PECA BMW 1121 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene na 2.13 crna beretka evo i mene 2:43 - 2:45 stojim na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan momci svaka cast nemam reci!!!Dace Bog da sledece godine krenem sa vama.Video sam vas na autoputu i oducevio sam se brojnoscu,a tek su se prikljucivali ljudi usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 3, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac - u'vatio si i nas pred kraj, mi smo ;ekali da svi odu da sam znao da te gađam onom rakijom što sam je poneo... Pitaj Dzoksa kakva je (bila ) Eh da si... rešio bi mi bar jedan problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 3, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac - u'vatio si i nas pred kraj, mi smo ;ekali da svi odu da sam znao da te gađam onom rakijom što sam je poneo... Pitaj Dzoksa kakva je (bila ) Eh da si... rešio bi mi bar jedan problem. Па...... Била је Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jul 3, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ne pije, nije on alkoholicar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jul 4, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan a ne ne nikako, nisam to ni rekao, on je samo bio degustator pikantnog domaćeg alkoholnog pića И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. kapa dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Jul 4, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Da li je uopšte moguće reći još nešto nakon ovakvog obrazloženja!? Da li je moguće bolje objasniti zašto činimo to što činimo? Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 4, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan И није тодалеко, 4 сата вожње и није то негде тамо, то је ту, врло близу, и не живе тамонеки...већ Марко, Илија, Дејан, Мирослав, Владо, Марина, Славица..... Људи којиимају своје животе, са избором да остану на почетку Србије и да нас подсећајушта су праве вредности. И накрају знам да ће моја застава стојати на мом мотору, сада малко више него досад, мало поноснија него до сад и мало јача него до сад и ту ће бити док год јабудем седео испред ње, јер другу немам нити је желим. Cu usvojim i tebe i Violetu . Може, где нас водиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Jul 5, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja nadovezem na temu, nisam stigao jer se putovanje od Mitrovice produzilo preko Kopaonika, Djavolje varosi, Nisa , Srebrnog jezera..... Slike sada a snimak ce da saceka upload. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Evo napokon i ja da kazem koju za dnevnik,mada Dzoks je vec sve rekao Bilo je kao i svaki put kad je bajk rock misija,puno emocija,druzenja i iznad svega ljubav i cvrsto prijateljstvo bajkera i nase brace na Kosovu Ovom prilikom poseban pozdrav i sa nasu bracu iz mk Kosovski vitezovi i mk 028 i zahvalnost za lep i domacinski docek Vidimo se i dogodine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko info dal je zaostala neka maijca neka mi pusti PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 11, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko nekih slika? Ajde neka stavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jul 11, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto je i moja žena napisala o ovome http://www.dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri-pisu/autori/vanja-milivojcevic/djurdjevdanski-izbori-i-vidovdanska-vlada.php 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 12, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Lep tekst, super prica. Podrzavam tu pricu i opciju. Ako nije bezobrazno pitanje, supruga je istoricar ili istoricar amater. (pitam zato sto sam veliki zaludjenik za istoriju) Pozdrav i sve najbolje oboma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jul 12, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odgovorio sam ti na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ljubi svoju dragu zenicu. Ti si srecan covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...