Nole Bg 5641 Napisano Novembar 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj novi bajkPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2587 Napisano Novembar 4, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi zeleni ljubimac:moto3: Jel mozda motor iz Sajkasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Novembar 4, 2020 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2587 Napisano Novembar 4, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam cesto I gledao ga uvek ispred kafane od vlasnika. Lep I fabrika primerak.Nek je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17291 Napisano Novembar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2401 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2020. at 17:50, Biker-Boy je napisao: Moj novi zeleni ljubimac Doobaaar E, sad si gotov, zarazen Kawa virusom... Neka te lepo sluzi i posle nje da dodjes da ti prodam 12-icu, to je logican apgrejd tog motora... Devetka je odlican motor, videces. Imao sam sledeci, C model, sa dva fara al to je to isto... p.s. I nemoj da te plasi ako brlja ili neravnomerno radi... oce to tako, nista strasno. Samo gaaaasss!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5561 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 2505 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Biker-Boy ovog necu moci da ne primetim u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Novembar 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy ovo je C model, a onaj tvoj je bio C2 restajling (na nekim tržištima "E"model), al ko što kažeš u suštini isti je i motor i šasija. A što se tiče Nindže, malo je reći da sam oduševljen, vrlo je udoban za jednog brzinca što nije karakteristika današnjih brzinaca, zato mi se i sviđa ta old skul-stara škola, kada su ih pravili da idu brzo ali da se ne polomiš sedeći na njemu već da uživaš, heble iznad trokuta, uspravniji položaj sedenja, široko sedište, a tek agregat me osvojio, nemoraš da ga zavrćeš ko blesav, vuče ko voz i iz nižih obrtaja, pretičeš elegantno bez šaltanja u nižu brzinu, a kruzing laganica 120kmh na jedva 5000 obrtaja @drmilan_ pa da, zelenko John Deere, najbrže poljoprivredno vozilo u gradu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 6, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/4/2020 at 5:50 PM, Biker-Boy said: Moj novi zeleni ljubimac Lep.Sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17291 Napisano Novembar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2401 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: @BokyBoy ovo je C model, a onaj tvoj je bio C2 restajling (na nekim tržištima "E"model), al ko što kažeš u suštini isti je i motor i šasija. To htedoh reci, moj bio E model, 2000-ta ili 2001-va ne secam se, nego sam permutovao jbg... Uradi prednju viljusku i stavi obavezno pancirna creva zbog muljave prednje kocnice i videces koliko se dobro taj motor vozi na stazi, mnooogo bolje nego Ket. edit: Eve ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Novembar 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je bila ta 9-ka Hehe, imam sreće što se tiče pancirnih creva, to je prethodni vlasnik već sredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Novembar 6, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je bila ta 9-ka Hehe, imam sreće što se tiče pancirnih creva, to je prethodni vlasnik već sredio Opaaa Subaja bogatija za 1 dobar komad gvožđurije! Čestitam! Prošle godine u Banjaluci probao baš ovakav od drugara... A mislio sam da ni 1 sportak nije za moje gabarite. I kasnije sam shvatio, nije do godina proizvodnje, nego do proizvođača. Mislim da nije bilo Kawasakija koji mi nije odgovarao na visinu od preko 2 metara, čak i mali Zephyr 550 mi leži fantastično. Ali od prošle godine razmišljam i o tome, mislio sam da uzmem takvu zx9-ku - dizala je mojih 150 kg na zadnji, bez ikakvih problema, onako elegantno, na samo malo gasa. Ali sam se opredelio za novije - zx10r 2008, a ako ne to, ostale opcije su još skuplje pa Bože mi pomozi... Vozio sam sve i svašta, ali mi se ništa sa Kawasakijem porediti ne može.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Novembar 7, 2020 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 9-ka je definitivno najudobnija od svih hiper sport brzinaca iz te ere, a ono posle njih šti je došlo to je sve preterano nadrkano za stazu, samo ima svetla i migavce, a Kawu su ergonomski uradili za realnu upotrebu na javnim putevima 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Novembar 7, 2020 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8223 Napisano Novembar 7, 2020 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Novembar 8, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan isto od danas ali sa treceg sprata napravio pauzu odgledao trku inace meni kraj sezone kad i moto gp 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10429 Napisano Novembar 9, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od juče...okupan Suncem 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Novembar 9, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Visočica, prije vise od pola godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 11, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac koji se na zalost prodaje GSX 1250 FA 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Old school. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Novembar 24, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Old school. Prelep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepa devojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Upaljen,provozan,garaza,stender,klik... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Novembar 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Toliko od mene za 2020-tu godinu, vreme je za dremku do proleća 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 27, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/24/2020 at 6:43 PM, stilgar said: On 11/24/2020 at 5:56 PM, Blueser said: Old school. Prelep motor. Prelep i komentar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...