sole92 235 Napisano Ponedeljak u 08:29 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka ove godine u kojoj sam uzivao. Dueli izmedju dva Mercedesa na ivici, dueli Maxa i Luisa... I ne znam koji moj bi McLarenu sa strategijom.... Samoubili se u stilu Ferarrija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14669 Napisano Ponedeljak u 08:44 Ne silazi, 1478 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro...rizikovali i nije uspelo mada takav rizik je pre za očekivati od slabijih timova. Kako Piastri kaže "Da je padalo još malo, izgledali bismo kao heroji. Ovako smo ispali idioti.” 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 857 Napisano Ponedeljak u 08:58 Zainteresovan, 384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, kalkulise se i grijesi se. Ono sto je mene zacudilo jeste to, sto zbog odlozenog starta i vise formacijskih krugova je Meklaren imao vremena da ispravi gresku. U dva navrata tokom dva formacijska kruga im Piastri govori da treba da se presaltaju na druge gume, ali se izgleda virus iz Ferarija siri i na druge timove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8096 Napisano Ponedeljak u 12:22 Pana, 778 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan А Ф2 ? Као да су им ставили љуту паприку у дупе , сви ко мува без главе . Бегановић трагичар . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8096 Napisano juče u 12:20 (promenjeno) Pana, 778 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Toto Vuk izjavo da je na Raselovom W17 došlo do kvara sa strujom. Znači kalamator ! Inače , Džordž je kažnjen sa 5.000 za bacanje štitnika sa bolida. Promenio juče u 12:28 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 245 Napisano juče u 20:20 Svrati ponekad, 196 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uslovno... Nema čovek da plati...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...