MoToM 3861 Napisano Novembar 2, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 3, 2021 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Možda u Sauber-u posle 2025. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 3, 2021 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Svakako ne pre novih pravila za motor, 2025-26. Moguce komletno sa sopstvenom sasijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Fredi je napisao: Или овако. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Trebaće malo vremena da se naviknem na ove pojednostavljenje šasije...Nekako su čudno prazni.Mada za sezonu dve počeće da ih dopinjuju kojekakvim krilcima,vorteks generatorima i.t.d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13579 Napisano Novembar 4, 2021 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ali meni ovo jako lepo izgleda u odnosu na sve ovo u poslednje vreme. Nekako ponovo lici na formulu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Predposta lja se da će ih i skratiti i suziti što nebi bilo loše jer sad su baš ogromni a neke staze nisu projektovane za takve "autobuse" pogotovo ulične pa su trke dosadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 4, 2021 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Skratiti da, suzavati nema potrebe. Sada su siroki 2 metra, 80-ih su bili siroki 2.15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 4, 2021 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, dvlns said: Ne znam ali meni ovo jako lepo izgleda u odnosu na sve ovo u poslednje vreme. Nekako ponovo lici na formulu Sad sam ušao u temu da napišem ovo isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično najlepši bolidi su bili 2007-e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 11/3/2021 at 7:47 PM, Fredi said: Svakako ne pre novih pravila za motor, 2025-26. Moguce komletno sa sopstvenom sasijom. U slucaju da VW ne udje sa Red Bullom .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Interceptor BP said: Meni lično najlepši bolidi su bili 2007-e 89,90-93,2000,2005-07 Bilo je zanimljivih kombinacija boja u manjim timovima do 95 kad su definitivno otpali entuzijasti u prvenstvu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na boje već na izgled samih bolida. Inače što se kombinacija boja tiče najdraža mi je bila Jordan- Benson sand Hedges a kasnije Buzzin Hornets. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 11/5/2021 at 6:34 AM, Interceptor BP said: Nisam mislio na boje već na izgled samih bolida. Inače što se kombinacija boja tiče najdraža mi je bila Jordan- Benson sand Hedges a kasnije Buzzin Hornets. Svaki Jordanov auto je bio lep na svoj nacin ali 7up je legendaran. Hitachi Lotus 1994 Alex Zanardi uvek kad neko spomeni hitachi meni je zadnje krilo lotusa prva asocijacija i tdk kasete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jako lep svaki Jordan, pogotovo onaj prvi sa galebovim krilom. Jedan od lepših mi je i Benetton 1992 sa podignutim nosom. Gledam sad te slike, ne mogu da povežem sa ovim sadašnjim izgledom, najluđe što vozači te ere vire iz bolida do pola ramena. Kao da ih sve vozi Rins. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moji favoriti: Ferari F1 248 iz 2006 BAR Honda iz 2007 McLaren MP4-20 2005 Promenio Novembar 7, 2021 član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Novembar 8, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad se srce zaigra od ranog jutra .. God Formiddag !! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 8, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Milky said: Bolid su zvali "mrtvački sanduk" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 8, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...zato sto je dosta vozaca poginulo u Lotusu. Ipak, matori Kolin je uvek znao da napravi tehnicki najnapredniji bolid svog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13579 Napisano Novembar 8, 2021 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli ove na promeni guma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 8, 2021 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MOTOM said: Bolid su zvali "mrtvački sanduk" Neka su ga zvali i groblje... I dan danas mi toplo oko srca kad ga vidim. Prva pljuga koju sam zapalio JPS, iz plastične cilindrične kutije. Nisam mogao da odolim. Imao sam poster na zidu, Andretti, sve drugo bilo motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Novembar 8, 2021 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, dvlns je napisao: Zamisli ove na promeni guma Tyrrell p34. Za razliku od njega Vilijams se nije pojavio u trci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Novembar 8, 2021 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...