O l e g 118 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kombinacija Alpovih (Hvala!) track-ova Valjevskih planina i nekih mojih, odlicna ruta za dvodnevnu voznju. Bazna tacka je Pasna Ravan, povratak u Beograd preko Maljena. Umerena ruta sa par izazova. Debelo Brdo, Povlen, Maljen april 2015..GPX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miklavc 16 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Trebam pomoć. S prijateljima bi prošli Bosnu Srbiji na putu na dnu karte. Tko zna kakav off-road rute na putu? Motora sta LC4 640 Enduro i LC4 640 Adventure Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan To su lokalni magistralni putevi sa povremeno lošijim asfaltom. Ali sa vašim mašinama ne bi trebao da bude problem čak i da je makadam... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, daj logove Pestera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 18, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 18, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo pozajmili ovaj trek sa freebiking.org sajta. Odvozali obe rute (koje smo dodatno prosirili konsultujuci lokalce) u danu. Izadje oko 200km i iskreno, malo je napeto da se vozi u jednom danu. Dva bi bilo idealno. Trek Golije od prvog dana nemam jer smo tu koristili alternativne metode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Aha, poznati su mi ti isti zapisi sa stazeibogaze sajta. Ajde, nesto napisi o terenu. Mladen mi rece da mozda bas i nije za voznju u dvoje, sa druge strane, sa slika koje sam video mi, bar Pester, deluje prilicno zgodno za dvojac. Da ne kazem da izgleda kao neasfaltirani autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da predlozi neku dobru aplikaciju za Windows fon da moze da cita ove nase vanasfaltne trekove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Radovane ja ti koristim OSMAND app na androidu, ne znam jel to prave za windows phone. Uglavnom google earth upalim, fino nacrtam track po želji i iz XML formata prebacim ga onilne u GPX format, pošaljem na telefon mailom i ucitam u Osmand i samo gas, radi savršeno. Ako nisi našao za windows phone onda fino nabavi android i udri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Mart 9, 2017 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko predlog ili ideju kako od Smedereva doći do Topole ili Aranđelovca nekom smislenom vanasfaltnom varijantom? Ima li tu uopšte nešto zanimljivo za videti i provozati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 10, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno pitanje. Na žalost, ja nemam pojma. ALI, imaš odličan semi-off asvalt od Smedereva do Mladenovca, preko Vodnja Od Mladenovca onda možeš kroz Koraćicu da se popneš na Kosmaj pa kroz šumu off-om da se spustiš na stari Aranđelovački makadam. E taj deo je divota Aranđelovac-Topola nema vanasvaltnog ali opet, svi putevi između ta dva su 'semi'. A možeš i da kreneš Bukuljom kroz šumu ka Bosuti (vrv mnogo blata u ovo doba godine) pa seoskim šoderima držiš pravac Vukosavci/Gornja Trešnjevica pa kud izbiješ na Topolu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Mart 10, 2017 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na informacijama. Pogledaću malo po karti kada uhvatim vremena. U suštini mi treba neki zanimljiv put od Smedereva do Rajca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 10, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao pre dve godine od Aranđelovca preko Rajca na Taru. Pravolinijski. Imaš putopis, 'Makadamima zapadne Srbije'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Mart 10, 2017 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Od Rajca pa na dalje znam kuda bih, tu nema greške Putopis sam svojevremeno čitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hladimir 10 Napisano Mart 13, 2017 U prolazu, 31 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Africa RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što gomila trekova ne može da se skine jer ih više nema. Nijedan iz Peščare neće nažalost. Ima li to neko da opet postavi ako vas ne mrzi. Da idem i ja tamo. Možda bi i još neko da skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 17, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tracklog za Peščaru... http://www.igor-nedeljkovic.info/Pescara.kmz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 19, 2017 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page-14#entry1941780 https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page-9#entry1819083 https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page-7#entry1769636 https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page-5#entry1722316 https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104261-srbija-bez-asfalta/page-4#entry1702851 Otvori stranu i skini trek koji ti treba. Nadam se da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 3, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo trekova po Kučaju, što sam prošao krajem avgusta solo. Prvi dan drugi deo i ceo drugi dan su nečiji trekovi od ranije dok smo Icatenej i ja smislili prvi dan prvi deo. Komplet oba dana su fenomenalni, može opušteno i sa bedevijama da se prođe, sem na jednom mestu posle česme Barbušin prva desno u planinu ka Barama, gde bi se malko morali potruditi. Prvi dan oko 110km, drugi dan oko 72km koji mogu opušteno da se prošire do 100+ drugi dan.kml prvi dan drugi deo.kml prvi dan prvi deo - Od Žagubice ka kanjonu Perasti.kml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 20, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan projekat 34000km besplatnih trekova po celoj Evropi http://www.transeurotrail.org 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 29, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jun 22, 2018 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko sa sigurnošću da potvrdi da li je put preko vojnog poligona na Pasuljanskim livadama zvanično otvoren za saobraćaj ili se prolazi "onako"? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Taj poligon VS koristi redovno za svoje aktivnosti (povremeno čak i veliku brezovicu). Dosta puta prošao opušteno ali jedanput nas straža vratila sa ulaza u V brezovicu i jedared sa pasuljana. Znači nema pravila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 23, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene su jednom vratili sa Pasuljana. Ima okoloobilaznica, zavisi na koju stranu želiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 24, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su vežbe u toku, straža će te zaustaviti i vratiti. Inače se normalno prođe. Od Troglan bara, kada kreneš ka Pasuljanama, ako te zaustave, možeš da se vratiš vrlo malo nazad i da skreneš na jedan put ka Senjskom rudniku. Ima taj put na jednom od mojih trekova ovde postavljenih. Ne vidi se na prvi pogled i zna da bude i zarastao jer se uglavnom koristi za izvlačenje drva, ali je uvek prohodan bez obzira na vežbe. Tako mi je makar rekao vojnik svojevremeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 155 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 51 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je.... taj potez oko Pasuljanskih livada je u stvari najveći vojni poligon na balkanu ;-) i tamo se izvode vojne vežbe. Ne samo vojska nego i razne jedinice MUPa... kada se izvode vežbe onda se put zatvara, obeležava trakama i tablama, i na glavnim prilazim stoje stražari koji zbog bezbednosti ne dozvoljavaju prolaz! To je procedura i sasvim je OK... čak i lokalno stanovništvo obaveštavaju da ne izvode stoku na pašu, ne seku šumu itd... nisu dozvoljene nikakve aktivnosti u tom delu dok se izvode bojeva gadjanja i vežbe! Ja sam redovno po službenoj dužnosti dobijao depeše kada se i u kojim terminima izvode vežbe! Ako planirate voziti u tom delu Kučaja nije loše se informisati o njihvoim aktivnostima, kako ne bi bilo vraćanja i skretanja sa planiranih tura :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...