ETFovac 35 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je neko pricao da ce jucerasnji dan da mi prodje kako je prosao, ne bih mu verovao... Vozim ja juce Gileru Runner iz pravca Karadjordjeve ka Zemunu, a ispred mene vidim nekog na Hondi sa full opremom (kaciga, svi koferi, jakna). Skontam da je profi i odlucih da mu se prisljamcim otpozadi, kontajuci da je profi i da verovatno ide van grada, pa mogu lepo da ispratim njegovo probijanje kroz guzvu. Na jednom semaforu, stanem pored coveka i skontam da vozi plavu Hondu Transalp koja mi je jakooo delovala poznato. Idemo mi fino dalje kroz Zemun, sve po PSu, prodjemo LukOil pumpu i nastavljamo. U jednom momentu covek daje jaci gas i ispada mu torbica koja je bila u mrezici na zadnjem koferu. Ja je izbegavam prednjim tockom, ali je zakacinjem zadnjim. Gubim ravnotezu i padam na levu stranu... Mastim asfalt jedno 15 metara, zaustavljam se, gasim motor i ustajem lagano. Teksas sorc iscepan, majica sjebana, noga odrana. Nista slomljeno, sve na svom mestu. dizem skuter na trotoar. Pod adrenalinom samo mislim da javim coveku nekako da mu je spala torbica. U torbici gomila stvari, ukljucujuci i novcanik. Otvaram novcanik i prva stvar na koju nalecem je clanska karta BJB-a i korisnicko ime arakis. U medjuvremenu je i on skontao da mu je ispala torbica pa se vratio. Arakis otis'o do apoteke uzeo zavoje hidrogen i pomogao mi pri bandaziranju noge. Kad se uverio da sam ok, zapalio je dalje. --------- Sve ovo mozda i ne bi bilo zanimljivo da ja, samo par dana nisam bio pre toga u moto laboratoriji i sredjivao skuter tamo i da on ne zna za pricu o gileri sa grilonkom umesto filtera za vazduh Epilog price je malo sjeban guvernar gilere, odrana plastika i odrana leva noga i leva ruka... Naravoucenije price je: 1. KACIGA UVEK NA GLAVI - kaciga je strugala asfalt maltene svih 15 metara i da je nisam imao, verovatno bih morao da menjam ime u Harvey Dent (Two-face) 2. I pri 30km/h moze da se najebe - cak i pri malim brzinama, uveh cetvore oci jer nikad se ne zna odakle ce opasnost da naleti. Ni arakis nije ocekivao da ce torbica da mu izleti, a ni ja. Ispade sranje niotkuda. 3. Ne vozite iz arakisa - seje stvari iz prtljaznika, ne obazire se (salim se naravno, skroz je kul bio i otpostovao me je maksimalno iako, realno nije bio kriv za moj pad). Arakisu jos jednom hvala za svu pomoc posle pada i za pomoc pri daljem sredjivanju skutera 33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 21, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je slucajnost Ima li stete na skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Odrana plastika, i guvernar se malo rastelovao. Ide 5 stepeni u levo kad je tocak pravo. Mala je brzina bila pa sam ja prosao gore nego skuter. Slikah sinoc ranu na nozi. http://repo.etfovac.com/noga.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14262 Napisano Jul 21, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Arakis resio da potamani one koji su izbegli kola, autobuse, trole..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zbog Arakisove takve voznje i odselio iz Beograda pre par godina... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno da si ti ok. Meni se prosle godine desilo da lik stoji kedijem ispred mene i kako dao gas tako mu ispale gajbe, da sam iso iza njega i to ispalo bilo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 21, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Druze uzmi male makaze i iseci dlacice koje idu prema rani,da ne na*ebes kad se krasta stvori. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Депилација Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ау колега, ти се прописно ољушти... Све похвале за гест! А после кажу да су мотористи барабе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 21, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan nisi imao pametnijeg posla nego tako odran prvo da zoves Arakisa ne daje se to nazad bez dobrog cascavanja salim se malo al' eto imas plus i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 21, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I meni se slicno desilo proslog meseca, krecem ujutru na posao motorom i vozim iza nekog kamionceta, onako svaler gas, reko necu da ga preticem jos mi se spava pa nek mi on rasciscava put, kad najednom on kaci neku rupu na putu, na karoseriji se prevrce kanta jupola od 25 kg i ceo sadrzaj u komadu pada tik ispred mog prednjeg tocka, i ja, SLJUSSSSS... kroz gomilu kreca. Na posao sam dosao sav okrecen u belo, a motor isprskan najstrasnije. Posto nisam imao vremena da perem ostavim motor, reko opracu kad dodjem kuci, MECKU sam rodio dok sam trljao onaj krec mokrom krpom da sperem sa motora, ko je sredjivao gabu posle krecenja zna kakve su muke to cudo oprati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nije bilo većih povreda, a skuter ćeš srediti. Kako si pao ako je torbica mala? Da li bi bilo isto da si imao veće felne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jul 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bila bas mala, arakis izgleda prvo puni tu torbicu, pa posle sve ostalo Da sam imao vece tockove ne bih pao sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Jul 21, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neko zove sreca,neko Bozija volja. Cika Rajko je poslednji covek na planeti koji bi trebao da izazove nesrecu,bar po nacinu zivota i svog ponasanja.Iskusenja su stalna,za sve nas. Bog je tu da prasta, sva hotimicna ili vrlo slucajna nacinjena dela.Mi smo tu da molimo za prastanje. Rane ce zarasti brzo.Sve je na kraju ipak uredu. Ljudskost se kod Vas dvojice pokazala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neki dan prešso preko kera na ibarskoj sa jedno 70 na sat, samo sam ispravio motor u pravac, lagano drzao volan i zauzeo polučučeći polozaj da se katapultiram... Srecom, bilo je kao preko lezeceg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 22, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm... pretprošle godine, Arakisu iz te iste mrežice ispadne kaciga negde na NBGD. Tražili smo je sat vremena i nismo je našli. A dok smo tražili, beše jedan autobus zakucan u tramvajsku stanicu u Jurija Gagarina. Biće da je bus našao kacigu tako si ti, momče, jevtino prošao sa Arakisom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 22, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Odrana plastika, i guvernar se malo rastelovao. Ide 5 stepeni u levo kad je tocak pravo. Mala je brzina bila pa sam ja prosao gore nego skuter. Slikah sinoc ranu na nozi. http://repo.etfovac.com/noga.jpg Mala brzina a klizao si 15 metara? Koliko bi klizao da si išao brzo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm... pretprošle godine, Arakisu iz te iste mrežice ispadne kaciga negde na NBGD. Tražili smo je sat vremena i nismo je našli. A dok smo tražili, beše jedan autobus zakucan u tramvajsku stanicu u Jurija Gagarina. Biće da je bus našao kacigu tako si ti, momče, jevtino prošao sa Arakisom e nasmejah se slatko ranom zorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 22, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a gde je arakis da kaže nešto u svoju odbranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 22, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ste vi oribali tu ranu, cika Rajko na popravni iz Prve pomoci. Greska ti je sto si fiksirao pogledom torbicu. Uvek pogledom pratis idealnu putanju koja te izvlaci iz neocekivanih situacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 22, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si ti klizao za ovakvu ranu!!!! Ali sve u svemu, dobro je, samo u buduce kloni se Rajka!!! Vidis da i autobusi stradaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро да чика Рајку није испала киштра за алат. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ETFovac 35 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman AN400 '01 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm... pretprošle godine, Arakisu iz te iste mrežice ispadne kaciga negde na NBGD. Tražili smo je sat vremena i nismo je našli. A dok smo tražili, beše jedan autobus zakucan u tramvajsku stanicu u Jurija Gagarina. Biće da je bus našao kacigu tako si ti, momče, jevtino prošao sa Arakisom Kaciga... torbica. Proveri kako je fiksirao onaj zadnji kofer 'leba ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Da ima levis, manje bi se spalio usred klizanja. Zamisli da je Arakis vozio neku plinsku bocu ili kao neki paket pelena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker 93 0 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mali Pozarevac Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije to bas mala rana ja sam sinoc oko 9h slicno prosao istrcao mi ker ispred prednjeg tocka i zna se naravno sta sledi, a nisam bio ni u kakvoj mogucnosti da ga izbegnem posto je malo manji od motora isao sam nekih 60 tak, kako sam pao klizao sam nekih 5,6 metara a motor je otisao jos desetak posto je to velika nizbrdica. Zaradio sam slicnu ranu na butini i ogulio koleno i lakat a motoru nista, samo se auspuh izgulio i ivica od maske greska mi je sto sam bio u majci i sorcu, nosio sam kacigu ali sva sreca nisam pao na glavu inace to mi je bio prvi pad sa motora posle 7 godina voznje raznih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...