djura 28 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znate da mi je mali bata kupio jedan motor, koji jos samo Obelixu moze da se svidi... E pa, odem ja i taj Illinois...napravim mu sacekusu na parkingu....prvo sam ga cuo, a posle pola sata sam ga i video... A lepo mu stoji...steta da ga zapalim A onda sam sacekao da padne mrak i da se saobracaj malo razredi jer sam cuo da za 200 konja treba malo prostora ipak... Dosta sam pozirao, ostavim mu audi pa nek je jebe a ja da vidim sta to kupuju mala deca po Amerikama Majko bozja, kako ono ide :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Imao sam utisak da su mi sve vreme oba tocka u vazduhu....jebem ti oca i sve zivo....god damn...kad su i dali ovo u prodaju i kad ga je ovaj kreten kupio!! Mislim da u leru probijam sve zakone u drzavi Illinois!! Sve to iz dva ovakva Ovde svaka shusha kupuje 2bros. E dodje mi da vratim moje, nego obecao sam Yomanu i Bojanu neku svirku, pa mi malo bez veze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan aaa koliko može da razvijeee... :-[ :-[?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan djruo tebra jer to ZEZEER? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 24, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to neko opet "Ф" - ira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to neko opet "Ф" - ira ;D Definitivno slika br. 3 ponovo pokusaj poziranja u ф ;D ;D Jel to u USA zabranjena voznja sa tangicama do pola ledja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kod vas je ta crnachka nit bash jaka u porodici.. May the Black be with you! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Znam da zx 6r u americi ima manju snagu(blokirani su na elektronici), jel to slučaj i sa ovim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan djura pošto si valjda prekršio sve zakone tamo, kakav je osećaj kršiti ih u americi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da zx 6r u americi ima manju snagu(blokirani su na elektronici), jel to slučaj i sa ovim?? Ja za ovo nisam znao, u USA npostoji ogranicenje snage, jedino malo Kalifornije zajebava sa svojim standardima o zagadjenju pa su motori za kaliforniju malo slabiji od ostalih. Bio sam u krivu moram priznati evo citat: "(As with the previous gen ZX-6R, ECU tuning on U.S. and Canadian models has strangled the top-end power by closing the exhaust powervalve at high revs to meet noise regulations. The European model makes a claimed 123.3 ponies, a healthy boost of almost 7, plus it allows the engine to pull stronger up top, making its peak power 1500 rpm higher. This might be sad, but only if we didn't know how to trick the ECU to default to the Euro spec settings with a free 5-minute mod you can read about here.)" A evo ga i citav clanak: http://www.biketestusa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=4090 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Octobar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovo nisam znao, u USA npostoji ogranicenje snage, jedino malo Kalifornije zajebava sa svojim standardima o zagadjenju pa su motori za kaliforniju malo slabiji od ostalih. Bio sam u krivu moram priznati evo citat: "(As with the previous gen ZX-6R, ECU tuning on U.S. and Canadian models has strangled the top-end power by closing the exhaust powervalve at high revs to meet noise regulations. The European model makes a claimed 123.3 ponies, a healthy boost of almost 7, plus it allows the engine to pull stronger up top, making its peak power 1500 rpm higher. This might be sad, but only if we didn't know how to trick the ECU to default to the Euro spec settings with a free 5-minute mod you can read about here.)" A evo ga i citav clanak: http://www.biketestusa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=4090 Čitajući ovaj članak, vidim da su im specifikacije drukčije od europskih! Njima max snagu razvija na 12 500 okretaja, dok u europi ja max snaga na 14500 okretaja! Čitam strane forume(kawi forums, zx forum) i našli su caku kako zeznut ecu da ima iste specifikacije kao i kod nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovo nisam znao, u USA npostoji ogranicenje snage, jedino malo Kalifornije zajebava sa svojim standardima o zagadjenju pa su motori za kaliforniju malo slabiji od ostalih. Bio sam u krivu moram priznati evo citat: "(As with the previous gen ZX-6R, ECU tuning on U.S. and Canadian models has strangled the top-end power by closing the exhaust powervalve at high revs to meet noise regulations. The European model makes a claimed 123.3 ponies, a healthy boost of almost 7, plus it allows the engine to pull stronger up top, making its peak power 1500 rpm higher. This might be sad, but only if we didn't know how to trick the ECU to default to the Euro spec settings with a free 5-minute mod you can read about here.)" A evo ga i citav clanak: http://www.biketestusa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=4090 Čitajući ovaj članak, vidim da su im specifikacije drukčije od europskih! Njima max snagu razvija na 12 500 okretaja, dok u europi ja max snaga na 14500 okretaja! Čitam strane forume(kawi forums, zx forum) i našli su caku kako zeznut ecu da ima iste specifikacije kao i kod nas! Imas to i u ovom clanku sto sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Octobar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno si pozer kakvog nema. Bruko jedna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...