Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Bas je trka danas bila skroz nezanimljiva . Smoirise me. :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, kakva drama... da sam ja Rossi-evac izašao bih na trg Republike da proslavim!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Izgiubih na kladionici! Uvali se Rossi na drugo mesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, kakva drama... da sam ja Rossi-evac izašao bih na trg Republike da proslavim!! Ja sam krenuo, aj sa mnom, ja castim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad, da vas cujem :). Viva Vale... ps. opet u sport kafeu, sam, audio na poljskom ali jbg, vredelo je sve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaauuuuuhhhh... opet imam srčane tegobe... JEDAN JE DOKTORRRRR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je pobedio :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo u italiji ludnica...idemo doktore, mnogi su te rano poslali u penziju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dal' je ruka, Andrijana ili Valetnina krivac za trece mesto? Lalajko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan HA HA HA HA HA to crank zasmejao Bravo Valeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A Pedrosa?!? On je takva promašena investicija da bi mogao da uđe u udžbenike. Ko zna ko je sve mogao da dobije šansu na, očigledno odličnom, Repsolu da ga Puig nekim zakulisnim radnjama nije zaheftao za sedište. Ako ih ne pedaliraju na kraju sezone teški su kreteni. Spies... Od sada navijam za Bradla!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zeljkamp gde ste ZURKA !!! hahaha Go VALE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... posle duzeg vremenskog perioda mogu reci da je bila dobra trka... steta za Dovija sto je pao a za Valeta sta reci sto vec nije napisano... njega hvaliti i nije neophodno jer tesko da ce se roditi novi THE DOCTOR ... nadam se da ce doci do poboljsanja masine pa ce uvek biti u prilici da se bori za podijum jer su jedino tako zanimljive trke... p.s. sta li je Stoneru rekla zena posle trke, hahahahaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Samo cekam proglasenje, pa odo da cascavam. To crank imas poziv, castim za ovo drugo mesto i Lalajka naravno cim se vidimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Spies ima CRT masinu obilazio ga Ellison pa odlucio da se ne blamira vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo Rossi drugi odjednom 19 ljudi prati ovu temu istovremeno hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan to_crank, mani sada priču o Pedrosi, Spiesu i Bradlu, reci nam nešto o Stoneru? Koji je bio? Nisam video kraj trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan to_crank, mani sada priču o Pedrosi, Spiesu i Bradlu, reci nam nešto o Stoneru? Koji je bio? Nisam video kraj trke Aćime, nemojh da se praviš da se raduješ zbog Lorenz-ove pobede, izađi iz plakara reci svima da se kaješ što si pretrčao kad je Rossi-u bilo najteže... sad su radosni, oprostiće ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Spies $ 1 000 000 motor, a on muljavi. Trebaju Japanci da mu daju mac za harakiri momentalno. Nisam baš za harakiri, ali bi ga pod hitno trebalo zarotirati sa Crutchlowom ili Doviciosom. Jel to beše ne može u toku sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 20, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zeljkamp gde ste ZURKA !!! hahaha Go VALE!! To Crank bira, meni je svejedno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, nemojh da se praviš da se raduješ zbog Lorenz-ove pobede, izađi iz plakara reci svima da se kaješ što si pretrčao kad je Rossi-u bilo najteže... sad su radosni, oprostiće ti. Reći ću istinu, kao i uvek, a za razliku od tebe - veoma mi je drago što je Yamahin vozač pobedio, a još više što vas je Rossi naguzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Spies u SBK ili CRT , Rossi kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, nije arm-pump, sada je ipak rossitis. He, he, to_crank herojski brani čast papučara, a Lalajko je onoliki izgleda utekao u mišju rupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 20, 2012 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, nemojh da se praviš da se raduješ zbog Lorenz-ove pobede, izađi iz plakara reci svima da se kaješ što si pretrčao kad je Rossi-u bilo najteže... sad su radosni, oprostiće ti. Reći ću istinu, kao i uvek, a za razliku od tebe Ko o čemu kurva o poštenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Acime tebi dublo slavlje moji ukucani me vec spopali za cast ... kazu ko zna kad cu ponovo imati sanse da castim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...