Jump to content

Moto Zajednica

Djile77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad-Veternik
  • Motocikl
    Suzuki Bandit 600s

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Djile77's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam letos sipao motul 15w50,isao sam logikom gusce ulje je bolje za kvacilo i menjac,medjutim...tesko je isao 1-2 i 2-3,pogotovo dok se ptpuno ne zagreje.Vratio sam se na 10w40,ipak suzukijevi injzenjeri bolje znaju...ko bi rek'o :-)
  2. U Markosu nemaju kit na stanju,moram poruciti,cekam da mi jave cenu...oko 20 evrica se krece...dotle cu da ocistim svecice itd...majstore kada mogu doci na ciscenje karburatora?
  3. Odoh u nabavku...ulje'filter,svecice i membranu ako nadjem...eto meni zanimacije za praznike
  4. I ja sam pomislio na slavinicu i u pravu ste,pun je benzina...sreca pa nije radio ni puih 5 sekundi...
  5. Pozdrav ljudi,treba mi savet,odnosno da me uputite na dobrog majstora...parkirao sam bandita krajem sezone u garazu u ispravnom stanju.Vozio sam ga i u decembru jednog toplijeg dana,a inace ga palim na 7-10 dana zbog akumulatora,i ako mozda ne bi ni morao jer se garaza greje.Pre 10 dana pri poslednjem palenju mi se tri puta ugasi na leru,onako napola zagrejan,i posle toga osetim miris benzina kad god udjem u garazu.Jutros krenem da ga upalim,kad ne lezi vraze,rezervoar prazan...uspem 10 litara i pokusam da upalim...akumulator je vec bio na izmaku kada je kresnuo i pri tom zivo gorivo izbacivao na auspuh,cak je na sastavu grane i auspuha curelo na beton...kontam da se rastelovao jer mi je vec krajem sezone digao potrosnu za 1,5 lit na 100 km.Kome da se javim po ovom pitanju?Inace suzana je bombonica u svakom pogledu,mislim na agregat,palila je na zub,ne trosi ulje...Hvala,i pozdrav! Ja sam iz NS,ali za dobrog majstora sam spreman i na put van grada,natovaricu ga na nesto...
  6. Postovani, za HJC CS-14, za tamni vizir pozovite kolege iz Guevare, oni su uvoznici za HJC.Mi ne prodajemo HJC kacige i opremu. Pozdrav Ivana Motomania

  7. Druze hvala na brzom odgovoru,ali ovo je oklop za 95-99 godiste.Meni treba za 2001.U svakom slucaju,hvala...
  8. Pozdrav ljudi! Imao sam juce manji udes,stradala mi je desna plastika poluoklopa.Da li neko zna gde bi se mogla nabaviti,i kakve su cene?
  9. Druze ja sam visok 188 i tezak 90 kg,i uzivam u svakom kilometru,u svakoj krivini...e sad,da li nekom posmatracu sa strane izgleda da mi je motor mali,ili ne,to ne znam,ne verujem da tako deluje...ja vozim s verziju,i on zbog oklopa izgleda dosta duzi od n-a...napravio sam oko 2500 km za mesec i po,i utisci su super,motor je bas povozan,vitlas ga k'o biciklu :-)
  10. ...a skracivanje auspuha?kupio sam bandita 2001 god sa navodno sredjenim karburatorima,sve je ok,lep je,ocuvan,agregat dobar...sebringov auapuh je bio malo ugruvan i savijen u gornjoj polovini tako da sam ja uzeo brusilicu i skratio ga na pola,oko 25-30 cm...od onda mi mnogo teze pali,i smanjio mi je sam ler gas,pa sam ga ja malo podizao na onaj crni srafic sa levevstrane,kod karbova...inace pre toga je palio kao mina bez sauga.da li sam smeo sam cackatiboko tog crnog tockica,ili zahteva novo sinhronizovanje? Hvala!!
  11. Jeste bilo lepo retro motorce,ali se na na zalost nije dugo zadrzalo kod mene...posle prve ozbiljnije voznje od 300 km u danu,dodjem kuci,oslonim ga na copavu i odem da rucam...posle pola sata krenem da ga uteram u garazu i imam sta da vidim kada sam mu prisao,curi ulje iz kucista vazdusnog filtera...verovatno je usled istrosenosti karika sabijao pritisak u karter,podizao nivo ulja i kroz iber ubacivao ulje u kuciste vazdusnog filtera,sto nije moglo da se primeti na sporijoj gradskoj voznji i na kratkim relacijama,ali eto,pokazalo se na prvoj duzoj voznji...sve u svemu,popio je nesto preko 400 grama ulja na 500 km,a to je za moje poimanje ispravnosti bilo kog vozila ravno katastrofi...ali ok,nisam se sokirao jer je ipak na satu imao 85000 km,vise sam se razocarao jer mi je bas legao...stavio sam ga na oglas i za par dana i prodao,otisao je u jednu auto skolu,i siguran sam da ce ih dugo sluziti,a sigurno da nece ni ulje tim tempom trositi jer ce ucenici sigurno biti nezniji sa gasom :-) ...i tako,pazarih posle par dana Bandita 600s,2001 god,i mogu vam reci da je ovo druga dimenzija u odnosu na Zephyra,pogotovo menjac,ali ok,da se ne ljute postovaoci Kawasakija,pripisacemo to mladjem godistu :-)
  12. Postovane kolege, od pre par dana sam ponosni (nadam se ponosni ) vlasnik Bandita 600s,2001.god. Motorce izgleda i deluje vrlo pristojno,tako da je prvi utisak vise nego dobar...zanima me jedna stvar,da li gorivo mora da se zavrce na slavini ispod rezervoara,i u kom polozaju slavinica treba da bude kada je zavrnuto? Cuo sam da ako slavinica popusti,hoce da slije benzin u karter,a juce sam zamenio ulje i filtere pa bi bilo greota...
  13. E jbg ...nije stasno ni bez vizira,ali po mirnom danu bez vetra...u nedelju smo drugar i ja zapucali u Bg na sajam,pa preko Panceva,Perleza i Titela nazad za NS.Do Bg i Pa bilo lepo i ako je bilo pre podne,ali od Perleza do NS agonija,ubio me vetar,jako nervira,a verovatno treba i malo da se naviknem na "golaca"
  14. Nasao u Louis-u univerzalni,blago zatamnjen,za 19,99..:-) ..stize za par dana :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja