kvile 2 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da kupim novu kacigu posto ne mogu da nadjem za moju vizir koji je pukao, pa me zanima neka kaciga oko 200 evra(nova) vasa iskustva i neki predlog gde bih mogao na teritoriji Bg-a da kupim istu. Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan full face?flip up?jet?...kakva kaciga?za koji motor?kakve zahteve imas?kakav ti je vizir na motoru? daj malo obrazlozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 11, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preeeeezadovoljna Skorpion kacigama! Saljem ti na pp gde ih imas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan full face?flip up?jet?...kakva kaciga?za koji motor?kakve zahteve imas?kakav ti je vizir na motoru? daj malo obrazlozi! Ma full face, Kawasaki ER-6F mislim da se vidi na avataru... Zahteva naravno da bude sto bolja, znam da su oko 500 one bas do jaja, ali ne daje mi se toliko trenutno za kacigu....kapiram da ima neka srednja dobra klasa za 200-250 max.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preeeeezadovoljna Skorpion kacigama! Saljem ti na pp gde ih imas... i ja moju exo 1000 jako volim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi HJC Fg-15, imas je u guevara za oko 200 evra Odlicna kaciga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2003 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1109 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim shark, ok su skroz, mozda su malo "plice" za razliku od nekih, a mislim da ih mozes naci i za ok cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi NOLAN N85, za samo 199,99 evra. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=130&anzeige=0&page=3&artnr_gr=215580 Probaj u Beogradu, pa naruci iz Luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas par Nolan kaciga, i sve su manje vise oko 30 000, ali ima jedna za 21 300 mislim da je ili clasic ili special nisam siguran http://www.mototradegroup.com/nolan/nolan/n85.php ...sta mislite jel to ok kaciga/cena? Hvala matori skoknucu sutra i do Gevare da vidim i tu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad vec ides u gevaru,probaj EGO Caberg......i idi vidi exo 1000 skorpion...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Maj 12, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preeeeezadovoljna Skorpion kacigama! Saljem ti na pp gde ih imas... i ja moju exo 1000 jako volim Slozila bih se, nista udobnije nisam stavila na glavu. Mislim da imaju odlican odnos cena-kvalitet. Neko je pomenuo Caberg Ego, ona se meni cini kao super kaciga. Dvoumila sam se izmedju nje i moje sadasnje skorpion exo500 zbog dostupnih velicina izbor je pao na exo500. Sa cenom su tu negde i imaju slicnu "opremu". volela bih ukoliko neko ima EGO da napise koliko je zadovoljan onim sistemom ventilacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5113 Napisano Maj 12, 2012 Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam Caberg EGO, i prezadovoljan sam kacigom Ono gore čak retko koristim, ali to je do mene, imam čudan trip sa vetrom i glavom. Ne volim ni da vozim sa podignutim vizirom a spuštenim onim drugim za sunce, kao što većina vozi. I nije mi nikada vruće, a crna je. Što se tiče buke, meni je tiša od BMW sistema 5, Arai NRa i neke Suomy ćaletove. Preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 12, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Blago svima vama koji imate toliki izbor kaciga, ja sam ih do sada probao jedno min 50 razlicitih modela, full-half face, jet, flip, cross etc, sto ukljucuje sve kacige iz giga store Louisa i jos par radnji po Nemackoj, odgovara za sad samo jedna, Schuberth S1 Pro (uzimam cim prelomim), ovo sve drugo mi fizicki ne odgovara moze da prodje ali nije to to, a ni psihicki posle 5min drzanja na glavi, narrow shaped head, iako mi glava izgleda "normalno" nisam ni znao da mi se izbor kaciga svodi na svega par ako ocu da bude perfect fit. Mozda vam ovo pomogne pri izboru, mene uglavnom interesuje samo jedna stvar kod kacige a to je "da pasuje savrseno" i da bude sto laksa http://www.webbikewo...lmet-shapes.htm http://www.webbikewo...met-weights.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si uzeo kacigu Kvile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel si uzeo kacigu Kvile? heheh desi tebra, nisam jos ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u mass company AGV kacige,imaju bas dosta modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preeeeezadovoljna Skorpion kacigama! Saljem ti na pp gde ih imas... i ja moju exo 1000 jako volim Slozila bih se, nista udobnije nisam stavila na glavu. Mislim da imaju odlican odnos cena-kvalitet. Neko je pomenuo Caberg Ego, ona se meni cini kao super kaciga. Dvoumila sam se izmedju nje i moje sadasnje skorpion exo500 zbog dostupnih velicina izbor je pao na exo500. Sa cenom su tu negde i imaju slicnu "opremu". volela bih ukoliko neko ima EGO da napise koliko je zadovoljan onim sistemom ventilacije Gde imaju te kacige da se pogledaju, bio sam malo pre do Gevare i nisam nesto zadovoljan ovim HJC kacigama...ima jeftinih ali su mnogo ruzne, a ove lepse i bolje su preko 40 000, a toliko mi se ne daje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Skorpion imaš u Maxmomentu u Karadjordjevoj,,Odlične kacige , imao sam exo 700, a sad nosim exo 450 sa "HelmetPump", ...omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obliku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige....bla,bla,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skorpion imaš u Maxmomentu u Karadjordjevoj,,Odlične kacige , imao sam exo 700, a sad nosim exo 450 sa "HelmetPump", ...omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obliku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige....bla,bla,,, Bio sam i tamo i nisam iskreno nesto odusevljen, vidim da su made in China, plastika koja ima na kacigi nekako mi je sva rasklimana a i modeli mi e preterano ne svidjaju(moje misljenje) a s'obzirom da kod nas u radnjama izbor je sveden na to da molis boga da ubodes velicinu tvoju da imaju i da je iole dobra izbor mi je spao na http://www.motoin.de/images/product_images/original_images/nolan-n85-stylish-weiss-metallic-13247_0.jpg jer da porucujem sta bih ja hteo morao bi da cekam po mesec dana a ne ceka mi se jer ce lepo vreme i voziiii mi se Mozda je malo zenska sara ali sta da radim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve kacige Held strato flipap sa naocarima za sunce,sive.Velicina M i S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj da gledas na marku ,sare i td. samo kaciga koja ti je udobna i ispunjava tvoje zahteve to uzmi!! Ja imam kriterijum kod svake kacige koju kupim,da ima nesto bolje od stare sta mi je smetalo, falilo.Udobnost na prvom mestu,lako skidanje sa glave anti frog i td..... i kad sve to ispunjava ja je kupujem i to je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali to sto meni odgovara je oko 50 000, sada sam bio da kupim Nolanovu N85 razmenim pare i sve kada ono kopchanje mi nikako ne odgovara. Navikao sam na race kopcanje, a ovo sto Nolan ima je neka plastika koja me seche po grlu kako god da podesim...Koliko vidim potrajace ova borba posto i nema bas neki izbor kod nas. Ima kaciga koje odgovaraju ali fazon u jednoj boji koja mi se ne svidja i sve tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi HJC Fg-15, imas je u guevara za oko 200 evra Odlicna kaciga ja sam uzeo HJC CL-15 (draco) i prezadovoljan sam za sad samo ne znam kakva je razlika izmedju Fg i Cl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali to sto meni odgovara je oko 50 000, sada sam bio da kupim Nolanovu N85 razmenim pare i sve kada ono kopchanje mi nikako ne odgovara. Navikao sam na race kopcanje, a ovo sto Nolan ima je neka plastika koja me seche po grlu kako god da podesim...Koliko vidim potrajace ova borba posto i nema bas neki izbor kod nas. Ima kaciga koje odgovaraju ali fazon u jednoj boji koja mi se ne svidja i sve tako Ja sam kupio skoro novu kacigu probao sam jedno 20 kaciga usi mi odpale probah UVEX Discovery koja je kao pravljena po mojoj glavi i ima sve sto meni treba.Bilo neko snizenje sa 150 pala na 80 i naravno odma sam je kupio Polako samo i nezuri ako vec imas neku kacigu koristi je dok ne izaberes pravu za sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali to sto meni odgovara je oko 50 000, sada sam bio da kupim Nolanovu N85 razmenim pare i sve kada ono kopchanje mi nikako ne odgovara. Navikao sam na race kopcanje, a ovo sto Nolan ima je neka plastika koja me seche po grlu kako god da podesim...Koliko vidim potrajace ova borba posto i nema bas neki izbor kod nas. Ima kaciga koje odgovaraju ali fazon u jednoj boji koja mi se ne svidja i sve tako Ja sam kupio skoro novu kacigu probao sam jedno 20 kaciga usi mi odpale probah UVEX Discovery koja je kao pravljena po mojoj glavi i ima sve sto meni treba.Bilo neko snizenje sa 150 pala na 80 i naravno odma sam je kupio Polako samo i nezuri ako vec imas neku kacigu koristi je dok ne izaberes pravu za sebe! Ne znam ni gde vise da gledam...Ako ima velicine ne svidja mi se shara na kacigi, ako mi sve odgovara nema velichine...izbori u nasim radnama su bas nikakvi...opet cu morati preko da kupujem kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...