Spiritwalker 35 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bicikli je mama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 5, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma, bicikli je mama Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Nadam se da se salis,u suprotnom slabo si probao RR Pa naravno da se salim kolega P.S Prelepa ti je CBR-ka, crno joj stoji samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 5, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Nadam se da se salis,u suprotnom slabo si probao RR Pa naravno da se salim kolega P.S Prelepa ti je CBR-ka, crno joj stoji samo tako Samo opusteno kolegaHvala ti na komplimentu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 5, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se hvalim :ooo: :ooo: :ljubav: :ljubav: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance5 2 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: G>Milanovac Motocikl: Suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ovo odradio hocuuu i jaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ovo odradio hocuuu i jaaa http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74529-suzuki-gsx-750-f-vlasnici/page__view__findpost__p__1607445 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj bivsi ljubimac. Iskreno receno, ovaj motor me je poprilicno naplasio tog dana (test voznja) pa sam iz tog razloga i slikao u slucaju da ga oborim - da znam koje delove da narucim. Slika je inace minut pre no sto sam ga isterao iz salona. Kad pogledam slike ostalih ljudi na forumu, kajem se sto nisam slikao svaki motor koji sam imao, ukljucujuci i ovaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Mart 12, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad kompletiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 16, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Najzad kompletiran... Poznata mi je ta recenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 16, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad kompletiran... Poznata mi je ta recenica Moto vozača Jamahe "Najzad kompletiran"! Super je ispao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makragic91 0 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: piaggio hexagon 180 Prijavi odgovor kao problematičan hexagon 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna kolekcijaslika lepih motora evo da se i ja po'falim moja kobila suzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano April 8, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Nema meni voznje bar neko vreme. Uganuh nogu i odmah prodao motorce. Kad se vratim u normalu, negine mi nov. http://i1259.photobucket.com/albums/ii550/Cvele81/20140403_182400.jpg http://i1259.photobu...0403_182334.jpg http://i1259.photobu...0403_182346.jpg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcone 0 Napisano April 9, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Maxx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pobesneli MAXX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 9, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Moja masina! i jedna od danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jednog od mojih! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikale 4 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano April 15, 2014 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna Vozila su ti do jaja al skroz,trajk je ooooooooohhooohhooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano April 19, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano April 20, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moja samsara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda spremna za sezonu windows screenshot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...