meex 16 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, da ne duzim pricu, gledam da uzmem motor koji je 2007 god (po recima prodavca, uvoz iz Italije) ali po nalepnicama na oklopu i boji, mislim da je 2006 ili cak 2005. Stoga bih zamolio one koji umeju da prepoznaju razlike, da mi kazu da li postoji mogucnost da je motor sa starim tipom nalepnica proizveden 2007? Hvala! U pitanju je ovakav primerak koji je zvanicna boja za 2006. http://www.bike-parts-suz.com/thumbs/s/moto_img/suz_img_1/1000_1000/cp048659.png Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na kocionim crevima godinu proizvodnje, moze max jednu godinu da budu starija od motora.... pecat na plastikama iznutra.... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan meex, koliko se ja sećam, DL650 K7-L0 ima izmenjen motor u odnosu na K4-K6, ispunjava Euro 3 normu, pa pošto se radi o prelomnoj godini lako možeš da odrediš da li je "novi" ili "stari" tip.. Na žalost ja ti ne mogu više pomoći jer sam imao DL 1000 i njih znam do detalja po generacijama, a 650 nisam pratio. Sigurno će ti pomoći neko od stromera što ima 650, probaj i u njihovoj temi.. ukoliko ne dobiješ odgovor, možeš da mi pošalješ slike tog konkretnog motora, pa mogu da postavim pitanje na v-strom.hr, ili se još bolje sam učlani tamo pa pitaj. forum okuplja stromere iz ex ju, puno ljubitelja i entuzijasta, sjajna ekipa. tamo ćeš sigurno dobiti pomoć i savet! možda je K6, a prva registracija 2007, a prodavac se "pravi nevešt" i "ne razume baš u motore".. srećno sa novom macchinom, taj motor nema manu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,4772.0.html evo, pa malo studiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6674 Napisano Maj 28, 2012 Ne silazi, 6553 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Od modela K7 pa na dalje motor ima dve svecice po cilindru. To ti je merodavniji reper...nego kolor sema. Uostalom godina proizvodnje i godina prve registracije cesto dovode do ovajkvih zabuna (na stranu lose namere nekih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora neko da se pravi nevešt pa da ne zna kad je motor proizveden.Prosto ako je motor kupljen na početku godine malo je verovatno da je proizveden u toj godini.Na kraju krajeva bitno je stanje motora i način upotrebe i održavanje.Ovo što kaže pronto je uz moj link najmerodavnije.Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i kolege, hvala na savetima i linkovima, u medjuvremenu sam se i ja malo informisao na raznim stranama i definitivno zakljucio da je motor K6 jer nema svecicu sa strane, nosac kofera je srebrni a ne crni, nalepnice su od modela K5 i K6, komande na obe rucke su drugacije itd... i to je vishe nego dovoljno razloga da sa sigurnoscu mogu da utvrdim da nije K7. Sada mi samo ostaje da u skladu sa "novitetima", malo iskorigujemo i cenu pa ako sve bude po planu da mu napravim mesto u garazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan bolje dobro otvori oči kad budeš gledao motor...stanje i ostalo, godište i nije merilo stanja motora... pa makar imao tek jednu sezonu. obrati pažnju na sastave ooklopa i sl, da li su žabice čitave...a da i na pumpu goriva obrati pažnju, da li se "čuje" sretno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...