Markone88 4764 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Pingvin37 said: Au bre ludaku, menjas motor na 15 dana. Aj nek je sa srecom (po 15. put) al ovaj put sa BMW-om Hvala al nije bas tako, za 3 godine sam promenio 5 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16134 Napisano Maj 2, 2020 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @cirkezx Nije bitno koji je motor dokle god je crno-zelen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Za koji dan sedam na ovaj motorcic. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo deluje... Domaćinski Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovaj izgleda domacinski (jedino sto se vozi posle 18h do 600m od kuce) kad mozemo mi beli medvedi napolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovaj do 18h, ali malo zajebano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jedna danas sa Rudnika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam očekivao bas ovoliko blata Na pola brda sam video da je gadno, ali nazad se ne moze... Sent from my SM-A505FN using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Super je to dok ne blokira prednji tocak,e tad je muka 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Nisam očekivao bas ovoliko blata Na pola brda sam video da je gadno, ali nazad se ne moze... Sent from my SM-A505FN using TapatalkAuu brate zemljače... Bogami kaljavo!!!Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Prašinar je napisao: Super je to dok ne blokira prednji tocak,e tad je muka Pa sto druze kroz kukuruze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Deda,deda,gde ti vidis kukuruze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Maj 3, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: Jedna danas sa Rudnika nisam znao da na rudniku ima auto moto perionica a moja 032 teritorija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Prašinar je napisao: Deda,deda,gde ti vidis kukuruze? Skoro posejan, i upravo nice. Samo da znas da sam ti zavideo, cak mi i blato izgleda lepse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaa,veruj mi da uopste nemam zelju vise da ga nosim do asfalta,zadnjih 300 metara sam ga bukvalno bocno odvukao posto je prednji tocak skroz zablokirao,slika je iz 29.1 tako da kukuruz nije bio ni u planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lakistrike95 je napisao: Nisam očekivao bas ovoliko blata Na pola brda sam video da je gadno, ali nazad se ne moze... Sent from my SM-A505FN using Tapatalk Priznaj da si zvao ministra odbrane za pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, floyd032 said: nisam znao da na rudniku ima auto moto perionica a moja 032 teritorija Nema buraz. Od BG, preko Ralje i Topole, sve sam bare zaobišao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u jednom trenutku je bilo gotovo da stane, skidao sam blato sa zadnjeg tocka i lancanika, dok se nisam dokopao malo lepseg puta da spadne bar sa guma. Na pola brda sam video da je voda napravila haos, al' ko da stane, ako stanem vise ga ne mrdnuh do letaSent from my SM-A505FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan On 18.4.2020. at 12:06, Jovan9 je napisao: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21671 Napisano Maj 3, 2020 Integrisan, 9449 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano Maj 4, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. samo ralica i top... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21671 Napisano Maj 4, 2020 Integrisan, 9449 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, i to ovakva, kao donji deo oklopa... Izuzetan agregatic, petom vozis od 50 do 150kmh, lenj, predvidiv... Cesto se vozim u gustom saobracaju, nema cimanja ni agresije, samo zen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isterani malo napolje da uhvate sunca 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3298 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 3.5.2020. at 17:26, floyd032 je napisao: nisam znao da na rudniku ima auto moto perionica a moja 032 teritorija @floyd032, i ja perem motor. Ali više volim to kući. @Markone88 je to usavršio. Pere "u hodu"... Mare, nema ljutiš... Lep ti je motor, pa imamo motiv za zezanje... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano Maj 5, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...