BigRider 1659 Napisano Octobar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan U NS trebaju jos uvek ali ne lagano nego stvarno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se nadan nekom lepon vremenu bar jos jedan vikend da se provozamo vecina nas, ali da bude u full-u!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izasao jutros u 7h, 7 stepeni, magla, ne vidim sledeci semafor..ali..ALI, po multivar se moralo otici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko se nadan nekom lepon vremenu bar jos jedan vikend da se provozamo vecina nas, ali da bude u full-u!!! Mogli bi neki zajednicki moleban za lep vikend da uradimo svi skuterasi :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @MP3 HAHAHAHAHA Pa mogli bi da se dogovorimo da svi u isto vreme stanemo i pogled u nebo i 10 ocenasa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 25, 2012 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Subota slaba kisa, nedelja oblacno! Valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4727 Napisano Octobar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan alexanto ekipa u subotu sabajle kreće za Djula banju u Mađarskoj i vraća se u nedelju uveče. Oko 550 km ukupno. Što se nas tiče - može i sneg da pada mi odosmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 26, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ili Rocky Balboa na 2 tocka presidente spakuj nam koju madjaricu od mnogih cuh " obavezno probaj madj. gulas/paprikas i crvenokosu curcu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 27, 2012 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo tacno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 27, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alekre ako je to tacno mogli bi SVI na voznju i taman 2012-stu sezonu da zalijemo dobrom jagnjetinom i jos boljim druzenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za!!! A gde cemo??? Gde.gde.gde??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Octobar 27, 2012 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan S'obzirom na vreme, neka kraca tura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa da ... e sad sta je kome gde krace jer ja ovek imam kao i predsednik 180km vise u startu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan U petak ... može, u subotu ....može, u nedelju .... ne može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ajmo u NS da nas Bigi vodi na Index 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 28, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, ajmo u NS da nas Bigi vodi na Index Ajde taman onada malo vozimo po okolini ns... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme kako su najavili mozemo da napravimo neku lepu voznjicu ...npr. moj predlog bi bio Loviste Morovic interesantno mesto pored Sida Lepa je priroda...a u blizini je i prirodni rezervat Zasavica, pa eto malo da se vozimo i u ovaj kraj...koliko vidim ovde se nikad nismo vozili!!! i od NS i od BG ima oko 100 tinak km!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Octobar 30, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zasavica deluje veoma interesantno! Prošle nedelje sam u nekoj radio emisiji o turizmu slušao njihovog direktora; kaže čovek da imaju odličan paprikaš od mangulice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 30, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Fanki nadrkao nove gume, ledove, kofer, kurce palce pa moze gde hoce... a mi smrtnici sa celavim gumama... quote name='fanky' timestamp='1351604363' post='1391212'] Ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam da idemo malo južnije,da nam se pridruže i drugari iz Kruševca,Kragujevca,Paraćina.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zasavica deluje veoma interesantno! Prošle nedelje sam u nekoj radio emisiji o turizmu slušao njihovog direktora; kaže čovek da imaju odličan paprikaš od mangulice Pa to ti pricam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam da idemo malo južnije,da nam se pridruže i drugari iz Kruševca,Kragujevca,Paraćina.... ja nazalost ne mogu...motor je jos uvek rasturen...ako stigne deo koji cekam do vikenda mozda i bude nesto, ali tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 30, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju, gde god bila sta mislite o kantri klub babe, jel bio neko tamo, ima li se sta videti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...