PedjaR 70 Napisano Decembar 19, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan skuter vidimo a koja ti je zelja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Decembar 19, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje uspavane lepotice, slike od jutro. Godiste 2003, odjavljena u USA 2005. sa 1775 milja, i danas ima toliko. Pet godina je skupljala prasinu dok mi nije dosla u ruke. Doduse, nije bas izgledala ovako, bilo je tu dosta sitnic da se sredi, puno ribanja, poliranja...Pre desetak dana sam je registrovao pa nisam imao priliku bas nesto da se vozan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 22, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog xt-a(decembarsko izdanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno prelep ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan moja ergela (prva ljubav Aprilia koja se ne ostavlja i sadašnja ljubav Suzana) između njih dvije bilo ih je mnogo.... ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A evo i ljute masine i njenog ljutog vozaca ;D ;D ;D Odlicna masina-ja polozio A kategoriju na istoj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto je moj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAMI33 4 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ajdovščina Slovenija Motocikl: yamaha xj6s diversion Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XJ6S diversion 09 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pao na dupe kad sam ga video,uživo je još lepši.Evo i dokaza da je stajao u sobi kad sam došao da ga kupim,kao iz salona je. slikao sam telefonom pa je malo lošija slika,ali vidi se gde je stajao I ja kad ga budem uzeo uskoro drzacu ga u sobi:))) Mnogo je lep, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Posle restauracije i revitalizacije nove slike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam konačno dočekao lepo vreme a Januar mesec,evo i obećanih slika od danas sa Mišeluka a evo i jedan video snimak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trebor 10 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Yamaha R1 `08, Thunderace `96, Diversion 600 `95, MT 07 35Kw `20, Tomos APN6 `87, ATX `88 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja ljubav . Sve je original osim zadnjih pedala za moju bolju polovinu, da joj je udobnije. Snizio sam jih za 4 cm. Da nisam to napravio, posle svake vožnje bilo bi ovako . LP Robert 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 17, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš lepotica, ali radi se na tome 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tost 19 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda Shadow VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki eliminator 250, `96.g 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 2 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: bgd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi da pohvalim mog konjica ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1690 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki mojih motora-bivsih i sadasnjeg(suzuki) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 27, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Hondice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 27, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 27, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se okacim i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papez47 1 Napisano Januar 29, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrhnika Motocikl: BMW R 1150 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, posle pristupa - verbalnog, još i vizualizacija! Tako, za svaki slučaj - ako se sretnemo na kojoj pumpi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo on... ja iskreno mislim da je ovo jedan od najlepsih hondinih naked modela koje sam video , i ja sam hteo da ga kupim , ali to je druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Posto je hornet kog sam ja gledao otpao , posto mu je sve doslovno otpadalo,uzeo cbr 600 f4i , i izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan eto i njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sadasnja masina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...