Hacky 830 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, dobih od SK prime-a u nedelju ulaznicu za 3 dana predstojećeg MotoGPa i Bože zdravlje, u sredu ujutru sedam na Ljubicu i palim za Italiju Plan je da krenem iz Srbije sa TV ekipom Sport Kluba pa ak' mognem da izvozam u cugu sa njima ako ne, negde da prespavam usput. S tim u vezi imam par pitanja (u slučaju da moram da prenoćim negde). Znate li neki biker friendly smeštaj negde na pola puta? Najviše odgovaralo u u Italiji recimo Trst i okolina. Nikakav luksuz mi ne treba, da imam gde ja da legnem i da ostavim motor i da me to ne košta 300e. Druga stvar, koja bi mi bila najinteresantnija ruta za vožnju kroz Italiju do Firence? Znači ne planiram nikakva stajanja i obilaske, akcenat na vožnji i krivinarenju po mogućstvu. Ne znam da li će se naći neko ko može da mi odgovori na ova pitanja u ovako kratkom roku ali tek juče sam saznao da uopšte i idem. Naravno ako se neko seti nečeg pametnog (ili ne ) molim da napiše, svaki savet je dobrodošao. Pripreme su u punom jeku, pakujem se, dovrćem šrafove, proveravam ulja, punim baterije i ne mogu da spavam od euforije Nadam se da će sve proći kako treba i očekujte neki pokušaj putopisa kad se vrnem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 830 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da, da li treba zeleni karton za Hrvatsku i EU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17531 Napisano Jul 9, 2012 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni karton ti ne treba, osim ako nećeš kroz Bosnu. JA bih planirao spavanje u Puli (komšija Mileta Fazer-a izdaje odlične sobe za razumne pare, čovek je mislim i ovde na forumu). Ako to ne upali, iza Trsta, starim putem ka VEneciji, imaš mali milion gradića i još više malih pansiona. Nije baš džabana (tek da znaš), ali nije ni nedostižno beogradskom studentu sa besplatnim kartama za GP . Za krivinarenje i rute imaš naš skorašnji putpois iz Dolomita, pa pogledaj tracklogove - imaš šta hoćeš. Imaš i doktorov putopis sa istog mesta, vrlo kvalitetno. Eto ti express odgovor i srećno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 830 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno express! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jul 9, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pula ti baš i nije "na ruti". Moja ti je preporuka na Rijeku, pa na Šapjane, Kozinu i Trs'. Nema vinjete kroz Sloveniju a samo 10 km je duže nego preko Ljubljane. Do Rijeke si za 5-6 sati, pa ako možeš da izdržiš do Bolonje, mi smo spavali u vrlo dobrom hotelu za 36 evra (ND) koliko je koštala soba. Hotel se zove Fiera i nalazi se na ulazu u Bolonju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Zelimo ti lep provod i nesto sto ces celog zivota pamtiti (po dobrom naravno) Srecan put o/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 801 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan I da zapalis svecu Phil Read-u sto je osvojio titule u sve tri klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i da se provedes kao nikada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 830 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...