemo iz garazu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ Mare Mnogo ti je bre ruzan motor P.S. ...pu..pu..pu..pu..da ga ne ureknem A kolˇko moze da razvije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, danas je pala prva voznja, nesto oko 70 tak km uglavnom po gradu. Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Novosadjani Hoce li biti nesto od sastajanja u nedelju u centru Ns-a kod Modene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Даре, сутра "сабајле" одох по "Неизговорљивог", да би могли у недељу да се провозамо! Значи списак гласи: 1. Satelis 2. Mare70a 3. Carlito 4. Laki_90 5. Румба 6. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan @Novosadjani Hoce li biti nesto od sastajanja u nedelju u centru Ns-a kod Modene? Stvarno bih voleo da vas sve skupa upoznam,ali u nedelju ujutro "palim" za dezelu,Maribor..jbg..a Mandex je koliko znam u nedelju na slaninijadi u okolini Panceva,sta ces,voli guza masno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel neko za svracanje na slannnijadu u kacarevo pre odlaska za NS ? ili gde se vec ide ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel neko za svracanje na slannnijadu u kacarevo pre odlaska za NS ? ili gde se vec ide ? Добра идеја али како да све стигнемо? Рано ће мрак, не би баш да се са оном мојом "петролејком" од фара возим ноћу. Јеби га Арсо, старе кости..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 2, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Novosadjani Hoce li biti nesto od sastajanja u nedelju u centru Ns-a kod Modene? Ја сам сигурно у Модени у 12.30 часова сутра и вероватно и БојанНексус... Чекам Вас!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan sad znam gde je pumpa....doduse idem do culeta prvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...