Jump to content

Moto Zajednica

Kemoj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    160
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kemoj

  • Rođendan 03.12.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ledinci - Novi Sad
  • Motocikl
    GSX-R 750 K1

Poslednji posetioci profila

1909 profile views

Kemoj's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

11

Reputacija u zajednici

    1. shlem

      shlem

      Sjajno vozilo, inženjerski biser.

    2. icecool

      icecool

      I NASA bi sine...

  1. Pre neki dan padnem i polomim klucnu kost, u urgentnom mi nisu dali da se uspravim u sedeci polozaj uradili mi sve analize , za svaki pregled govorili "pad sa motora" i prolazio sam bez cekanja, na moju srecu unutra sve uredno. Sve se desilo oko 12h Vratio sam se kuci u 19:00 tek sada skontam da mi je cela leva strana plava od pada i sve me boli kao da imam upalu misica a juce sam imao utisak da mogu da lijem drugu plocu kod komsije Zelim nam potpun oporavak !
  2. fala svima. koliko tome treba da zaraste ? ima navak 14-og )
  3. Pao sam danas sa motora oko 11~ sati , sljunak na asfaltu me odvuko u spoljnu stranu i ja blokiram prednji tocak i odvalim se levim ramenom u bankinu. u centru rakovca se sve desavalo ...... rezultat : polomljena kljucna kos , jakna sa protektorima totalka -neupotrebljiva , kaciga isto rukavice na dlanovima raspale glava na ramenima, motor su ubacili kod prijateja u rakovcu u dvoriste i ceka dijagnozu. Opreza nikad dosta. Prosle su kise i na putu ima sitnog sljunka i zemlje. Greska 100% moja pri brzini ~60
  4. KATASTROFA , moram da odlozim izlazak na stazu.
  5. cuo sam da su popadali suncobrani , desavalo se sve za vreme naseg stinta , ali nisam cuo da je iko povredjen koji bedak.
  6. odlican TD. ja oborio licni rekord 1.47 od oktobra prosle godine , 1.43 sada . Eventualno mogu da ustinem jos par sekundi i to je to od mene verujem da cu tesko uraditi ispod 1.40 - 1.38
  7. ovo je manje ljudi nego u aprilu prijavljeno ? imali uopste neko ko dolazi na moto track-day a da se nije prijavio preko foruma ?
  8. Dragan Mojic - prepodne - ( bez merenja vremena ako moze )
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja