dzaja 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Znaci covek vise ne moze da parkira motor ispred zgrade.Pre dva dana mi je (u noci izmedju Petka na Subotu) sa Triumpha Speedtriple ukraden (skinut) auspuh Devil Race.Sve uredno i selna i srafovi,znaci neko ko je znao i doneo alat.Molim kolege da ako se slucajno negde pojavi ovaj auspuh (a nije bas toliko cest,ja sam ih slabo vidjao)da me obaveste.Nalazacu sledi nagrada.....Ne znam sta da napisem....Besan sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 28, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan e svasta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema dalje .... Stavi neku sliku ako neko od nas vidi, a ti cackaj po net-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 28, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Srbija do Tokija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 28, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno im je bilo smorno da kradu ceo motor Izvini, mala šala. Jbo bi im mamu milu lopovsku, dabogda im se ruke posušile p.s. našem komšiji su pre nekog vremena drpili katalizator sa Peugeota 500 nešto. Presekli makazama za armaturu cevi sa obe strane katalizatora i otišli. Pa ovo stvarno više nema granica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da pocnemo polako da pravimo lomacu....nema druge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja tuga i bruka nemam reci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće!?! Prosto neverovatno! Zar je opet došlo do toga, kao devedesete kada su meni ukrali šoferku sa kola!?! Zapanjen sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zar je opet došlo do toga, kao devedesete kada su meni ukrali šoferku sa kola!?! MOLIM??? Kako??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzaja 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Tuga jedna sta se radi.Jedva nadjoh neku sliku gde se vidi auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako cujem nesto javljam. Ne vidjas se po gradu,iz kog dela si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzaja 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan sa Kolonije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je opet došlo do toga, kao devedesete kada su meni ukrali šoferku sa kola!?! MOLIM??? Kako??? Nije to ništa bilo neobično u to vreme. Iseku keder i odnesu šoferku, i ti kada vidiš kola ŠOK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2603 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1622 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće!?! Prosto neverovatno! Zar je opet došlo do toga, kao devedesete kada su meni ukrali šoferku sa kola!?! Zapanjen sam Skinuli soferku ::lol: Cuo sam da ukradu rez.tocak ili akumulator,ali auspuh i soferku :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad nam je zakon takav.Više najebeš ako ne nosiš pojas nego kad ukradeš nešto što je po njihovoj proceni manje od 15.000 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 29, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru sa skuteru skinuli retrovizori tako da me nista ne cudi vise, a sto se tice policije, oni ne reaguju za sume ispod 16.000 din, osim ako nekog uhvate na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 29, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokaza da su i bajkeri ljudi. Sigurno ga nije ukrala neka baba heklara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Skidaju zmigavce, kradu auspuhe... Doslo je zadnje vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokaza da su i bajkeri ljudi. Sigurno ga nije ukrala neka baba heklara. druze mile, ukrao ga je neki skot koji ce to da proda, tesko da ima veze sa motorima, osim sto zna da imaju dva tocka i da ne moze svaka budala da ih vozi... ili bese moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan .......seme i pleme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 30, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ima neko gore zaduzen za sve...nece se taj najesti od tog auspuha...il neko njegov...sve ima svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 31, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni su drpili 2 (citaj DVA) imbus srafa sa plastika. Vrednost jednog, 1,2 evra, pa vi vid'te. Ukrali bi i vestake rodjenoj babi, ako im zatreba ili mogu nekom da utope... Nije mi samo jasno odakle im oo da se zezaju, da odvrcu srafove sa motora (ukljucujuci i sa nosaca auspuha). Pobiti govna i gotova stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzaja 0 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Steta je vec napravljena,sad moram da se snadjem(zvao sam race exaust iz Ade),da mi ne propadne sezona bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PirkeeFZR 14 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci covek vise ne moze da parkira motor ispred zgrade.Pre dva dana mi je (u noci izmedju Petka na Subotu) sa Triumpha Speedtriple ukraden (skinut) auspuh Devil Race.Sve uredno i selna i srafovi,znaci neko ko je znao i doneo alat.Molim kolege da ako se slucajno negde pojavi ovaj auspuh (a nije bas toliko cest,ja sam ih slabo vidjao)da me obaveste.Nalazacu sledi nagrada.....Ne znam sta da napisem....Besan sam.... DAJ detaljan opis auspuha! jer sam vidjao po netu kako prodaju silne auspuhe! a vidim i ljudi se zale mnogo! zato motor u dvoriste ili u krevet XD ja imam LASEROV auspuh i kad bi mi neko ukrao ! nasao bi ga MILION POSTOO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzaja 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Okacio sam sliku motora sa auspuhom,nekoliko postova ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...