Djuxy 1752 Napisano Jun 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan 90 % da stižem...ako ne stignem navataću vas usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Jun 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan 75% bih stigao pre Djure al mi je 100% radna subota tako da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan a nesto u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan a nesto u nedelju? Па Пајо, организуј штоне! У МСК-у су су сви једнаки, свако може да предложи, организује, води колону..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 20, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan a nesto u nedelju? Takodje bi mogao u nedelju, imas li sta pametno za predloziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan a nesto u nedelju? Takodje bi mogao u nedelju, imas li sta pametno za predloziti? Ma sa tobom se vise ne vozim, prosli put si me proveo kroz neke nepoznate krajeve Bg-a, da si me ostavio ne bi znao da se vratim sam Nemam nista pametno da predlozim, cekam da neko ponudi nesto pa da pitam zenu dal' mogu da idem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 20, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan a nesto u nedelju? Па Пајо, организуј штоне! У МСК-у су су сви једнаки, свако може да предложи, организује, води колону..... Ma znam, al vise volim da idem na začelju kolone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 20, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @PaPaja nemoj mi reci da nisi znao "onaj" put gde god da krenem, uvek gledam sporedne ulice jer se vecina guzi u glavne i eto guzve, ovako malo okolo-naokolo i pre stignem @sasha imas li kakav predlog, pada mi na pamet Zlatibor, Vrnjacka Banja, Maglic.... mozak mi je na off-u, dan jos uvek kratak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Jun 21, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovog vikenda vezan nekim porodicnim obavezama pa Kymco mora da ostane u garaži. Ako nemate bolju ideju, posetite Bačku tvrđavu. Ja sam tamo bio pre dve nedelje i nije bilo loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od mene za nedelju.Moracu sAm do Kraljeva i Cacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima u cacku?Kako ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima u cacku?Kako ides? Idem motorom ujutru rano prvo do Sm.Palanke da odnesem nesto, pa onda sa jednim prijateljem do Kraljeva da on gleda trke, pa onda do Čacka da popravim tašti kompjuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Jun 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da mnogo voliš taštu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 21, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da mnogo voliš taštu! "kad se vec vozis,svrati popravi kompjuter..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 28, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Neka kratka voznja danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 4, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Договорисмо на брзину неку вожњу за недељу,па ко је расположен да нам се придружи може... Наиме пошто ћемо брат Тони и ја преспавати код брата Лакија,договор са братом Румбом је да се нађемо у Смедереву у 7 сати и да даље одвозамо до Кладова,тамо би прешли на румунску страну провозали се до бање Херкулес и преко Оравите назад до Ковина... Од БГ тамо и натзад има око 450км... па извол'те!!! P.S. Молим потенцијалне колеЗе да ако желе да иду не доводе у питање време поласка јер је рута са доста кривина и требаће нам доста времена да одвозамо,стога што пре кренемо боље!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Jul 5, 2014 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazite u Smederevu u 7 h posao bih i ja stim sto ako se ne pojavim u 7 vi palite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Jul 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E tak sad videh ovo, taman sam mogao da odvozam još jednu turu pred more. Već napravio plan sa ženom za sutra tako da . Lepo vreme i sreća da vas prati a vožnja će biti extra ne sumnjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 5, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Код моста у 7 Видимо се!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan planiramo obilazak fruske gore iduci vikend pa bi znacilo da nam kolege iz tog kraja preporuce sta bi vredelo videti, gde spavati i narocito sta probati ...polazak u petak, povratak u nedelju, jagodina - novi sad - fruska gora - petrolend pa nazad...svaka sugestija je dobrodosla a ko je raspolozen i da popijemo kaficu zajedno, neka javne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 7, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Жао ми је што нећу бити ту да то одвозам са тобом јер овако је мало тешко за објаснити,ми сл свикенд палимо за БЛ ..Овако... прво уместо Петроленда хоћу да ти препоручим базене Хоризонт у Сурдуку,пре свега јер је улаз много јефтинији(Петроленд је око1200 а Хоризонт је 500) а и лепше је,бар мени,сем ако не идеш баш због тобогана...Што се спавања тиче пошто је следећи викенд Ексит фестивал,не верујем да ћеш наћи у НС смештај...поготово не јефтин,тако да кад већ обилазиш Ф.Гору можеш спавати у бањи Врдник,тамо има пуно приватних пансиона и два хотела...Што се хране тиче на Ф.Г. и у околини препоручујем ајмо редом... у Ср.карловцима ресторан Бермет,на потезу Иришки венац-Ириг имаш ресторан Лугарница и винска кућа Ковачевић,на самом Иришком венцу има ресторан Арена...што се тиче тога шта треба видети ... да знаш да има,преко14 манастира ,прелепе шуме,гомиле језераца за купање,али ајде да скратимо мало и да те не збуњујем,предлажем да идеш на Марадик,Крушедол,Ириг,Иришки венац,манастир Старо Хопово,манастир Велика Ремет,Врдник,Бешеновско језеро,Што се тиче путева кроз ФГ има деоница које су јако лоше ... ето надам се да сам ти бар мало помогао ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan naravno da si pomogao, mi s juga slabo stojimo sa vojvodinom pa svaki savet znaci a na exit sam potpuno zaboravio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Bobi... Evo ja se javljam za kafenisanje i obilazak,... Posto sam trenutno u Norveskoj a vracam se u subotu (pa ne mogu sa ekipom do BL) navece, bicu slobodan u nedelju ceo dan, pa mozemo se cuti da provozamo nesto zajedno i vidimo neka lepa mesta o kojima je Bigi pricao... Ovde sam vec 20 i kusur dana bez motora , pa jedva cekam neku voznju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 8, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ето ... има ко да ме замени... браво Сале!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao sto rekoh, kad nisam tu za polazak u BL bar neka voznja da padne... a i kriziram ovde vec bez motora! Ako je neko iz NS slobodan u ned.da nam se pridruzi, ... javite se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...