Jump to content

Moto Zajednica

Formula 1

Recommended Posts

• Drug član, 1048 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE

Obožavao sam ovog vozača još dok je vozio u SAD Cart šampionat. Inače prvu pobedu koja je trebala doći u F1 na samo trećoj trci mu je oduzeo otac Maxa Verstapena kojeg je obišao za ceo krug.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Trka startovala po kiši na "mokrim" gumama a Kimi startovao kao 27. i u jednom momentu došao do 9. mesta (25 krug) da bi u 44. krugu bio izguran i udario u ogradu i tu se avantura na žalost završila...

P.S. zanimljivo za sadašnja vremena da je i jedan Rus (Daniil Kvyat) učestvovao u trci u SAD i da su to dosta potencirali pre trke jer se do sad nije desilo da voze u jednoj trci vozači iz (čini mi se) osam različitih zemalja.

Promenio član Interceptor BP

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: BMW F650, Vespa nv150
On 22.8.2022. at 11:49, Interceptor BP je napisao:

Trka startovala po kiši na "mokrim" gumama a Kimi startovao kao 27. i u jednom momentu došao do 9. mesta (25 krug) da bi u 44. krugu bio izguran i udario u ogradu i tu se avantura na žalost završila...

P.S. zanimljivo za sadašnja vremena da je i jedan Rus (Daniil Kvyat) učestvovao u trci u SAD i da su to dosta potencirali pre trke jer se do sad nije desilo da voze u jednoj trci vozači iz (čini mi se) osam različitih zemalja.

Hoce li voziti do kraja sezone ili je ovo bila samo jedna trka?

• Pana, 540 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Е јесу направили смејурију од Ф1.   

Прво оно зезање на рачун Скудерије.   Свеопше исмејавање  Матије Бинота &  екипе , тактике , грешке у боксу , одустајања ...    Дал раније није било ових мрежа и сајтова па смо мање примећивали критике али  неке одлуке Ферарија и Леклеров очај  су  постале  глобална спрдачина .   

Преласци  :  Алонсо у  Астон Мартин ,  Рикардо у Алпину ако Пјастри не буде возио за њих.  Демантије , потврђена вест ,  опозив...   спорних 400милиона од укупно 1,3 милијарде  Бернијеве (91година) имовине ... 

Као у серијама  шпанскоиндијскомексичке продукције. 

• Svrati cesto, 3566 postova

Od kada pratim F1, 82 god. Sumnjivi likovi su bili u i oko F1. Varanja, afera oko ugovora i pogresnih odluka tima bilo i tada ali nismo gde imali da procitamo o tome. Na prvu, Tirelovo muvanje sa olovnim kuglicama, Alezijev potpis sa dve ekipe....

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: BMW F650, Vespa nv150

Da je ranije, pre svi drustvenih mreza, Aca informacija prenosio Formulu mozda bismo i znali za neke afere, ovako bili smo osudjeni na Veljka Petrovica i njegove inside info od Slavice Ekleston i to nam je bilo to. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1652 postova

Преноси фудбал. Више од пола утакмице нам прође у трачевима шта тетка резервног голмана екипе која ће играти следеће недеље са једном од ове две коју сада гледамо кува четвртком и како би он то боље урадио јер прати кулинарску емисију на РТС. 

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Haha 2

• Pana, 540 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Ма ови наши су онако , тек да нешто кажу.  

Озбиљни портали , званични потпароли ,  официјелни сајтови...и кад почну:   news news news     Прелази !   Не прелази !  Ипак прелази !   Не, не , не прелази!   Договор је постигнут прелази !   Ништа од договора !     

И пре је било мућкања , сензација , бомбастичних изјава, нових вести , афера  али данас је хиперпродукција.  Надао сам се да ће бар у гладијаторским спортовима бити примеренији амбијент. 

Sve je to šou...pogotovo od kad su ameri preuzeli. Ameri su doktorirali da i od najveće gluposti naprave šou i prodaju publici i sve je podređeno tome a sport ko sport pada u drugi plan.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Audi postaje većinski vlasnik Saubera tako da ulazak u f1 već tu. A priča se da će zadržati Alfa Romeo kao brend tima. Baš zanimljivo ime: Alfa Romeo-Sauber-Audi

• Drug član, 1406 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...

Полако све ово губи драж.
Само се лобира, ваља се лове, возачи се манекенишу... тркање тек негде на крају приче.

• Svrati cesto, 3566 postova
Pre 6 sati, Interceptor BP je napisao:

Audi postaje većinski vlasnik Saubera tako da ulazak u f1 već tu. A priča se da će zadržati Alfa Romeo kao brend tima. Baš zanimljivo ime: Alfa Romeo-Sauber-Audi emoji846.png

Nece.

https://www.motorsport.com/f1/news/alfa-romeo-to-end-sauber-f1-ties-at-the-end-of-2023/10358123/

Menjaju se vesti iz dana u dan. Mada juče ili prekjuče nije baš objavljeno da zadržavaju Alfa Romeo kao brend već da pregovaraju i da su na dobrom putu. Pa ipak nisu bili na dobrom putu da to i dogovore.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja