Zarkela 1605 Napisano Maj 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nekadasnji clan i novi ponositi clan porodice. Promenio Maj 16, 2021 član Zarkela 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 26, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 26, 2021 član Marek1987 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 26, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Idemoo TDM maniaaa 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, DarkoČa said: Idemoo TDM maniaaa Samo privremeno rešenje dok ne pređemo na GS-a. A lepi su u pm.. obožavam tu namrštenu njušku TDM-a. Izgled, udobnost, pouzdanost i potrošnja su mu najveći aduti. Ostalo je diskutabilno. Vrlo diskutabilno Promenio Maj 28, 2021 član Marek1987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam dosadan ali ja MORAM i ove tri da postavim PURE ART 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ova njuška...Preplašena ptica DoDo...Odnosno... To ja vidim ovako....Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2356 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Marek1987 said: E sad sam dosadan ali ja MORAM i ove tri da postavim PURE ART @shoyyka gleda suze lije! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10349 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 3391 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šta rekoste...? 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Op OP OP OP OP...!!!! Šta? nemoj mi reći? Kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10349 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 3391 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neću ga... Mali mi mLogo... I ako uzmem neki, nema vožnje... Da se naučim pameti... ozbiljno... Zato polako, probaj ovaj-onaj...i na kraju će biti opet Banda... možda!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Darkov @DarkoČa TDM (crni), drugi najlepši posle mog () al mnogo mlađi. Neko mi reče da ga prodaje Ili si se sad razmazio s obiljem cilindara, snage i obrtnog momenta pa se više ne bi vraćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10349 Napisano Maj 28, 2021 Drug član, 3391 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Svašta je moguće... Da ne off-ujemo...dobićemo žuti karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 28.5.2021. at 15:59, Marek1987 je napisao: Uzmi Darkov @DarkoČa TDM (crni), drugi najlepši posle mog () al mnogo mlađi. Neko mi reče da ga prodaje Ili si se sad razmazio s obiljem cilindara, snage i obrtnog momenta pa se više ne bi vraćao. Немој га стављати на муку, да пред Требиње остане без мотора, јеси луд. Треба после ја да га шлепам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna gde se nalazim, odma' nek' siđe sa motora! 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna gde se nalazim, odma' nek' siđe sa motora! Uh imenjače, ako je tako, onda dobro, evo, silazim, izvini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bolje baci neku lepu fotku, ne sumnjam da imaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8461 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lomitelj je napisao: Pre 3 sati, DraganNS je napisao: Ko ne zna gde se nalazim, odma' nek' siđe sa motora! Uh imenjače, ako je tako, onda dobro, evo, silazim, izvini... Ja znam, pored reke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na Staroj planini...izbušio cevi i oslobodio reku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Al su sredili oko Karlovaca Dunav, prelepo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje baci neku lepu fotku, ne sumnjam da imaš... Pojma nemam gde je ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Maj 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZoraNS je napisao: Na Staroj planini...izbušio cevi i oslobodio reku... Da znaš da nisi sasvim omašio... Sutradan, nakon Đerdapa, vozimo od KL na jug i svratimo na vrelo Grze, a tamo nedvosmislena poruka svima onima kojima je lični ćar iznad opšteg interesa: Promenio Maj 31, 2021 član DraganNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, lomitelj je napisao: Pre 3 sati, DraganNS je napisao: Bolje baci neku lepu fotku, ne sumnjam da imaš... Pojma nemam gde je ovo. Đerdapska klisura, kada prođeš Veliki i Mali kazan a pre Tekije, sa leve strane nalazi se vidikovac gde se pruža fantastičan pogled.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh@DraganNS tamo sam poslednji put bio u šestom razredu osnovne škole. Ekskurzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8461 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti kriv što se ne sećaš, nema izgovora s'lazi s' motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...