Jump to content

Moto Zajednica

Formula 1

Recommended Posts

• Zainteresovan, 434 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Bravo Oli, bravo Lando i naravno bravo Maks, imao je drugo mesto al jbg. Oskar ponovo podbacio. 

Biće paklena završnica 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 4_tocka_i_karoserija, 2276 postova
  • Motocikl: -

Najveći pakao će biti u Oskarovoj glavi.

Od poslednjeg DNFa, kad sam i ja mislio da će biti jako teško za Landa, i dok se zaletao hype oko Maxa, on je polako stizao Oskara, i to bez pobede, a sad "overio dominaciju" pobedom i preuzeo prvo mesto, i to na vrlo, vrlo dominantan način 

Max je, po meni, ni krvi ni dužan dospeo do podijuma, i mislim da je njegova forma naduvan balon koji će da pukne u narednim trkama. 

Jedva čekam nastavak.

P.S. svima koji se muče oko linkova za streaming, a hoće da gledaju - ako 8. novembra (vikend trke u Brazilu) uplatite mesec dana F1 TV,  moći ćete da gledate sve četiri preostale trke "na miru"

• Sviđa mi se 1

pre 14 minuta, Fredi je napisao:

Kriv jeste, on i Lekler su isli precicom na sartu, stekli pozicije i nisu kaznjeni. Hamilton jeste.

E vidiš, ovo je zanimljivo...
Mene je iznerviralo to jer me generalno nervira nedoslednost u kažnjavanju, a inače sam ZA kažnjavanje za svašta :D 

Međutim, komentatori na Sky sportu izneše zanimljivo viđenje - Hamilton nije kažnjen zbog prečice, već zbog sticanja trajne prednosti, i kad se pogledaju snimci, stvarno tako nekako ispadne - pre košenja trave, Hamilton je bio uz Verstapena, a posle je bio više od 2 sekunde ispred, dok je kod drugih slučajeva situacija vraćena na stanje "pre incidenta".

Nije da nema logike.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 176 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT
3 hours ago, Fredi said:

Kriv jeste, on i Lekler su isli precicom na sartu, stekli pozicije i nisu kaznjeni. Hamilton jeste.

Pa nije bas da su stekli pozicije.... Lekler je izbio na prvo mesto sa drugog i isto vratio Norisu. Max je takodje u trenutku izletanja bio cetvrti, vratio se ispred Hamiltona kao treci i pustio ga da prodje ispred i vratio poziciju. Hamilton je bio tik uz Maxa prilikom izletanja, nije se vratio putanjom predvidjenom za povratak na stazu i zasekao preko trave i zbog toga je i kaznjen.

Bas se radujem zavrsnici, 3 vozaca u trci za titulu nismo skoro imali.

• Sviđa mi se 1

pre 45 minuta, sole92 je napisao:

Bas se radujem zavrsnici, 3 vozaca u trci za titulu nismo skoro imali.

Ja mislim da su samo dvojica, i da je šansa da Max uzme titulu ista kao prošle godine Lando.

Na papiru postoji, i neki neočekivano dobar niz rezultata učini da kao izgleda realno, ali na kraju, ništa od toga.

Naravno da najmanje sanse ima Max, ali tu je, sedi i ceka. Jedan los vikend Mclarena i eto Maxa na par bodova razlike... Svakako im stvara dodatni pritisak. Ne bih poredio sa proslom godinom jer Lando nije bio u ovoj situaciji kao Max ove, Max je prosle godine mogao da ide na sve il' nista jer u slucaju da izlete sa staze on dobija. Ove godine nije tako za Landa jer je i Oskar u igri, a obojica moraju da vode racuna jer je Max tu. Jedini koji opet moze da ide na sve il' nista je Max posto mu je to jedina sansa ukoliko se dva McLarena ne pobiju medjusobno.

• Svrati cesto, 3888 postova
Pre 1 sat, sole92 je napisao:

Lekler je izbio na prvo mesto sa drugog i isto vratio Norisu. 

A pre toga Hamilton ga cisto pretekao. Pre skracivanja staze bio je treci.

• Podržavam 1

Vidis, to mi je promaklo... Ali bili su na knap obojica... Tocak uz tocak dok Lekler nije produzio pravo. Mada generalno mi nije jasno to kako rezonuju neke stvari, jer nekad kao prva krivina, prasta se, nekad ne. U svakom slucaju, Ferrari nije imao sanse protiv McLarena,  tj Landa, niko nije u sustini imao sansu. Lando je odvezao maestralno i kvalifikacije i trku, bez greske.

• Ne silazi, 1323 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Ferrari je mogao u najboljem slučaju da ima obojicu na podijumu,Lando je juče bio klasa za sebe. Aje malo šbbbkbbb zamislite da Lando nije imao dva odustajanja,ajde za prvi je sam kriv ali drugi ne. Situacija na tabeli bi bila dosta drugačija.

• Sviđa mi se 1

• Svrati cesto, 3888 postova
pre 14 minuta, sole92 je napisao:

Vidis, to mi je promaklo... Ali bili su na knap obojica... Tocak uz tocak dok Lekler nije produzio pravo. Mada generalno mi nije jasno to kako rezonuju neke stvari, jer nekad kao prva krivina, prasta se, nekad ne. U svakom slucaju, Ferrari nije imao sanse protiv McLarena,  tj Landa, niko nije u sustini imao sansu. Lando je odvezao maestralno i kvalifikacije i trku, bez greske.

Izgleda da i Verstapen nije vratio poziciju nego ga je Hamilton pretekao. Moze da se pogleda na YouTube-u

• Hvala 1

Sta sam ja gledao 🤣 Uglavnom, vratio se tamo odakle je i izleteo, pretpostavljam da zbog toga nema kazne. Mada, da je nemoguce da se ukljuci u borbu za titulu, mozda bi ga i kaznili, ovako... Znamo kako F1 i Liberty znaju da naprave pricu.

pre 45 minuta, sole92 je napisao:

Mada generalno mi nije jasno to kako rezonuju neke stvari, jer nekad kao prva krivina, prasta se, nekad ne

Nije samo stvar prve krivine, već generalno i ja imam taj utisak nedoslednosti "suđenja".

Međutim, vrlo retko timovi ulože žalbe, što već govori nešto (pustite laprdanja za medije).

A drugo, mi nikad nismo imali kompetentne komentatore, ljude koji su bili u i oko F1, koji primete i mogu da daju drugačije objašnjenje od onoga što mi, laici, zaključimo.

• Sviđa mi se 1

Tu se slazem, neke situacije meni deluju iste ali se dosude drugacije. Mislim da generalno niko ne moze temu da obradi do detalja osim sudija. Isto mi ni visine kazni ne deluju transparentno, nekad 5 nekad 10 sekundi... Isto mi smeta i realizacija prenosa nekad... Pa juce sam besneo zadnja dva kruga jer u sred borbe se izbacuje VSC i nigde prikaz zasto. Tek posle kraja su objavili da je Karlos parkiran kraj staze. Sta mi znaci sto ostavljas kadar na Maxu i Lekleru kad nema  trkanja.... Steta za to, bas bih voleo da vidim odbranu Leklera, nisam siguran da bi Max pretekao.

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja