Jump to content

Moto Zajednica

V-strom - da li kupiti DL650 2004 godiste?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: V-strom DL650

Zdravo svima,

Pitanje je sledece: Koje su razlike izmedju Stroma 650 2004 i kasnijih godista kao i da li se za razliku od cca 1000 eura isplati uzeti neki od recimo 2007 do 2009 godista... svi oni imaju neku istu (sigurno stelovanu) kilometrazu od nekih 20-30000 km.

Interesuje me bas model 2004, jer takav mi se nudi, da li ima nekih mana u odnosu na kasnije modele. :zbunjen::stabre:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ovo je taj motor... presao navodno 24000 km bez ogrebotine i u odlicnom stanju... cena 4300 eura (u Makedoniji)... primera radi, nov kod nas izadje (2011 godiste) sa odredjenom opremom (kuferi) 8500 eura, a ovi 2007 - 2009 su otprilike 5500 - 6500 ..

new-1.jpg

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Ne izgleda loše . Ako je kilometraža i veća od navedene to ne bi trebalo da bude problem.Proveri samo da nije doživeo neku ozbiljnu havariju.

ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar...

Pa da, to i jeste ono sto vuce na tu stranu, ta oprema... a kakva mu je masina i koliko je bas kilometara prosao(osim onih deklarisanih normalno) e to ce najverovatnije samo vreme pokazati :neznam:

• Ne silazi, 6516 postova
  • Motocikl: konzerviran

ne izgleda loshe na prvu loptu... uzmi u obzir da ima opreme na njemu dosta : 3 kofera , nosaci , rol-bar...

Jeste...samo to u naknadnoj kupovini kosta djavo i po...

Sto se tice kilometraze, dovoljno je da se pogleda lanac i moze da se ustanovi priblizno jel' kilometraza ta koja je na satu.

Elem, originalni lanac na Suzuki motorima (barem oni koje sam ja sreo) ima jednu PLAVU spojnicu. Posto ima entuzijasta koji mogu sa lancem da predju i 35000 (neki i vise, al' ja nisam taj) to neka ti bude okvirni reper. To naravno ne znaci da ako je promenjen da je presao mnogo vise...ali eto...25000 je kilometraza na kojoj vec treba da se razmislja o zameni, pa kao je ta spojnica tu nije presao mnogo vise od te cifre

• Drug član, 1601 postova
  • Motocikl: V-STROM

Jeste...samo to u naknadnoj kupovini kosta djavo i po...

Sto se tice kilometraze, dovoljno je da se pogleda lanac i moze da se ustanovi priblizno jel' kilometraza ta koja je na satu.

Elem, originalni lanac na Suzuki motorima (barem oni koje sam ja sreo) ima jednu PLAVU spojnicu. Posto ima entuzijasta koji mogu sa lancem da predju i 35000 (neki i vise, alBa kojoj vec treba da se razmislja o zameni, pa kao je ta spojnica tu nije presao mnogo vise od te cifre

Na Stromu nema te plave spojnice,bar na mom nema! Tesko ces utvrditi pravu kilometrazu,a meni licno je tih 24000km za motor 8 godina star u najmanju ruku sumnjiva! To mu dodje oko 3000km godisnje,bas bas malo.To ne znaci da je motor los,pregledaj ga dobro ,povedi i nekog prijatelja koji se razume u motore.Bitno je da nije bio havarisan,a po iskustvima vlasnika ovaj motor prelazi i 100 000 bez nekih intervencija!Srecna kupovina!:takoje:

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Na Stromu nema te plave spojnice,bar na mom nema! Tesko ces utvrditi pravu kilometrazu,a meni licno je tih 24000km za motor 8 godina star u najmanju ruku sumnjiva! To mu dodje oko 3000km godisnje,bas bas malo.To ne znaci da je motor los,pregledaj ga dobro ,povedi i nekog prijatelja koji se razume u motore.Bitno je da nije bio havarisan,a po iskustvima vlasnika ovaj motor prelazi i 100 000 bez nekih intervencija!Srecna kupovina!:takoje:

Mala kilometraža ne mora obavezno da bude prevara, u to si se lično uverio. Nisu svi prevaranti, ali treba biti oprezan.

• Podržavam 4

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

iz skoplja je,tako da nece nista ;)

Како ништа? Зар Македонија није друга држава?

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

ja sam skoro kupio stroma '05, nisam gledao kilometražu, niti sam pitao prodavca, jednostavno je motor dobar, diskovi odlični, uopšte stanje motora je odlično, ja da sam ga vozio 7 godina već bi bio smeće.

uz motor sam dobio fasciklu papira, manual i gluposti, izmedju ostalog i servisnu knjigu, račun za kupljen motor i račune svih delova (servisi), vlasnik 60 i neko godište, Italijan.

hoću da kažem da je km koja je bila na satu oko 35000km tačna i poklapa se sa servisima, tako da nije sve u teoriji zavere....

• Podržavam 2

• Drug član, 1601 postova
  • Motocikl: V-STROM

I kupac i prodavac su iz Makedonije!

• Podržavam 1

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

doh%21-45.gif , нисам добро :stabre:

doh%21-45.gif , нисам добро :stabre:

:lol: :lol: :lol: ... nekom se izgleda spava -_- ... :zdravo::takoje:

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: sta na'vatam

Imao sam motor star 10 godina sa 23000km na satu, takodje sam vidjao motore sa kojima ljudi predju 2-3 hiljade godisnje i sve ih je vise...motor na slici izgledao kao da je presao upravo toliko...

Isto tako znam ludake koji su menjali lanac ispod 10K ili stedise preko 40-50K (automatski podmazivac lanca je cudo)...

Jedini pokazatelj jeste kako se tebi svidja kad sednes na motor, da li zvecka na sve strane, da li je agregat mastan i da li uredno i stabilno radi, da li su plastike oklopa pomerene, da li su amortizeri sabijeni (tj. preload na max a oni i dalje mekani), u kakvom je stanju auspuh, da li treba da menjas gume tj. koliko jos treba da ulozis u njega a koliki ti je budzet, itd...

zlacjani, niksloter +1

Od silnih teorija zavere, uskoro ce i na gradjevinskim kolicima stelovati kilometrazu...

• Podržavam 1

Znaci drugari, kao sto neki od Vas vec znaju, V-strom je kupljen... pa sad, dal je dobar ili ne, to je to... meni mami osmeh a to mi se cini nekako najvaznije jel tako? :moto3:

Evo i prvih slicica ( od kad je u mom vlasnistvu)

post-23193-0-73574600-1340541023_thumb.jpg post-23193-0-35561300-1340541068_thumb.jpg post-23193-0-68032800-1340541110_thumb.jpg

post-23193-0-25554600-1340541143_thumb.jpg post-23193-0-88233900-1340541186_thumb.jpg post-23193-0-97526600-1340541254_thumb.jpg

Eto tako... sad se nekako lakse dise :zdravo:

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Odlično izgleda na slikama, verujem da je uživo još bolji.

Nego gledam i ne mogu da verujem, i imam pitanje za sve prisutne:

- Kako oprati motor pa da bude ovako čist?

• Drug član, 1080 postova
  • Motocikl: Bev 250ie.

Uh kako volim kad vidim tako cist motor.....milina....bas je lep....

Zelim ti punooooooooooo lepih i sigurnih kilometara...

Pozadrav za Skoplje...

Hmmmmm....u mom slucaju to izgleda nekako ovako....famin...axel sgrasso,cetkica za farbanje(srednje velicine)i jedna stara za zube, po potrebi sundjer i sampon, mer za stakla, WD40, neko sterdstvo za drveni namestaj(vrhunski izgledaju crne-ne farbane plastike kad se predju sa tim), jelenska i magicna krpa.....i par sati vremena :):zvizduk:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja