Jump to content

Moto Zajednica

BJB dan na stazi, 10. Jun 2012

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Kako navak prodaje termine za invididualnu vožnju ako je bjb zakupio ceo termin od tri sata?

Imaju sat vremena izmedju naseg grupnog termina i narednog grupnog termina, cini mi se... :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Drugari sa spiska,

Jeste li svi sigurni da dolazite 10tog? Jos do sutra imate pravo da odustanete i prepustite svoje mesto ljudima sa liste cekanja. Sledece nedelje to necemo moci da garantujemo da ce moci.

• If in doubt, go flat out., 472 postova
  • Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250

Kako navak prodaje termine za invididualnu vožnju ako je bjb zakupio ceo termin od tri sata?

Imaju sat vremena izmedju naseg grupnog termina i narednog grupnog termina, cini mi se... :neznam:

Ne, pričam o terminu od 3 sata, to između je pola sata za motore i pola sata za kola.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Drugari sa spiska,

Jeste li svi sigurni da dolazite 10tog? Jos do sutra imate pravo da odustanete i prepustite svoje mesto ljudima sa liste cekanja. Sledece nedelje to necemo moci da garantujemo da ce moci.

aleks i macak r6 sigurni sto pod sto

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: CBR 600RR

Drugari sa spiska,

40. Nebojsa Vorkapic siguran(jedva se prijavio,sad da odustanem-nema saMse1moto3.gif)

• Svrati ponekad, 323 postova
  • Motocikl: ktm duke 690

Ne, pričam o terminu od 3 sata, to između je pola sata za motore i pola sata za kola.

Ako znaš da su nekom van spiska prihvatili prijavu za ovaj termin od 3 sata onda je to pitanje za navak a ne ovde.

• Podržavam 2

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Drugari sa spiska,

Zašto?

edit: dolazim sigurno nego mi nije jasno zašto neko ko slučajno ne može da dođe ne može da prepusti mesto nekom drugom.

Moze da prepusti mesto, ali ne garantujemo da ce dobiti novac nazad. Recimo, moze da se desi da niko sa liste cekanja ne moze da dodje, ako im javimo npr 9tog Juna, pa tada to mesto ostaje prazno. Zato smo postavili datum iza koga nema 'sigurnog' (citaj, vracamo novac) odustajanja.

Aaa, nisam te dobro razumeo, zvučalo je kao da nema fizičke zamene. Znači gospoda sa rezervnog spiska može da se nada do poslednjeg trenutka : )

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R

sta je sa fotografom koji ce da bude na stazi ako nemamo da organizujem drugara

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: VT750RS

Jel moze da se dodje na ovo okupljanje za 10ak dana? Ja nisam spreman da vozim stazu sa ozbiljnim vozacima ali bih jako voleo da dodjem na instruktazu, da cujem kako se to radi i da naucim nesto... Ili da pitam po narodski: Jel primate padobrance?! 1Mina.gif

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Taj sam, ali ako ti je drugar voljan slobodno ga organizuj.

Dva aparata su uvek bolja od jednog :takoje:

samo nemoj slikati nikada prva dva kruga kad je zagrejavanje guma,a i manje ces se umoriti0takoje.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: SUZUKI gsxr 750

Jel moze da se dodje na ovo okupljanje za 10ak dana? Ja nisam spreman da vozim stazu sa ozbiljnim vozacima ali bih jako voleo da dodjem na instruktazu, da cujem kako se to radi i da naucim nesto... Ili da pitam po narodski: Jel primate padobrance?! 1Mina.gif

Svaki vozač ima pravo na po jednog gledaoca / pratioca (pratlicu!), tako da, ako znaš nekog ko vozi 10-og, neka te povede. Možeš da ideš i svojim motorom, ali ne možeš da uđeš u kompleks njime. Ako ne znaš nikog, pitaj ovde da li neko želi da te "povede". Ja sam za sada zauzet, ali ako ortak odustane, možeš samnom.

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: VT750RS

Svaki vozač ima pravo na po jednog gledaoca / pratioca (pratlicu!), tako da, ako znaš nekog ko vozi 10-og, neka te povede. Možeš da ideš i svojim motorom, ali ne možeš da uđeš u kompleks njime. Ako ne znaš nikog, pitaj ovde da li neko želi da te "povede". Ja sam za sada zauzet, ali ako ortak odustane, možeš samnom.

Mislio sam na ono dva dana pre staze, da citiram Pabla: "Zato ćemo par dana pred izlazak na stazu organizovati pripremnu nastavu, sa temama prilagođenim vožnji na stazi. Tačnije, u Petak 8. Juna 2012 godine, od 19h do 22h, održaćemo pripremnu teorijsku nastavu u auto školi Vir, na Novom Beogradu. Tada cemo proći kroz sve bitne elemente vožnje na stazi (priprema motora, potrebna zaštitna oprema, teorija krivine i slično) i dogovorićemo se kako ćemo koristiti termine koje ćemo imati."

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: SUZUKI gsxr 750

Drugari, konačno dočekah prvi juni, kada se ažurira mesečna vremenska prognoza. Predviđa se snčano vreme i 30-tak stepeni, dakle vreo asvalt, vrele gume i zato molim nadležne da ozbiljno uzmu u obzir opšte prihvaćeni zahtev nas učesnika TD-a da se obezbede dugonoge tete u visokim štiklama i što manje odeće na sebi, sa velikim suncobranima da nas zaštite od natapanja kožnih kombinezona znojem i gubitka tečnosti u organizmu, što dalje može imati kao posledicu...

:hej:

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/beograd.php

Drugari, konačno dočekah prvi juni, kada se ažurira mesečna vremenska prognoza. Predviđa se snčano vreme i 30-tak stepeni, dakle vreo asvalt, vrele gume i zato molim nadležne da ozbiljno uzmu u obzir opšte prihvaćeni zahtev nas učesnika TD-a da se obezbede dugonoge tete u visokim štiklama i što manje odeće na sebi, sa velikim suncobranima da nas zaštite od natapanja kožnih kombinezona znojem i gubitka tečnosti u organizmu, što dalje može imati kao posledicu...

:hej:

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/beograd.php

Pošto je "poslovna pratnja" u Bgd-u?

• Podržavam 1

• Nemanja Stojanović, 1366 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Hoćete studentkinje, koje samo drže kišobran, ili hoćete one što drže sve? :Mina:

• Podržavam 1

Hoćete studentkinje, koje samo drže kišobran, ili hoćete one što drže sve? :Mina:

Jel može kombinacija ta dva?

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: CBR 954RR

Na moju veliku zalost [a na neciju srecu :) ] najverovatnije da cu morati da odustanem od ovog track day-a zbog nekih problema .. Sacekacu jos danas da vidim ako nesto resim , ako ne onda neka neko uleti umesto mene

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja