PROFILER 76 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se malo ponovio :D jesi ti danas bio u Kolibi u Ralji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje voznje. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Septembar 9, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz..moj thundercat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan " mala " Suzi u nocnom izdanju : up pic anonymous image hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Septembar 11, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3564 Napisano Septembar 15, 2012 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se "predstavim", jes' da je skuter, al' je maxi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja7 31 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se malo ponovio :D jesi ti danas bio u Kolibi u Ralji? Izvini, nisam namestio da me obavestava za teme u kojima postujem... nisam ja bio... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Samo toliko ....PREZADOVOLJAN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 19, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan By yt3ktt at 2012-09-18 By yt3ktt at 2012-09-18 By yt3ktt at 2012-08-16 SUZANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deVla93 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj ljubimac Cagiva Planet 125cc 10kw/36hp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan evo i moja zvijerka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Octobar 2, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14191 Napisano Octobar 3, 2012 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 3vd ,meni odlicno lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomiR 3 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Trail Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog ljubimca ^^ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 882 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Evo. Pred kraj sezone. Za sada 7500 km, potrošnja 5,6 po BC. 50% autoputevi, 2 osobe. Vetrobran Givi, viši za 16 cm. KoferGivi maxia 52l, preko zime još 2x 36 litara sa strane. Fali gear indikator. I to čemo sredit preko zime. ..Znam, da je ružan.. :neznam: .hehe...ali pruža ono, što trebam....i što hoču od motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 6, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Vatrena Ostrica. Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rnesa 1 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo je ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor Vesic 2 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zablaće Motocikl: Aprilija RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je i moj ljubimac moja aprilia 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Depp 24 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Karlovac, Croatia Motocikl: BMW F 800 ST Prijavi odgovor kao problematičan Moj zeleni Versys u nekoliko poza, dodatno i sa crvenim VFR-om iz Australije....Na jednoj je moj KLE, lijep ko' slika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novajlije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novajlije Baš je ružan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu fali zivota ti? Koju si mu manu nasao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor, trebao si još par smajlija da staviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2524 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1605 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan <P><BR></P> 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...