thelord 97 Napisano Maj 28, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Za takve stavove nemam komentar... Ako bi svi tako razmisljali krvi nikad ne bi bilo. Niko tebe ne tera da dajes krv al ne znam kako onda mozes i da ocekujes da je dobijes ako ti nedaj Boze zatreba. Ja mogu da garantujem da za sve ljude koji su na ovom, a i ranijim spiskovima ce biti krvi ako im pu pu pu daleko bilo nekad zatreba. Evo ja sam neki nazovi lekar pa dajem krv, a tebi hvala sto si probao da ljude odgovoris od humanog cina jer je to dobro zbog cega? Princip ne da komsiji crkne krava, nego jos bolje nek crkne komsija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 28, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 28, 2012 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18 KochaMatori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Maj 29, 2012 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u pravu pa evo malo cinjenica Jel neko nekad cuo da je neki lekar nekad dao krv osim ako nije ratna situacija i u pitanju je neki visoki cin vojske ili tako nesto? Ne da sam cuo, nego ih znam nekoliko I da li znate da je 1 mg u americi na primer 1$ a mi ovde trpamo pare nekome u dzep besplatno zato sto smo kao humani. Oni u americi ne znaju to sto ti znas pa daj krv, a ne dobijaju dolare http://www.redcross.org/donate/give/ Benefits of Donating It feels great to donate! You get free juice and delicious Keebler® cookies. It's something you can spare – most people have blood to spare... yet, there is still not enough to go around. You will help ensure blood is on the shelf when needed – most people don't think they'll ever need blood, but many do. You will be someone's hero – in fact, you could help save more than one life with just one donation. Eto bio si u pravu - dobijaju nesto zauzvrat: zadovoljstvo sto si nekom pomogao, sok i kekse! Ako to prodaju eto para!! Tamo izdrkas pa dobijes pare a ovde muda. To se zove banka sperme i to se placa Benefits of Becoming a Donor You help someone have the family they always wanted. You receive free ongoing health screening. You learn your fertility and genetic history. You are paid $100 for every ejaculate that meets minimum sperm count. You are paid $500 when you complete the exit blood test You are paid $100 for providing us with a chidhood photo. Kolega sa faksa je dao krv jedno 15 puta O negativna ili tako neka retka grupa i kad je imao saobracajku koma dali mu ku... da izbije oci, dao 100 e za 2 deci krvi za operaciju. Krv je u pakovanju od 450 mililitara, mozda su mu malo odlili? Vidi sa njim Da li je potrebno ici dalje? Dati krv kad je hitno clan porodice ne daj boze ili tako nesto u redu. A ovako nikako, niti je zdravo niti pametno. Dajte cinjenice ako nisam u pravu. Gomila nekih ljekara smatra da je zdravo dati krv, a svi ljudi kojima je krv bila potrebna smatraju da je to pametno Sve ove cinjenice postoje na internetu. Mozda ne bi bilo lose da sam nesto provjeri prije nego sto napises 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. U pravu ste tako je. Nisi u pravu pa evo malo cinjenica Jel neko nekad cuo da je neki lekar nekad dao krv osim ako nije ratna situacija i u pitanju je neki visoki cin vojske ili tako nesto? Ne da sam cuo, nego ih znam nekoliko I da li znate da je 1 mg u americi na primer 1$ a mi ovde trpamo pare nekome u dzep besplatno zato sto smo kao humani. Oni u americi ne znaju to sto ti znas pa daj krv, a ne dobijaju dolare http://www.redcross.org/donate/give/ Benefits of Donating It feels great to donate! You get free juice and delicious Keebler® cookies. It's something you can spare – most people have blood to spare... yet, there is still not enough to go around. You will help ensure blood is on the shelf when needed – most people don't think they'll ever need blood, but many do. You will be someone's hero – in fact, you could help save more than one life with just one donation. Eto bio si u pravu - dobijaju nesto zauzvrat: zadovoljstvo sto si nekom pomogao, sok i kekse! Ako to prodaju eto para!! Tamo izdrkas pa dobijes pare a ovde muda. To se zove banka sperme i to se placa Benefits of Becoming a Donor You help someone have the family they always wanted. You receive free ongoing health screening. You learn your fertility and genetic history. You are paid $100 for every ejaculate that meets minimum sperm count. You are paid $500 when you complete the exit blood test You are paid $100 for providing us with a chidhood photo. Kolega sa faksa je dao krv jedno 15 puta O negativna ili tako neka retka grupa i kad je imao saobracajku koma dali mu ku... da izbije oci, dao 100 e za 2 deci krvi za operaciju. Krv je u pakovanju od 450 mililitara, mozda su mu malo odlili? Vidi sa njim Da li je potrebno ici dalje? Dati krv kad je hitno clan porodice ne daj boze ili tako nesto u redu. A ovako nikako, niti je zdravo niti pametno. Dajte cinjenice ako nisam u pravu. Gomila nekih ljekara smatra da je zdravo dati krv, a svi ljudi kojima je krv bila potrebna smatraju da je to pametno Sve ove cinjenice postoje na internetu. Mozda ne bi bilo lose da sam nesto provjeri prije nego sto napises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 30, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u pravu pa evo malo cinjenica Jel neko nekad cuo da je neki lekar nekad dao krv osim ako nije ratna situacija i u pitanju je neki visoki cin vojske ili tako nesto? Ne da sam cuo, nego ih znam nekoliko I da li znate da je 1 mg u americi na primer 1$ a mi ovde trpamo pare nekome u dzep besplatno zato sto smo kao humani. Oni u americi ne znaju to sto ti znas pa daj krv, a ne dobijaju dolare http://www.redcross.org/donate/give/ Benefits of Donating It feels great to donate! You get free juice and delicious Keebler® cookies. It's something you can spare – most people have blood to spare... yet, there is still not enough to go around. You will help ensure blood is on the shelf when needed – most people don't think they'll ever need blood, but many do. You will be someone's hero – in fact, you could help save more than one life with just one donation. Eto bio si u pravu - dobijaju nesto zauzvrat: zadovoljstvo sto si nekom pomogao, sok i kekse! Ako to prodaju eto para!! Tamo izdrkas pa dobijes pare a ovde muda. To se zove banka sperme i to se placa Benefits of Becoming a Donor You help someone have the family they always wanted. You receive free ongoing health screening. You learn your fertility and genetic history. You are paid $100 for every ejaculate that meets minimum sperm count. You are paid $500 when you complete the exit blood test You are paid $100 for providing us with a chidhood photo. Kolega sa faksa je dao krv jedno 15 puta O negativna ili tako neka retka grupa i kad je imao saobracajku koma dali mu ku... da izbije oci, dao 100 e za 2 deci krvi za operaciju. Krv je u pakovanju od 450 mililitara, mozda su mu malo odlili? Vidi sa njim Da li je potrebno ici dalje? Dati krv kad je hitno clan porodice ne daj boze ili tako nesto u redu. A ovako nikako, niti je zdravo niti pametno. Dajte cinjenice ako nisam u pravu. Gomila nekih ljekara smatra da je zdravo dati krv, a svi ljudi kojima je krv bila potrebna smatraju da je to pametno Sve ove cinjenice postoje na internetu. Mozda ne bi bilo lose da sam nesto provjeri prije nego sto napises Ovaj post zahteva više od plusića. RESPECT direktore! Da dodam, Svetska zdravstvena organizacija je u 1997. godini postavila za cilj da sva krv, koja se uzima za potrebe transfuzija u svetu, dolazi od strane dobrovoljnih davalaca (nasuprot plaćenim donacijama, koje u suštini i nisu donacije). Do 2006. godine, naša zemlja je bila jedna od 49 zemalja od ukupno 124 zemlje koje su bile predmet istraživanja, u kojoj se krv (uključujući i krvne produkte) prikupljala isključivo na dobrovoljnoj bazi. U SAD se ne plaća za davanje krvi per se, ali se još uvek plaća npr. za donacije krvne plazme, jer se kod plazmafereze zahteva od davaoca da više puta daje krv u razmaku od po dve nedelje. Plaća se $20 po davanju, a to se smatra naknadom za utrošeno vreme, a ne za datu krv. Prosto je, Ameri uzimaju 4.5 dana odmora godišnje u proseku, pa je razumljivo što ima malo zainteresovanih za besplatno donatorstvo koje iziskuje veći utrošak vremena. Izvor nama dobro poznat, besplatna enciklopedija, pogledati pod blood donation. Ne stavljam eksterni link, da mi ne bi obrisali post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se pridruzio, ali sam jos uvek pod terapijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 30, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Dodji bar da se provozas sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Maj 30, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kako bez pripadnika gej-roma? 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student ...i to dolazim Afrikom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Maj 31, 2012 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student 22. Sasha P Oprao sam motor,a imam viška krvi i dobru volju.... Jedino novca nemam,pa ako neko imam neka mi ponese. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Maj 31, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para treba? Nista nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa kupoprodajnim ugovorom koji ću rešavati u subotu u prepodnevnim časovima...ako ne stignem na skup kod Arene vidimo se na trgu.. Da smirim nervozu nek me malo iscede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 31, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student 22. Sasha P 23. SuperPOP Na davanju sam 100%, a na vožnji ako posao dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Maj 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i devojke, vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 31, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci i devojke, vidimo se sutra Xaxaxaxa, dobar post. Ako neko ujutro zapali do Arene, umesto na posao, bar će da se provoza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Jun 1, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student 22. Sasha P 23. SuperPOP 24. SharkY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 1, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan upisujem se i ja......zeza me kopiranje, pa ko je sledeci neka i mene upise...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 1, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student 22. Sasha P 23. SuperPOP 24. SharkY 25. Zeka Peka i drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da se dodamo i mi... 1. thelord 2. Arakis i Goca 3. NOTORIOUS 4. Hacky 5. Dejan Nešković +1 6. Boki.64 7. Vlada#4 i Rada 8. Sinclair 9. Dejan Intruder 10.BrmBrm 11.vukmarko 12.Djuxy 13. Zille-nbg 14. Hogar strašni 15. Severian 16. lawyer 17. Loshmi Capo 18. KochaMatori 19. Pablo 20. Urban Cruiser 21. Student 22. Sasha P 23. SuperPOP 24. SharkY 25. Zeka Peka i drugari 26. Salez i Salezica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jun 1, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Vidimo se sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Jun 1, 2012 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U papak, ja dao krv 14. V Svratiću sutra kao podrška i da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jun 1, 2012 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno da svratis da napravis koju fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...